Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jméno filmu?

Od: patas24* odpovědí: 11 změna:

Zdar nevíte někdo náhodou jak se jmenuje jeden film?Jediní co si pamatuju je,že tam přijede ňáká parta na ostrov a začne je tam někdo vraždit skončí to vlastně uplně otevřeně,když toho posledního přejede kamion.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To nevím, ale trochu mi to připomíná nejkratší horror na světě:

Poslední člověk na světě seděl v křesle, když někdo zaklepal na dveře.:)

walina*
hodnocení

0x

Možná Ostrov smrti,ale nejsem si tím vůbec jistá jelikož o kamionu na ostrově nevím *smich*vlastně nic o tom,že by tam byl kamion...://

martinaa*
hodnocení

0x

To mi připomíná buď Tajemství loňského léta, nebo Scary Movie...

patas24*
hodnocení

No aní jeden film co jste mi napsali to není.Na konci filmu běží poslední muž,který přežil a srazí ho kamión a vlastně nikdo nepřežije.

kangaroo*
hodnocení

0x

Je to ono?

csfd.cz/...

patas24*
hodnocení

Jo moc díky já myslím,že to bude ono.

ladaadal*

V pustině ale toho posledního nic nepřejede. Zachrání se s tou holkou, protože pořídí pozabíjet psy i toho tátu, který to všechno narafičil, protože dovedli jeho syna k sebevreždě.

doplněno 12.03.13 09:07:

Mám dojem, že odjedou jeho člunem z ostrova, už jsem to dlouho neviděl.

doplněno 12.03.13 09:09:

Něco podobného je taky Zabít nebo být zabit. Tam zase natáčí reality show s trestancema z celého světa s tím, že kdo přežije, dostane milion a svobodu. Pak se to zvrtne a povražděj i filmovej štáb.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nevím, co je to za film, ale nedávno (2 - 3 týdny) ho dávali v TV. Viděl jsem jen ten konec - vyleze na silnici, z mlhy se vynoří kamion, on se jej s rozpaženýma rukama snaží zastavit - a konec.

ladaadal*

Tak to nebyla ani Pustina ani to druhý. Nezkoušel jsi přibližně zjistit kdy to dávali a mrknout na program dozadu?

kangaroo*
hodnocení

0x

zkus tv program na www.fdb.cz tam to je možno až 5let do zadu.

patas24*
hodnocení

Zdar,tak dík za všechny návrhy už sem to našel v programu,ale teď sem pryč a ten název sem zas zapoměl tak ho sem dám díl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]