Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ceny mléčných vyrobku

Od: xenie odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, rada bych tu našla někoho kdo by mi vysvětlil otazku ohledně mléka a mléčných výrobků
Výkupní cena mléka je momentálně opravdu nízká , naopak cena mléka v obchodě je az 16kc a o ceně jihočeského másla ani nemluvě ... kde je ten rozdíl peněz? Kdo na tom profituje?
Děkuji za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokusím se to dohledat, ale podobnou otázku jsem tady dávala. Pily mi krev ceny mléčných výrobků. A pijou dodnes! To jsou opravdu nemravné ceny! *cert*

doplněno 18.07.16 19:32:

Ladine, děkuji. Jste skvělý. Já jsem to hledala dost dlouho a nenašla. Bylo zajímavé si to všechno přečíst. Co jsme si mysleli tehdy a jak reagujeme dnes. :-D Moc by mě zajímalo, jestli Jirbar je vpořádku. Někde se kdysi zmínil o rakovině. Už dlouho nenapsal. Doufám, že žije.

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 18. 07. 2016 18:28:25

hodnocení

0x

Tak cena mléka není 16 kč v akci je i za 7,50 1,5% a 10,90 3,5 %.

lidus*

Lada1, vy asi nemyslíte mléko ale to cosi v krabici co vydrží minimálně 2 měsíce.

Kde je rodíl? To mléko musí někdo dovézt, zpracovat, rozvézt, prodávat. Přece si nemyslíte, že to ti lidé dělají zadarmo. Jdete-li u nás k farmáři pro opravdové mléko, stojí 1l 15,-, je to opravdové mléko s centimetrem smetany na povrchu. Pokud se bojíte, musíte ho doma převařit, z tohoto mléka uděláte výbornou kyšku, tvaroh, jogurt.

hodnocení

0x

No, my starší co jsme studovali Marxe, víme proč a jak to je.

hodnocení

0x
Čtvrt kila tvarohu kupuju kdykoliv za 12kc, Malý jogurt za 5-8kc (bez škrobu). Nepřijde mi to moc drahé.

hodnocení

0x

Prodejní cena je marketingová záležitost, s výkupní cenou nebo náklady až tak úzce nesouvisí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]