Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stream na seznamu

Od: zdenula* odpovědí: 7 změna:

Ahoj,asi od minulého týdne (moc to nepouštím),jsem si pustila nějaké video na streamu a nějak mi to video poskakuje.dělá i někomu z vás,nebo je porucha pouze na mém přijímači?*zed*děkuji.z

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ahoj.
Neposkakuje,ale velmi špatně mně to načítá.
zdenula*
hodnocení

Zdravím wamp®,po této stránce u mne zatím v pohodě.z

hodnocení

0x

Taky mi to blbne, zvětšuje a zmenšuje se, ale dá se přepnout na celou obrazovku klávesou f11 a dobrý.

zdenula*
hodnocení

Zdravím akym®,přesně tohle mi to dělá,při zvětšeném obrazu mi to jde ok,ale to nešlo ani kliknout na zvětšení,tak jsem to pak vzdala.Prostě blázinec.*klik* z

Ahoj zdenula® – tou f11 by to mělo jít zvětšit; tyhle šoky dělá jen v prohlížeči Maxthon (nebo i jiných?) v Edge to jede v pohodě, zkus ho. Anebo to stáhnu do flešky a pustím v tv (hlavně Kancelář Blaník a Čtvrtníčka v Autobazaru Monte Karlo).

zdenula*
hodnocení

Zdravím akym®,zkoušela jsem to,ale,nejde to.Zkouším to chytit ikonu pro zvětšení.Když to nejde,tak na to kašlu.Nevím,kdy to začalo blbnout,ale pokud je to u víc lidí,tak je to chyba provozovatele streamu a měl by to řešit ON.Si myslím já.Díky za typ a pěkný den.z

dasapo
hodnocení

0x

ahoj. dělá mi to taky, mám edge, takže tím to nebude...vždy pokus/omyl zkouším kliknout na zvětšení, pak ok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]