Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Docela by mě zajímal věkový rozsah účastníků této poradny. Pokud se zúčastníte ankety, pokuste se prosím hlasovat v plném souladu s vaším skutečným věkem. Není vyloučeno, že zde již podobný dotaz byl, v takovém případě se omlouvám za duplicitu.
Provedu!
Ahoj.
Tak jsem mocně zahlasoval za nás mladé v kategorii 50-59 silou svých 56 let. Zlepšil jsem stav z 19 na 24%. Musíme my mladí ty staříčky pobít. 35% se nemůže dlouho udržet.
Magdone, nepeskuj. Už jednou pochop, že lenost či neschopnost něco někde vyhledávat je nebetyčná. Bych mohl vyprávět.
30-39
Tak dle ankety je to tu samá fosílie
Dělám si srandu, staříkům se omlouvám, nemyslím to špatně.
60+ (šedesát a více)
Samurraj - V pohodě, vždyť je to pravda . Jenom je smutné, že kdysi byly ty fosílie a jejich zkušenosti uctívány a cucáci si k nim chodili pro rady. Dneska si každý mlaďoch myslí, že "sežral šalamounovo h..no" a že je pod jeho úroveň se ptát rady starších. Podle toho to pak ve světě vypadá
.
Samurraj - Ale já se přece nerozčiluju , jen konstatuju současný stav. Kdybych se měl rozčilovat z každé takové prkotiny, už dávno by mě to kleplo. Těmi cucáky jsem myslel spíš mládež do 25 let obecně, to nebylo na nikoho konkrétního a už vůbec ne na Vás
.
30-39
Ježiš, Magdone nerozčilujte se hnedka. Já to řekl ve vtipu s nadsázkou. Starších si samozřejmě velice vážím a vždy jsem je uznával, to myslím smrtelně vážně. Pokud se to někoho dotklo, tak se OMLOUVÁM.
60+ (šedesát a více)
A kolik je tazateli? Já klikla do do azurově modré barvy 60+, již šestým rokem v důchodu... a sedmým rokem na poradně...
60+ (šedesát a více)
Červený pruh bych nemusel, zelený bych bral, s modrým bych byl spokojený. Na kolik se cítím? Jak kdy . Jsou chvíle, že tady na to žádný pruh ani není, ale vzhledem k tomu, že o svém věku moc nepřemýšlím, tak občas řekněme na pruh modrý, až oranžový. Jenže mě vždy realita a stav tělesné schránky vzápětí srazí hluboko mimo zde přítomné barvy
.
žlutá barva je ta oranžová? Omlouvám se, ale jako stařec už mám právo i na barvoslepost ... (nejen na demenci)
magdon - dík !
Pt
- Pavlínko, mně tam bohužel chybí ta černá ! - jak zmiňuje "babajaga"
60+ (šedesát a více)
Marcelko, vykašli se na žlutou, či oranžovou, ta není už pro nás, klikni do té spodní azurově modré, na 60+...
Holky, myslíte, jako, že černá zeštíhluje?...
Vždy při vzpomenutí na Jana Palacha si říkám: "Tak takhle by jsi asi na tom hochu byl. Škoda Tvého života". Moje narození na den, měsíc a rok jako Jan Palach.
60+ (šedesát a více)
V jednotě je síla. Klikla jsem na tu krásnou barvu, kterou mám moc ráda /mořskou, modrozelenou, tyrkysovou, nebo, jak já říkám petrol/ a hned jsme nejsilnější skupinou s 29 %. I když si občas svými nápady a chováním připadám, jako bych spíš patřila do "zeleného chlívku".
Dam se nikdy neptáme na jejich věk, proto ta pestrobarevná anketa je přijatelná. Každý se může vyjádřit, zároveň o sobě nic netaktního neprozradí.
Jen mě mrzí, že už jsem v té poslední barvě, za ní už není nic. Prostě - poslední štace. Proč není ještě černá? Co nadělám. Vím ale, že v mé skupině je se mnou plno prima lidiček z Poradny, které mám ráda. Že tam nejsem sama. A za to jim moc děkuji. I těm dalším kamarádům, kteří jsou v jiných "chlívcích". Jaga.
Nechápu -do šedesáti po deseti a po šedesátce už je fakt konec?
Pokud už se na to někdo zeptal tak se omlouvám , nechce se mi to vše číst.
-tomas11-
- no oni ti mladí starce asi už nijak nerozlišují... po 60-ce jsi odkecanej - a vůbec - buď rád, že tě "neutratíme" ...
pro culdu - je fakt že někdy bych se nechal utratit už sám
naprostý souhlas - pro Culdu
thomas11
- smutný je, že Vám ti "mlaďoši" dnes neumožní ani toto ! - hned by člověk hleděl do "budoucnosti" radostněji. Vyhlídka, že budu "chcípat" na rakovinu v nějakém hospicu moc radostná není. A navíc člověka ti humanisti ještě budou tak dlouho "oživovat", dokud fakt konečně nevypustí duši. Divnej svět.
Pro "venkov4ever"
- netřeba se omlouvat - nakonec máte pravdu - prostě to tak je, ale to poznáte, až sám budete starej - dříve ne - nikdo nikdy nemůže žádnou situaci pochopit, dokud ji sám neprožije. Pokud říká někdo něco jiného - tak KECÁ !
tomas, netřeba se děsit předem, po šedesátce to všechno teprve začíná, to je život nejsenzačnější...
to máte pravdu, že mladí to vidí naprosto jinak, každý mladý člověk má pocit, že má mládí napořád
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.