Nejste přihlášen/a.
Většinou jsou v oblasti tváří a signalizují slabší kondici plic, plicního oběhu.Jsou- li na špičce nosu, signalizují problémy se srdcem. Léčebná kosmetika nabízí odstranění laserem , ale časem se opět obnoví. Nedoporučuje s horké prostředí / sauna/, aby se cévky ještě nerozšiřovaly. Prý pomůže štípat se do tváří. Jestli je to flek, kde jsou zhuštěné tyto žilky do hvězdičky, říká se jim pavoučkové névvy. Pak existují hemangiomy. U miminek se postupně do 9 měsíců vstřebají. Nejdříve jsou to jednolité rudé plochy, které začnou bělat. Sem patří i tzv. oheń, který se bohužel sám nevstřebá. Stačí?
Kamarádka s žilkami v obličeji chodila na kožní a tam jí žilky odstraňovali myslím že jehličkou, byla cca 3x a opravdu prokoukla, na podrobnosti bych se musela zeptat, např, na cenu ...
Kdysi dávno tady byla diskuze, že na popraskané žilky v obličeji by logicky měla fungovat mast na hemeroidy. Slíbila jsem tenkrát, že to zkusím a o výsledku poreferuji, ale nedodržela jsem to - nevydržela jsem se tím měsíc mazat. Z lenosti, ne že by mi to něco dělalo.
inzinyrko a jak dlouho jste se tím matlala? no logiku to má...sice jste mazala opačný konec človeka ![]()
No, už si to přesně nepamatuji, ale asi 14 dní. Bez viditelného výsledku. Vím, že jsem mazala opačný konec, ale na toto téma zde proběhla bohatá a velmi vtipná diskuze, jejímž závěrem bylo, že by to mělo fungovat.
Tak jsem to našla - posmějte se taky. Vidím, že si už ani nepamatuji, co jsem si to vlastně mazala - byly to metličky na kotnících ![]()
Mně se červené žilky začaly dělat v těhotenství, kdy jsem si myslela, že mi zase zmizí, ale bohužel se tak tomu nestalo a při druhém těhotenství se mi to akorát zhoršilo, takže jak jsem přestala kojit a děti mi trošku odrostly, tak jsem se rozhodla pro kosmetický zákrok, a to odstranění žilek laserem, protože jsem četla, že jde o opravdu účinnou metodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.