Nejste přihlášen/a.
Kanál nedoporučím, ale mám zkušenost, že mi pomohla trocha alkoholu. Tanec mi nedělá problémy, ale hra na basu. Měli jsme ji na koleji. Pořád jsem to zkoušela a nebylo to ono. Pak byla zábava a já jsem měla trochu v hlavě, chytla jsem ji a rozjela to. Každej si myslel, že na to hraju běžně. Možná, když si trochu cvaknete, že ten rytmus, ten grif chytíte jako já.
Ahoj.
A když se to s tím alkoholem zase přehnalo, tak zase byl problém se nějakého toho rytmu dobrat. Já, protože jsem tu naši čeládku vozil autem jsem nějak ani nepil. Hoši mě poněkud nasírali, když se nedrželi mého basového rytmu. To asi bylo jediný, s čím jsem neměl potíž. To u lidovek byl problém kdy jít ,,nahoru,, třeba z G na C a dolů na Déčko. Tohle jsem měl problém slyšet, vycítit a někdy zapamatovat. U více akordových skladeb tahle potíž nebyla.Kytarista odkládal v restauračním zařízení svůj nástroj tehdy, když mu začaly padat trsátka a točit se prstýnky.
Měl jsem ženu a tý nedělal nějaký rytmus při tančení vůbec žádný problém. Nikdy se ho nedržela a snad si toho ani nikdy nevšimla, že si dupe mimo. To u toho tzv. šlapání zelí. U valčíků a polek jsem ji už většinou po chvíli srovnal. Hrozně ráda si zpívala písničky. Většinou, když někde něco hrálo. To pak dokázala předbíhat i o dvě až tři slova. Na to si nešlo zvyknout, ale často se mi to připomene.
Jak tancovat do rytmu? Řekla bych, že mtata, mtata... Neboj, to pochopíš snadno, až Tě partner "povede". Čaču Tě tady stejně nikdo nenaučí, stačí, když si budeš počítat na tři, nebo čtyři doby a zkoušet to. Každý tanec má jiné kroky, nejlehčí je ploužák, tam nemusíš znát nic, pak asi polka a valtz a valčík - nejběžnější tance. Bylo by dobrý, kdyby Ti to někdo z přátel ukázal a můžeš pilovat.
Ahoj Stydlíno.
Ještě jsem chtěl doplnit, že jako holka to máš děsně jednoduchý. Když budeš mít pořádnýho tanečníka (lepšího než jsem byl kdy já), tak on si tě už povede jak bude třeba a dostrká si tě kam bude pořeba. Dějí se i hrůzné věci. Jednou si pro mě došla nějaká ženština a té nešlo nějak vzdorovat. Vodcloumala se mnou asi 5 tanečků. To už nešlo o stydění, ale o přežití. Držím ti palce ve tvém snažení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.