Nejste přihlášen/a.
Výkupní cena mléka je momentálně opravdu nízká , naopak cena mléka v obchodě je az 16kc a o ceně jihočeského másla ani nemluvě ... kde je ten rozdíl peněz? Kdo na tom profituje?
Děkuji za odpověď
0x
Pokusím se to dohledat, ale podobnou otázku jsem tady dávala. Pily mi krev ceny mléčných výrobků. A pijou dodnes! To jsou opravdu nemravné ceny! ![]()
doplněno 18.07.16 19:32:
Ladine, děkuji. Jste skvělý. Já jsem to hledala dost dlouho a nenašla. Bylo zajímavé si to všechno přečíst. Co jsme si mysleli tehdy a jak reagujeme dnes.
Moc by mě zajímalo, jestli Jirbar je vpořádku. Někde se kdysi zmínil o rakovině. Už dlouho nenapsal. Doufám, že žije.
Lada1, vy asi nemyslíte mléko ale to cosi v krabici co vydrží minimálně 2 měsíce.
Kde je rodíl? To mléko musí někdo dovézt, zpracovat, rozvézt, prodávat. Přece si nemyslíte, že to ti lidé dělají zadarmo. Jdete-li u nás k farmáři pro opravdové mléko, stojí 1l 15,-, je to opravdové mléko s centimetrem smetany na povrchu. Pokud se bojíte, musíte ho doma převařit, z tohoto mléka uděláte výbornou kyšku, tvaroh, jogurt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.