Nejste přihlášen/a.
Pokusím se to dohledat, ale podobnou otázku jsem tady dávala. Pily mi krev ceny mléčných výrobků. A pijou dodnes! To jsou opravdu nemravné ceny!
Ladine, děkuji. Jste skvělý. Já jsem to hledala dost dlouho a nenašla. Bylo zajímavé si to všechno přečíst. Co jsme si mysleli tehdy a jak reagujeme dnes. Moc by mě zajímalo, jestli Jirbar je vpořádku. Někde se kdysi zmínil o rakovině. Už dlouho nenapsal. Doufám, že žije.
Lada1, vy asi nemyslíte mléko ale to cosi v krabici co vydrží minimálně 2 měsíce.
Kde je rodíl? To mléko musí někdo dovézt, zpracovat, rozvézt, prodávat. Přece si nemyslíte, že to ti lidé dělají zadarmo. Jdete-li u nás k farmáři pro opravdové mléko, stojí 1l 15,-, je to opravdové mléko s centimetrem smetany na povrchu. Pokud se bojíte, musíte ho doma převařit, z tohoto mléka uděláte výbornou kyšku, tvaroh, jogurt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.