Nejste přihlášen/a.
pořád za mnou chodí a říká vem si něco dobrého,ale mrcha neřekne co.Také Vás honí "mlsná"?
Mě honila odpoledne a já ji umlčela čerstvým chlebem s máslem a olomouckými
moravanka je dobrá, hlavně ta feferonka, tu nechávám nakonec. Dávám si ji ráda k čemukoli s br.kaší.
Mě honí pořád a klidně si i řekne. Jednou čokoládu, jednou nanuka,pak zase banán,nebo jogurt. Taky by chtěla oříšky a kousek uheráku,nebo kávičku se šlehačkou a zákusek. Ubrala jsem jí čokoládu, cukr do kávy a salám. Pořád loudí a loudí
Zapomněla jsem na brambůrky,ale těhotná nejsem
Já to mám jednoduché, mám-li hlad nebo na něco chuť, vždy to vyhraje maso. Na chuť bez přílohy, na hlad se zeleninou, na moc velký hlad i s bramborem.
jo jo mám tu kešu oříšky.-slané, nekdy takové ty malé indiánky z Lidlu v krabici...nejhorší je to večer
Ahoj.
Mě nehoní. Mě už dávno dopadla a sedí mi za krkem jak vopice. Z tý se dá vyspat, ale tahle bestie se setřást nedá. Co pomáhá, nemít doma nic k snědku.
Je to hrozný. Právě jsem dobral poslední tři nakládané okůrčičky ze skoro prázdné sklenice. Dobrý počinek, ale zase jsem musel napravit tu kyselost lžičkou jahodové marmelády. Co se ještě stane do rána? Nějak se toho až děsím.
... a jak ! Ale svěřené hoře, hoře půl... nejasné chutě a na chvíli i hlad vyřeší kousek chleba s máslem a osolené a opepřené rajče nebo kyselá okurka, dnes odpo jedny pravé americké cookies s oříšky z Lidlu, pak taky od nich ty slunečnicová semínka a do třetice Lidl, nový vynález, "babiččiny" karamelové bonbony, (dříve podobné "dědečkovy"), ale fakt dobrý, ty nosím prostě sebou a fungují. No a dnes navečer jsem na třešni na zahradě vyslídila pár dobře ukrytých černých srdcovek, no, bylo jich trochu víc, tak mám obavy jaká bude noc... zatím dobrý.
Občas honí, ale naštěstí vždy řekne, co přesně chce. Většinou je to zmrzlina Cookie Dough, Müllermilch /..., špatně si nevede ani Mountain Dew, jehož design silně připomíná čistící prostředek na WC. Ze slaných pochutin jsou to sýry všeho druhu, především sýry pivní, ať už Jarošovský či pivní sýr typu Akawi z Olešnice.
Mně chytá mlsná nejčastěji na ten úzký francouzský suchý salámek Fuet. Ukrojím si tenké kolečko, že to stačí a za dvě tři minuty jdu zas. Nenápadně .A taky na čerstvý škvarky. Jindy na oříšky kešu nebo kokos. Jednou mne mlsná chytla o půlnoci a nastrouhala jsem si a usmažila bramborák!...Koukám, že všechno obsahuje tuky a většinou sůl. To taky něco znamená.
na to je nejlepsi doma nic nemit jen suroviny na vareni
pak se zapocitava jen nekolikera marna cesta do lednice (co kdyby tam nahodou behem te pulhodiny neco pribylo na co mam chut), coz jsou spalene kalorie
no myslel jsem spis normalni vareni, rejze, brambory, kecupy, omacky, zelenina atd obsah mrazaku.. nic, co by se dalo hned jist nekdy je nebezpecna i kostka bujonu, to je taky hned, kdyz ma clovek chut na sul
orisky, rozinky, cokolada jsou vicemene normalni pochutiny, ktere si muzete nasypat behem sekundy do pusy
souhlasím - nejlepší je doma nic nemít... ale i ty suroviny navaření můžou být nebezpečné - např. čokoláda na vaření, oříšky, rozinky apod...
taky, a většinou, když doma není výběr, ale jinak vždy něco k zakousnutí je. Od včera máme piškotový dort za studena s banánem a vychlazený z lednice je to "degustační požitek"...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.