Nejste přihlášen/a.
Většinou jsou v oblasti tváří a signalizují slabší kondici plic, plicního oběhu.Jsou- li na špičce nosu, signalizují problémy se srdcem. Léčebná kosmetika nabízí odstranění laserem , ale časem se opět obnoví. Nedoporučuje s horké prostředí / sauna/, aby se cévky ještě nerozšiřovaly. Prý pomůže štípat se do tváří. Jestli je to flek, kde jsou zhuštěné tyto žilky do hvězdičky, říká se jim pavoučkové névvy. Pak existují hemangiomy. U miminek se postupně do 9 měsíců vstřebají. Nejdříve jsou to jednolité rudé plochy, které začnou bělat. Sem patří i tzv. oheń, který se bohužel sám nevstřebá. Stačí?
Kamarádka s žilkami v obličeji chodila na kožní a tam jí žilky odstraňovali myslím že jehličkou, byla cca 3x a opravdu prokoukla, na podrobnosti bych se musela zeptat, např, na cenu ...
Kdysi dávno tady byla diskuze, že na popraskané žilky v obličeji by logicky měla fungovat mast na hemeroidy. Slíbila jsem tenkrát, že to zkusím a o výsledku poreferuji, ale nedodržela jsem to - nevydržela jsem se tím měsíc mazat. Z lenosti, ne že by mi to něco dělalo.
inzinyrko a jak dlouho jste se tím matlala? no logiku to má...sice jste mazala opačný konec človeka
No, už si to přesně nepamatuji, ale asi 14 dní. Bez viditelného výsledku. Vím, že jsem mazala opačný konec, ale na toto téma zde proběhla bohatá a velmi vtipná diskuze, jejímž závěrem bylo, že by to mělo fungovat.
Tak jsem to našla - posmějte se taky. Vidím, že si už ani nepamatuji, co jsem si to vlastně mazala - byly to metličky na kotnících
Mně se červené žilky začaly dělat v těhotenství, kdy jsem si myslela, že mi zase zmizí, ale bohužel se tak tomu nestalo a při druhém těhotenství se mi to akorát zhoršilo, takže jak jsem přestala kojit a děti mi trošku odrostly, tak jsem se rozhodla pro kosmetický zákrok, a to odstranění žilek laserem, protože jsem četla, že jde o opravdu účinnou metodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.