Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Císařský řez

Od: humbucker* odpovědí: 14 změna:

Ahoj.

Co si na první dobrou představíte pod pojmem Císařský řez. Fofrem bez přemýšlení. Co já, napíšu později.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

venkov4ever*
hodnocení

0x

Jizvu po něm. *nevi*

humbucker*
hodnocení

Ahoj.

Hm, podobnou měla přítelkyně a styděla se za ní. Ještě od ní měla další až k pupíku. Musel jsem jí to rozmlouvat a pomohlo ji od toho jakési odreagování. Potom jsem si s ní hrál prstíčkem a už jí to nevadilo.

Já ještě počkám.

17.07.16 23:17
hodnocení

0x

porod

culdabulda1*
hodnocení

0x

- žena si snad nemůže představit ani nic jiného, nežli právě "císařský řez" , alespoň myslím.

doplněno 18.07.16 00:23:

- no, pokud bych byla nevědomé dítko - tak nějaký dortík - něco jako punčový řez ...

doplněno 18.07.16 08:05:

humbucker

- dobrý ! - za prvé - zřejmě máš rád sladký - a za druhé - jako muž máš výhodu, že nemusíš hned myslet na nejhorší, jelikož sex vnímáš spíše jen z té lepší stránky.

humbucker*
hodnocení

Ahoj Culdo.

Nó, právě jsi na to kápla. Já jsem se jak to děcko bezelstně zatvářil a řekl jsem nějakej ten mls, že to bude. Až se na mě přátelé divně koukli. Ta řezničina mě vůbec nenapadla a že o ní něco vím. Nebo to je věkem, že mě nejdřív napadne nějakej ten žvanec? A je to vůbec dobrý, nebo už je to špatný? Nejsem zase tak letitej. Dobrou.

eulalie*
hodnocení

0x

Humbucker, je vidět, že jste muž... pod císařským řezem si představit sladký moučník, který se jen na jazýčku rozpadá, tedy nedokážu. Ve mně císařský řez vzbuzuje následující asociace - záchrana života...

jentak*
hodnocení

0x

Teda, pojem císařský řez, je tak notoricky známý, že bych se asi bál tohleto ochutnat:

toprecepty.cz/...

Tak tohle je zrovna výborné i když ta fotka nic moc, ale po "císařském rozkrojení":-D to je mňamka ke kávičce.

A ještě k původnímu dotazu.My ženské si v prvé řadě s pojmem císařský řez dáme do spojitosti s operačním porodem,ať chceme či nechceme a ty co jej prodělaly, obvzlášť.Prostě to máme zakódované.Proto jsem zvědavá, jestli se zde ozve alespoň jedna žena,která mi bude oponovat, nebo bez přemýšlení vyhrkne něco jiného.Pak teprve, když se začne přemýšlet, už si můžeme představovat či vymýšlet ledasco, nejenom sladký zákusek, ale dotaz je jasný.

alusska*
hodnocení

0x
Prvni me napadá BOLEST
Mela jsem 2 císaře a bolest byla az ohromující v prvnich hodinach.
coco

Jakapak bolest, ledaze se nepoda spravny lek na utlumeni, ale s bolesti prirozeneho porodu to neni srovnatelne. Cisarsky rez je VIP porod, zatim volitelny pouze pro nektere rodicky + zdravotni duvody, svobodna volba bude mozna v budoucnu.

lucie*
hodnocení

0x

Já si představím hned fofrem,taky ten moučník-dort.Když mluvím o porodu dětí,používám(bez přemýšlení)slovo operace,že je odoperovali císařem.Jiné emoce to ve mě nevzbuzuje.Pokud někdo mluví-"půjdu na císařský řez":-Dtak se nedivím,že po evokuje moučník,ale "budu rodit císařem "už zí v pohodě.

hodnocení

0x

...Co si představíte pod pojmem Císařský řez...
Vrazdu Julia Caesara?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, vzpomínám si na anglický TV seriál, kde císař Caligula tímto způsobem řezu vyňal ze své těhotné sestry děcko. Myslím, že otcem děcka byl on a jeho sestřička to nepřežila (neb nebyla ani pod narkózou). Od té doby si myslím, že označení císařský řez souvisí s Caligulou (zda je tomu tak, jsem nezjišťoval). Zdravím!

doplněno 19.07.16 08:05:

lucie - ono by se to jistě dalo najít na internetu (proč má tento "typ" porodu tento název), ale kdo by se s tím hledal . Jinak, ten seriál se jmenuje Já, Claudius a za minulého režimu patřil k perlám ve vysílání TV. Caligula byl šílenec a zvrhlík, tak ono nešlo ani o porod, ale o dvojnásobnou vraždu (myslím, že se Caligula obával, že jeho děcko bude mocnější než on, tak ho zlikvidoval).

lucie*

bene-možné to je,já znám zase verzi,že se prováděl hlavně u panovníků(císařů),protože se báli klasického porodu a přišel jim tenhle způsob"vznešenější".Verze s Caligulou je taky pravděpodobná,měli trochu jiné poměry*smich*co vím,tak ani dnes nesmějí doktoři"hrabat"dovnitř,proto mají ženy podlitiny na těle.Doktoři smějí dítě vytlačit,tlačením "na venku" a ještě je to sedm vrstev kůže na šití...takže jestli Caligula a další neměl znalosti,tak to někdy nevyšlo.Ale co si budem povídat,taková amputace(čehokoli)taky nebyl žádný med,přežili jen silní.

doplněno 19.07.16 15:25:

Znám to,znám*jasne*Patří to ke stejně hodnotnému dílu 120dnů sodomy(markýz de Sade)a filmová verze od italského režiséry byla taky dlouho zakázána.Manželovi se zvedal žaludek u filmu a mě u knihy,chvilkama jsem ani nemohla číst a odvracela jsem oči.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]