Nejste přihlášen/a.
něco jsem našla: va-akademie.cz/...
Stará se o sociální sítě jako jsou Facebook, Twitter, LinkedIn atd...Online i offline zákaznický servis Spravuje webové stránky...Provádí internetové průzkumy Stará se o běžnou administrativu Vytváří newslettery Komunikuje po telefonu Pomáhá společnostem s propagací Zajišťuje styk s veřejností zejm. v krizových situacích Komunikuje se zákazníky. Správuje e-shopy Vede databáze...Je schopen zpracovávat podklady pro účetnictví...Organizuje schůze či konference Přepisuje texty např. z audiozáznamů jednání, přepisy stavebních deníků do pc atd...Vytváří prezentace Digitalizuje dokumenty...
Na takovou otázku se dá jen těžko odpovědět. Práce virtuální asistentky pro různé firmy (odběratele) se bude lišit stejně jako práce asistentek v různých firmách.
Někde jsou asistentky jen na reprezentaci a vaření kávy, jinde musí zvládnout účetnictví, základy práva, personalistiku, marketing, propagaci, překlady, tlumočit, ...
U virtiální asistentky bych to viděla na to, co si asistentka s klientem sjedná. Zkuste si projít weby několika virtuálních asistentů – nejen nabídku, ale i ceníky. Z toho si podle mne uděláte nejlepší představu.
Je k dispozici k plnění úkolů, pokud máte práci pro asistentku jen občas, nebo se vám nevyplatí pronájem kanceláře a nákup vybavení pro asistentku, pracuje z domova, event. z firmy, která ji poskytuje, je to buď osoba, nebo služba poskytovatele (více zaměstnanců) - já tuhle službu (mimo jiné) občas využiju také.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.