Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zdá se, že máte rychlejší orgasmus (a pomalejší ruku). Pokud jste již starší seniorka, tak je to výkon úžasný. Zdravím!
No já bych se zeptala, jestli tazatelka ví co to doopravdy orgasmus je a jak se skutečně projevuje. Bůhví čeho to vlastně do 10ti sekund dosahuje. V každém případě to není na škodu ani na závadu. Zvláště když to může bez zbytečných průtahů opakovat několikrát za sebou. Jednou bude možná hodně mile překvapená...
Ahoj.
Velice zajímavá věc. Slečně bych to určitě přál. Jen. jestli to nějak špatně neokoukala z lehtivých filmů a neopičí se po těch ,,hercích,, . Na některé dámy ještě pořádně nějakej chlapík nesáhne a ony se už svíjejí a řvou jak pod proudem. Že je to divné je hned na pohled patrné.Snad to tak nemáš taky. Když to proložíš nějakým výkonem partnera, tak to bude teprve ono.
Jsou ženy,které si to dělají samy- mají muže,,že kterým se milují ,ale nedosáhnou orgasmu.
Muži si myslí,že kvantita je nejlepší,,já říkám,že kvalita,,
Holka dosáhne orgasmu za 10 sekund? No to mě podrž. To je hodně krátká doba. Na druhou stranu chlap bude mít pocit, jak je dobrej, když vás dokázal takhle rychle uspokojit
Zkuste třeba odvádět myšlenky na nějaké nesexuální věci během styku. Ono to jde blbě, ale pomáhá to když potřebujete mermomocí oddálit vyvrcholení. Myslete třeba na to, co potřebujete v krámě nakoupit apod. Mě osobně tohle pomáhá když cítím, že to má přijít a opačné pohlaví ještě není.
Samurraj - proc by se mela snazit oddalovat, neni prece chlap s potrebou erekce k soulozi Ale ja ji stejne neverim, ona asi ani nevi, co to obnáši, jinak je to anomalie - uchylka jako treba nymfomanie. Lide jsou holt ruzni a ruzne zalozeni
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.