Nejste přihlášen/a.
Protože někde odkoupili/ukradli databázi mailů a posílají to kde komu. Kdo se chytí, toho okradou. Nechápu, co je na tom k nepochopení.
Mně zase během 1 týdne přišly dva e-maily od žen z VB se žádostí o přátelství, kde obě tvrdily, jak bychom si spolu velice rozuměly, že si o sobě vyměníme informace, fotky apod. Zajímavé bylo, že oba e-maily měly totožné znění.
Z Velké Británie (konkrétně z Londýna). Ty ženy mi psaly lámanou češtinou a také anglicky. Rozhodně je to podvod; ty e-maily označte jako "spam". Popř. si můžete postěžovat i vedení Seznamu, protože těch případů už bylo více.
"Chci vědět zda to chodi i jinym"
Chodí to každému , je s podivem
, že jste se s tím nesetkal už dřív.
Stačí kdysi podaný a nesmáznutý inzerát a vaše e-adresa či telefon putují internetovým světem. Podobné maily chodí běžně. Pokud hned v nadpisu vidím špatnou gramatiku, nebo adresu odesílatele z ciziny, neotvírám, okamžitě přesunuji do spamu a vám doporučuji jako jedinnou možnou obranu totéž. Nebo změnu emailu. Rozhodně neodpovídat, nereagovat. Odešle vám pět mailů, nedočká se reakce, tak se zaměří na někoho jiného.
Je to normální spam, stejně jako různé reklamy a přípravky na zvětšení penisu a podobně, nic dalšího v tom nehledejte. Nikdo vám neudělal falešný profil na seznamce, prostě mají databázi e-mailů a posílají to všem (tzn. i ženám).
Ministerstvo zahraničních věcí to popisuje na svých stránkách:
Takže prostě smazat, jako jakoukoli jinou reklamu. Viz článek, nic nebezpečného v tom není, leda že byste tomu uvěřil a začal té "ženě"posílat peníze aby vás mohla navštívit
Chodí mi sem tam také.I s fotkami,někdy jde o ženské,které by se sem rády vdaly.
Většinou ale zkouší kolik má člověk na kontě.Pokračování nemusím vysvětlovat,že jo?
A že nechodí jen Ruska,také Nigérie,Thajsko dokonce i z Brazílie.
Vždy chtějí poslat peníze s popisem jací nejsou chudáci.
Nebo chtějí zálohu na zboží,které poslali a leží ve skladu na Ruzyni,to je úplně nejkouzelnější.
Ahoj
Ne nejsi sám od téhle holky jsem e-mail dostal taky ,je to hrozný ,,ale zkouší to na lidi a je to dost naivní si myslet že někdo kdo je vzdálený 1000 km či více ,,má zájem bydlet někde jinde ..než odkaď pochází ,,MOŽNÁ JO MOŽNÁ NE.ale kdo ví. Třeba jsou některé i holky které by jsi to i moc přáli ,a chtěli by se odstěhovat ,ale kdo se v tom má vyznat,neřeším dávám do spamu snad to není tak složité . nebyl to jediný e-mail který jsem dostal a většinou je z Ruska či Ukrajiny atd.A ještě jedna věc ten kdo chce tak si vždy důvod najde a udělá to a nepíše takové bláboli ,to myslím že se přestěhuje .Lidi nenechte se zmást .je to blbost ..ahoj FANTOMAS
JO A TADY JE TEN NESMYSL OD NÍ ZDAR ,,AKORÁT TO NASERE
Zdravím!
Za prvé, chci vám poděkovat za odpověď. Jsem velmi znepokojen,
že nemáte mi odpovědět. Byl jsem velmi šťastný, když jsem dostal dopis.
Je velmi zajímavé dostat dopis od jiné země. Chci
poznat lépe. Jak žiješ? Co to děláš? Kde pracujete?
Jak na odpočinek? Co si myslíš o mě, když budete číst můj dopis? Chci
obeznámený s vámi víc. Jak žijete ve vaší zemi? Mám mnoho
záležitosti. Ale budu psát jen někteří, co byste není unavený z mých
dotazy. Odpověď ty, které považují za nutné reagovat. Můžete
Zeptejte se mě nějaké otázky. I já se bude snažit odpovědět. Ale kdybych
Nebudu odpovídat na některé otázky, zeptejte se mě znovu! Jsme s vámi
Komunikujeme v různých jazycích, a nemohu pochopit vaši otázku. Zde jsou
některé z mých otázek se chci zeptat. Vaše jméno? (Jmenuji se Nadejda) Vaše
datum narození? (Narodil jsem se 25. září 1983) Moje výška je 165 cm. Jsem
průměrné výšky, moje váha je 55 kg. jaké jsou vaše možnosti? vaše úmysly se mnou?
Co očekáváte od lásky ke mně? (Chci vážný vztah), je cestoval do Ruska? Chcete-li
vidět Rusko v budoucnu? Myslíte si, že někdo v rodině být vůdcem? Muž? Nebo žena? A proč?
to bude zajímavé pro mě číst vaše odpovědi. já
Doufám, že to bude odpověď. Ale pokud nemáte čas na odpověď, I
Rozumím. Můžete odpovědět později. V následujícím dopise, například. myslím,
že muž a žena by neměla být stejná. Mohou být
rozdílné zájmy. Potřebují pochopit sebe a vzájemně důvěřovat.
Pak bude harmonie v rodině. Jsem si jistý, že nejdůležitější věc
Vztah je důvěra. Je nemožné podvádět. Dokonce i malé věci, nemůžete
podvádět. Pak to bude i důvěra. Koneckonců, bez důvěry není žádná láska.
Žena by si měla vzít svého muže jako je on! Je jí
člověče! On je jeden z celý život. Žena by měla být věrná
Muž a aby vyhovoval jejich potřebám. Ale člověk musí milovat
Jeho žena a její opatrovat. Co si myslíte o tomto? Mám pravdu v jejich
výroků? Teď trochu o mně. Jmenuji se Nadejda. přátelé
zavolej mi Nadya. A můžete mi říkat stejně. Co chceš mi voláš? Nikdy jsem
Byl jsem ženatý. A já nemám děti. Bydlím s rodiči a mladší sestrou, její 10 let,
ona je mnohem mladší než já, ale jsme velmi dobří přátelé s ní. Ale jak jsem řekl,
mám vlastní byt. Bydlím s rodiči, že by se o ně postarat a být blíže k nim.
A aby jim pomohla. Můj den začíná v 8:00. Vzbudím se, já umýt a dělat běh kolem parku,
Není daleko od našeho domu. Po běhání jsem se osprchovat, nasnídat a
Chodím do práce. Můj pracovní den začíná 10:00. I dokončit práce na 20:00.
Ale někdy musím zůstat v práci déle. Nepracuji každý den. máme
dojde ke změně. Moje práce za 1 den. Takže bohužel jsem pravděpodobně nebude moci
psát pro vás každý den. Protože někdy může pracovat více jak nahradit společník.
Ale měli byste vědět, že jsem vždycky odpověď na vaši dopis, dokonce o něco později.
Jak dlouho je váš pracovní den? Už jsem psal, že jsem pracovala jako účetní ve velkém
podniku ve stavebních materiálech. já
jako moje práce. I komunikovat se zajímavými lidmi. Je to velmi zajímavé a
informativní. Po práci, jdu domů. Jeho víkendech se snažím trávit s rodinou.
Nebo někdy jdu na procházku se svými přáteli. Budeme
kavárně nebo ve filmech. Někdy jdeme do divadla. Říkáte, že můj život
velmi bohatá a zajímavá. Ale všichni moji přátelé jsou moje láska,
polovina. Ale já ne. Ale teď mám jeden. Přítel
jiná země. To jste vy! Jste pro mě velmi zajímavé. A chci tě poznat
lepší a rozvíjet své vztahy. Co si myslíte o tomto? Jsem velmi
veselé. Nemám rád být smutný. Myslím, že každý si zaslouží milovat a být
oblíbené! Nezáleží na tom, bohatý nebo chudý! I nezáleží na věku, sociální a finanční
postavení, což je důležité pro mě člověk sám. Já jen chci být s mužem, který mě bude milovat, smysl a vážit. musíme
milovat a být milován. Napište mi víc o sobě. Chci tě poznat
lepší. Posílám vám moje fotky s mou prací. Pokusím se poslat
Fotografie v každé písmeno. Těším se čekat na vaši odpověď.
Nadejda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.