Nejste přihlášen/a.
Ahoj, bydlím v Lošticích (vedle Mohelnice, cca 30km od Olomouce) a stále mi tu nejde naladit Tv Fanda, přitom jsem již několikrát slyšel, že je pokrytí po celé ČR.
Je opravdu pravda že je pokrytí všude? A můžete mi někdo poradit proč proč popřípadně nejde naladit? Pokud k odpověďi případně potřebujete ještě něco vědět tak to klidně doplním ale byl bych rád kdyby mi to konečně šlo
TV Fandu můžeš přijímat na multiplexu 4 u vás z vysílače Slavonín.Možná že budeš potřebovat jinou anténu,kterou přidáš a připojíš přes slučovač.
JABRAKA
Vím že bych to chytal ze Slavonína. Ale když dám na televizi automatické ladění digitálních kanálů tak mi to fandu nikdy nenajde. A ohledně té antény, musí být nějaká speciální a nebo stačí obyčejná, kterou používám už snad 15 let?
No jo, jenže není jisté jestli k vám signál dosáhne. Podle této mapy pokrytí k vám signál ze Slavonína nedosáhne, ale podle této ano.
...
A taky, kam máte natočenou anténu? Na Brno? Když ladíte toho Fandu, přetočíte ji nebo necháte tak? Jste na okraji dosahu signálu, takže při špatném natočení antény je pravděpodobnost, že chytíte Fandu o dost menší. Spíše žádná.
...
A pokrytí rozhodně není všude. Viz ta druhá mapa. A to je ještě teoretické pokrytí. Skutečnost je (podle reakcí na netu) ještě horší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.