Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaplati mi socialka bydleni

Od: katerina* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den chci se zeptat když jsem v insolvečním rejstříku zda by mi socialka zaplatila bydlení a přispívala by mi na bydlení mám Roční holčičku?Děkuji za odpovědi

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 12. 07. 2016 17:05:03
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kakamila
hodnocení

0x

Ptejte se na chráněné bydlení pro matky s dětmi v nouzi...

doplněno 12.07.16 17:07:

Ptejte se u "vás" na sociálním odboru!

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím, že rada byla míněna tak, že se nemáte ptát opakovaně zde, ale na té sociálce.

Zdravím!

iz*
hodnocení

0x

Není to pravděpodobné, splátky dluhů se od příjmů neodečítají.

doplněno 12.07.16 18:48:

Sebod, opravdu někdo, kdo "má" na oddlužení, dosáhne na příspěvek na bydlení?

doplněno 12.07.16 20:22:

No, já těm lidem přeju, aby se z dluhů dostali a mohli začít znovu. Ovšem představa, že se na jejich oddlužení spolupodílíme...

sebod*

jestliže splńujete podmínky získání příspěvku na bydlení, tak příspěvek pochopitelně získáte.

doplněno 12.07.16 18:55:

Ivzez. Pochopitelně, že ano. Je plno lidí, kteří jdou do oddlužení a jsou na různých dávkách. Potom prokazují příjem pomocí darovací smlouvy. V poslední době se o tom vedou dost velké diskuze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]