Nejste přihlášen/a.
Proč ho, s chutí do jídla, hnát k doktorovi? Co si myslíte, že doktor udělá? Jaká vyšetření? Snad psychiatr by něco našel, ale obvoďák nebo internista? Nenajdou, ikdyby chtěli. Jediným řešením je prázdná lednička. Nakupujte tak a to, o čem víte, že na ten den, případně na snídani potřebujete. Sní to, co bylo na zítřek? Nesní, protože to v ledničce není. Sní jen to, co v ledničce je. Nenakupujte! Navíc, ušetříte, neprojíte.
Pokud není Váš přítel obézní, tak nevidím důvod, proč by se nemohl najíst kdy chce. On Vás také neomezuje, ať nosíte pouze zelené oblečení nebo lodičky. Kdyby mě žena takhle určovala co a kdy smím jíst, tak ji slušně řečeno pošlu někam. Možná Váš přítel jí více, ale větší problém máte sama se sebou. Snažíte se dospělého člověka předělávat k obrazu svému, ale takhle to nikdy nemůže spolehlivě fungovat.
Zkuste si to vyložit z opačného pohledu, jak by se Vám líbilo, kdyby Vás přítel nutil jíst párečky, šunku, klobásky. A pak by se o tom radil na Poradte.
Mate doma nekdo stejnej exemplar?
Ano mám, a to jsem já sama krom obr břicha. Jsem masař a mohu jej v jakékoliv podobě a v jakékoliv i noční době. Píšete, že přes den to neřešíte, chyba. Snažte se, aby přítel jedl minimálně 5 x denně, tedy co 3 hodiny. Začněte víkendy kdy jste doma. Večer udělejte třeba rybí pomazánku k snídani, pak mu vnuťte dvě omytá nakrájená jakblka, oběd uvaříte s méně tuku, odpoledne třeba něco mléčného (což já vyměním za maso) a večeři dle chuti. Ale uvědomte si, že je to chlap a tomu trvá daleko déle než tento systém pochopí. Já každý večer očistím a nakrájím krabici zeleniny a manžel se naučil skoro ke všemu zeleninu přikusovat. Zelenina je zdravá a víc zasytí.
Pokud začne přítel pravidelně jíst, přestane v noci dělat nájezdy do ledničky. A ty vajíčka na večer? Já si je dělám taky, abych ve 2 ráno se neprobudila hladem. A to nemám nadváhu.
Ahoj Nikito.
Chápu, tohle je problém. Taky mám doma něco podobnýho. A nejhorší je to, že jsem to já sám. Někdy mě honí různý chutě a někdy příjde hlad. To se pak nedá přežít. Někdo mi radil zbaštit jablko. Nesmysl, to je pak ještě horší. Já radím, že pomáhá nemít doma skoro nic. Co není, to nejde sežrat. V tom panděru se může schovávat nějaké nebezpečí pro vnitřní orgány. To už tu taky někdo zmínil. Já mám takovou hranici, že po jedné hodině noční už nesmím nic pozřít, protože pak mi není ráno úplně komfortně. Nyní, co jsem byl díky bohu, odloučen od sousedky stolu, se mi konečně daří jít s váhou dolu. Zase nám tu napiš, jak vám to častější krmení a méně potravin doma funguje. Ahoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.