Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alkohol v krvi

Od: mis* odpovědí: 7 změna:

Chci se zeptat za jak dlouho můžu jít za volant když jsem 2 dny pila? Nezdá se mi že mám zbytkový alkohol ale určitě tam bude;) máte někdo spolehlivý tip jak to zjistit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fiser22*
hodnocení

0x

Spolehlivý tip je koupit si alkoholmetr, jinak dva dny jsem pila není žádný přesný údaj - může to znamenat "dva dny za sebou jsem měla dvě piva" nebo taky "byla jsem tak v lihu že jsem o sobě nevěděla" .) chtělo byt o uvést zkonzumovaný alkohol .)

mis*
hodnocení

No spíše ta druhá varianta až na to že jsem o sobě věděla...:-D*hi*

hodnocení

0x

Na netu je nepřeberné množství kalkulaček, ale jde jen o velmi orietační zjištění. Zajděte si na rozbor krve nebo kupte tester. Jinak vaše informace o konzumaci je podobná, asi jako by jste se zeptala "Dnes jsem byla na tůře, bolí mě nohy, kdy mohu vyrazit na další?"

hodnocení

0x

Když budete vědět co a kolik a kdy jste přestala, tak tímto to vypočítáte: alkoholmetr.cz/... ; je to jednoduché, příjemnou zábavu.

hodnocení

0x

Když je někdo psychicky na výši tak, že musí dva dny chlastat aby byl úplně na prach, tak by měl být zbaven svéprávnosti a deportován na nějakém střeženém ostrově, natož aby vlastnil vůdčí list.

dusger*

Sice na otázku taky neodpovím, ono totiž už taky není jak, ale od tebe –Ernie- jsem takový komentář skutečně nečekal. Jen proto, že někdo dva dny "slaví", ještě nemusí být blázen. Ty sám jsi nikdy nic nevypil? Odpovídáš tady v poradně celkem rozumně, ale tímhle jsi se u mě (doufám že i u ostatních) opravdu hodně shodil.

Také tento hloupý a bezdůvodný útok nechápu. Je to věc každého jedince a pokud jste vy sám abstinent, pak nechápu, proč se vůbec zapojujete do diskuse?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]