Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zablokovat telefonni cislo-pruzkumy

Od: flekies* odpovědí: 2 změna:

Dobry den,lze nejak blokovat jendo cislo,ktere me dneska uz neskutecne stve...Volalo mi snad 4x,kdyz sem to zvedla,slysela jsem jen tutani,tak jsem to polozila.Po patem zvednuti se konecne ozval jakysi hlas,ze se jedna o pruzkum.Tak jsem je slusne odmitla,ale potrebovala bych poradit,jestli lze konkretni cislo zablokovat.Mam T-mobile a telefon Samsung Galaxy ACe.

Jiank jedna se o toto cislo- 286008453 a na internetu toho koluje dost o jejich otravovani...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kono
hodnocení

0x

Otravné čísla ukládám do adresáře - NEBEAT - 1 až x a neberu to.

hodnocení

0x

Používám aplikaci Easy Filter. Jdou do ní zadat tel. čísla, rozlišit zda blokovat jen hovory, nebo i sms a způsob blokace (nepříjímat hovor, zvednout a položit) apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]