Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prostor a čas

Od: angell1985* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,nedávno jsem koukal na jeden dokument jenž byl zaměřený na dění ve vesmíru.Již nevím v jaké souvislosti,ale divákům bylo řečeno,aby si představili místo v němž neexistuje čas a prostor.

Mám tedy bujnou představivost,ale toto si opravdu představit nedokážu.Dokáže to tu někdo?Mě to přijde jako nesmysl.Pakliže by to bylo místo tak by přece měl být i prostor a také čas.Podotýkám že se nejednalo o "duchařinu" nebo náboženství.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

venkov4ever*
hodnocení

0x

Místo bez času si díky britským tvůrcům představit dokážu...ale bez prostoru ne. *smich*

hodnocení

0x

Bez problému. Věřím totiž že čas a prostor je jen iluze :)

rora*
hodnocení

0x

Tyhle myšlenky mi způsobují úzkostné stavy, představit si to nedokážu a ani nechci. Stačí jen myšlenka na to, že vesmír je nekonečný.

pt®
hodnocení

0x

holt jsou věci, které si představit nedokážeme, ale neznamená to, že neexistují...asi tak...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]