Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Docela by mě zajímal věkový rozsah účastníků této poradny. Pokud se zúčastníte ankety, pokuste se prosím hlasovat v plném souladu s vaším skutečným věkem. Není vyloučeno, že zde již podobný dotaz byl, v takovém případě se omlouvám za duplicitu. ![]()
Provedu! ![]()
Ahoj.
Tak jsem mocně zahlasoval za nás mladé v kategorii 50-59 silou svých 56 let. Zlepšil jsem stav z 19 na 24%. Musíme my mladí ty staříčky pobít. 35% se nemůže dlouho udržet.
Magdone, nepeskuj. Už jednou pochop, že lenost či neschopnost něco někde vyhledávat je nebetyčná. Bych mohl vyprávět.
30-39
Tak dle ankety je to tu samá fosílie ![]()
Dělám si srandu, staříkům se omlouvám, nemyslím to špatně.
60+ (šedesát a více)
Samurraj - V pohodě, vždyť je to pravda
. Jenom je smutné, že kdysi byly ty fosílie a jejich zkušenosti uctívány a cucáci si k nim chodili pro rady. Dneska si každý mlaďoch myslí, že "sežral šalamounovo h..no" a že je pod jeho úroveň se ptát rady starších. Podle toho to pak ve světě vypadá
.
Samurraj - Ale já se přece nerozčiluju
, jen konstatuju současný stav. Kdybych se měl rozčilovat z každé takové prkotiny, už dávno by mě to kleplo. Těmi cucáky jsem myslel spíš mládež do 25 let obecně, to nebylo na nikoho konkrétního a už vůbec ne na Vás
.
30-39
Ježiš, Magdone nerozčilujte se hnedka. Já to řekl ve vtipu s nadsázkou. Starších si samozřejmě velice vážím a vždy jsem je uznával, to myslím smrtelně vážně. Pokud se to někoho dotklo, tak se OMLOUVÁM.
60+ (šedesát a více)
A kolik je tazateli? Já klikla do do azurově modré barvy 60+, již šestým rokem v důchodu... a sedmým rokem na poradně...
60+ (šedesát a více)
Červený pruh bych nemusel, zelený bych bral, s modrým bych byl spokojený. Na kolik se cítím? Jak kdy
. Jsou chvíle, že tady na to žádný pruh ani není, ale vzhledem k tomu, že o svém věku moc nepřemýšlím, tak občas řekněme na pruh modrý, až oranžový. Jenže mě vždy realita a stav tělesné schránky vzápětí srazí hluboko mimo zde přítomné barvy
.
žlutá barva je ta oranžová? Omlouvám se, ale jako stařec už mám právo i na barvoslepost ... (nejen na demenci)
magdon - dík !
Pt
- Pavlínko, mně tam bohužel chybí ta černá ! - jak zmiňuje "babajaga"
60+ (šedesát a více)
Marcelko, vykašli se na žlutou, či oranžovou, ta není už pro nás, klikni do té spodní azurově modré, na 60+...![]()
Holky, myslíte, jako, že černá zeštíhluje?...![]()
Vždy při vzpomenutí na Jana Palacha si říkám: "Tak takhle by jsi asi na tom hochu byl. Škoda Tvého života". Moje narození na den, měsíc a rok jako Jan Palach.
60+ (šedesát a více)
V jednotě je síla. Klikla jsem na tu krásnou barvu, kterou mám moc ráda /mořskou, modrozelenou, tyrkysovou, nebo, jak já říkám petrol/ a hned jsme nejsilnější skupinou s 29 %. I když si občas svými nápady a chováním připadám, jako bych spíš patřila do "zeleného chlívku". ![]()
Dam se nikdy neptáme na jejich věk, proto ta pestrobarevná anketa je přijatelná. Každý se může vyjádřit, zároveň o sobě nic netaktního neprozradí. ![]()
Jen mě mrzí, že už jsem v té poslední barvě, za ní už není nic. Prostě - poslední štace. Proč není ještě černá? Co nadělám. Vím ale, že v mé skupině je se mnou plno prima lidiček z Poradny, které mám ráda. Že tam nejsem sama. A za to jim moc děkuji. I těm dalším kamarádům, kteří jsou v jiných "chlívcích". Jaga.
Nechápu -do šedesáti po deseti a po šedesátce už je fakt konec?
Pokud už se na to někdo zeptal tak se omlouvám , nechce se mi to vše číst.
-tomas11-
- no oni ti mladí starce asi už nijak nerozlišují... po 60-ce jsi odkecanej - a vůbec - buď rád, že tě "neutratíme" ...
pro culdu - je fakt že někdy bych se nechal utratit už sám
naprostý souhlas - pro Culdu
thomas11
- smutný je, že Vám ti "mlaďoši" dnes neumožní ani toto ! - hned by člověk hleděl do "budoucnosti" radostněji. Vyhlídka, že budu "chcípat" na rakovinu v nějakém hospicu moc radostná není. A navíc člověka ti humanisti ještě budou tak dlouho "oživovat", dokud fakt konečně nevypustí duši. Divnej svět.
Pro "venkov4ever"
- netřeba se omlouvat - nakonec máte pravdu - prostě to tak je, ale to poznáte, až sám budete starej - dříve ne - nikdo nikdy nemůže žádnou situaci pochopit, dokud ji sám neprožije. Pokud říká někdo něco jiného - tak KECÁ !
tomas, netřeba se děsit předem, po šedesátce to všechno teprve začíná, to je život nejsenzačnější...![]()
to máte pravdu, že mladí to vidí naprosto jinak, každý mladý člověk má pocit, že má mládí napořád ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.