Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je trojka pod kůží hezký sen?

Od: lekorka453 odpovědí: 15 změna:

Jaké je mít 3 promile? Je to váš sen?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, na věčný sen je to ještě málo . Zdravím!

hodnocení

0x

No, nevím, mě tedy přijde sen o tom, že se ožeru na plech poněkud o ničem. Ale každému co jeho jest - řekl bych, že individuum s IQ sníženém pubertou by mohlo podobné ,,sny´´ akceptovat :)

18.07.16 14:16

*palec*

hodnocení

0x

Já mám sny úplně jiného druhu;).

majsterjoe*
hodnocení

0x

Jo, sen je to fajn, jen to probuzení po 3 promilích, které u mě trvá i dva dny je docela utrpení.

honzmalatny*
hodnocení

0x

100% ne. Bych se trápil tři dny.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Fuj! Proboha už nikdy více. Co jsem se šíleně vožral na vojně, tak jsem se zařekl, že to už nikdy nechci zažít. To jsem se pokoušel usnout venku na vyndané posteli a šíleně se mi motala palice. Nijak to nešlo uzemnit. Jednou a ani oběma nohama na zemi. Hvězdy se šíleně točily a já myslel, že umřu. Ale, neblinkal jsem.

72mona3*
hodnocení

0x
Vy víte, když jste sťatej, kolik máte promile? To si průběžně měříte?
*nevi*

mecik*
hodnocení

0x

Už jsem starý na to, abych si ubíral s elánu ještě opicí. V průběhu života se mi to párkrát stalo, ale nedoporučuji nikomu to probuzení. Toho, kdo se pravidelně přivádí do stavu bezvědomí, považuji bud za nemocného a nebo s nižším iq. Vždyt napít se dá i pro náladu, radost ze života a ne sobě a okolí předvádět svoji ubohost, slabou sebekontrolu.

balzerka
hodnocení

0x

Jedna taková opice rozhodí minerálové hospodářství v těle na několik týdnů. A ještě ten trapas, že jsem se někde válel, něco hulákal, něco pozvracel. Dejte pokoj!

hodnocení

0x

Ano, je to můj velký sen mít trojku pod kůží. Ráno se pak budím prochcán skrz na skrz.

Párkrát v životě jsem byl ožralej slušně, ale že by mi to přinášelo nějaké potěšení, to ne. Já mám rád napít se do náladičky a dost. Doby, kdy jsem si dal v hospodě pivo a na to panáky jsou naštěstí dávno pryč. Teď si dám jedno dvě pivka nebo vínko (tvrdé nepiji) a jsem v pohodě. Ráno žádný bolehlav.

hodnocení

0x

Jo, je...alespon jednou bych sel spat strizlivej.

figurek*
hodnocení

0x

jj, hodit do sebe šest rumů ti možná připadá jako hezký tvrďácký sen. Ale věř tomu, že co přijde potom, je opravdu nic moc. Vědomí je zamlžené, svět se s tebou kymácí, máš problém trefit se na svoji židli, vlezeš na nespávné WC, počuráš si nohavice, zapomeneš si zapnout gatě, ani pořádně necítíš že zvracíš a nevidíš kam zvracíš, ani před kým zvracíš, no prostě paráda. Až potud to byla jen pořádná ostuda a slabý odvar proti tomu, co ještě přijde. Kocovina totiž není nevolnost a bolení hlavy. Kocovina po těžkém draku je stav, kdy ti bude zle úplně všude, i v palci u nohy. Celý den budeš skuhrat a v slzách slibovat : Já už nikdy nebudu pit.

Tak na zdraví. *pivo*

fany
hodnocení

0x

Je to prima se zhulákat jak carský důstojník a nechat se v alkoholickém bezvědomí kdekým znásilnit, třeba i romem, už se to stalo. Takové následné malé romčátko je k zpestření života určitě to, co sis přála, o čem jsi snila. Ale jsou bejbyboxy, tak neboj. Je to paráda se udusit, protože zvracím a zvratky vdechuju, jak Petr Muk. A proč nezabít v mozku další miliardy buněk a stát se ještě hloupější než jsem a prezentuju se. Mám jiný sen, nepotkávat v životě podobné hlupáky.

repkin*
hodnocení

0x
Co porad mate s tim mit tri pod kuzi nebo v zile.Jste alkoholik,ze kdyz nemuzete pit,tak si o tom chcete alespon povidat? Na 3 promile se jen tak nedostanete a i kdyby tak o tom stejne nebudete vedet. Jdete to zkusit a pak nam muzete rict,jestli je to Vas sen. To uz vypada jak nejaka uchylka :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]