Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ženy, zvládly byste vztah s nevěrníkem?

Od: beautyandbeast odpovědí: 40 změna:

Kolik vás tady takových je, které by byly ochotné dlouhodobě žít (tzn. uzavřít manželství a založit rodinu) s mužem, který je chronicky nevěrný? Šly byste do toho, kdybyste věděly, že má problém se zachováváním věrnosti? Aby bylo jasno - nemám na mysli takový ten typ nevěrníka, který je třeba 10 let věrný jak pes a pak se něco pokazí a najde si milenku. Já mám na mysli nevěrníka, který je nevěrný už ze své podstaty i na začátku vztahu a každé ženě, protože věrný být neumí a asi to má jako zábavu pořád nahánět nějaké ženské. Braly byste ho? (za předpokladu, že po všech ostatních stránkách by byl více méně v pohodě). A vy, které takového muže třeba doma máte, jak to zvládáte? Dá se na něco takového vůbec zvyknout?

40 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V žádném případě.

hodnocení

0x

Příliš choulostivé téma.Věříš tomu,že ti nějaká dáma s pomyslnými parohy odpoví?...

beautyandbeast
hodnocení

Je to tady anonymní, tak jsem myslela, že by nějaká odpovědět mohla. Třeba některá je dostatečně splachovací a nebere si to tak k srdci, že má "parohy".

hodnocení

0x

Ne, proč? Chlapů jsou mraky. Nevím, proč bych měla doma snášet mužského, který je cítit cizí voňavkou - nechtěla bych, aby se mě takový dotýkal. Proč bych si měla na něco takového zvykat? Nejsem žádná chudinka.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- to je jednoduchý ! - já bych ho brala, ale nezvládla bych to

hodnocení

0x

takového doma nemám, ale kdyby něco takového vyplavalo, od toho okamžiku bych se začala chovat jako svobodná,

dělala bych si, co chci, na nic bych se neohlížela.

hodnocení

0x
A pohlavních nemocí se nebojíte?

hodnocení

0x

já bych do toho nešla - i kdybych ho milovala, radši být nešťastná chvíli, než pak celý život... rozhodně bych něco takového mít doma nechtěla... *ee*

hodnocení

0x
Co z toho budete mit? Ze se k vam bude vracet , vy mu budete varit , prat , zehlit a on si pak zajde uzit s milenkou atd...? Proc to delat? Chlapu je hodne!

pohanka*
hodnocení

0x

Muži jsou rozsévači. Já bych strašně žárlila, tudíž ne, v žádném případě. To je degradace té ženy, musí to být strašně ponižující.

lucie*
hodnocení

0x

Já osobně určitě nebrala.Jednu dobu jsem byla ve fázi,že bych raději byla sama,než s jakýmkoli chlapem.Nebylo to špatné,ale taky trvalo naučit se žít sama se sebou.

Osobně znám několik takových ,co ví že jejich muži jsou záletníci a přesto nějak fungují.Jedna z nich si v práci,kamarádkám vylívala srdce(vždy s nadhledem)a dokonce říkala,že jí ten její fešák,i seznámil s některýma "úletama" a i přesto s ním pracovala na dítěti a žili v poho,žádná velká Itálie to nebyla.Vztah trval 8let.Teď žije sama s dítětem a on se ozývá po fb,žije daleko někde po ČR a i nadále mají dobrý vztah.Ona si rozumí s jeho rodinou,která bydlí kousek od ní,takže malá babičku,dědečka,tety...má.A takový podobný případ znám ještě jeden*smich*

Možná to někdo nepřizná nahlas,ale některé se opravdu radějí dělí o pěkného sympaťáka s jinýma.Na to musí mít člověk povahu,ale tisíc lidí,tisíc chutí.

doplněno 03.07.16 15:50:

..a třeba jeden(žádný krasavec*nevi*) manželku podváděl s různýma tak nějak decentně-tajně,ale potom ulovil mladou holku a trvá to už asi 7let.Paradox je,že vypadá jako manželka(jen za mlada)obě jsou hezké a jsou z jedné vesnice,tudíž se i znají,chodí na stejné akce,dokonce tu "milenku"i zvou na oslavy.Manželka tom ví,stejně jako celá vesnice,nevím zda o tom holky mluví,ale jsou taková velká rodina.Manželka je taková spořádaná paní,takže o trojku či jiné praktky tam nejde,jen mu to toleruje.

hodnocení

0x

Myslím si, že takový nevěrník by ani o trvalý vztah nestál. K čemu by pak ženu potřeboval? Nemyslím služby typu mamahotel, ale nestál by ani o intimitu, bez které dlouhodobý vztah nemůže existovat. Tohle on nehledá a ona bez něho nechce. Jen sex bez důvěrností, bez intimity, to nemůže fungovat! Naváíc si myslím, že by to byl hnus.*hej*Třeba dlouhodobé vztahy mezi lidmi stejného pohlaví, to také není jen o sexu. Sex i tam zaujímá pouze část vztahu. Vztah je o něčem jiném, než o souložích.

lidus*
hodnocení

0x

Když máte jasno v tom, že vy jste první žena v harému, když se partner chová jakobyste vy byla jediná na světě, když se na partnera můžete na 100% spolehnout, nemáte důvod pátrat a slídit a i když víte, že si občas užije jinde, dá se s tím žít docela normálně. Rozhodně vám o tom nepovídá před spaním.

hodnocení

0x

Když si necháte na hlavu nadělat, tak jo. Nikdy bych do toho nešla, kdybych jen tušila! Přesto jsem s jedním takovým žila 20 let. Byl to úžasný chlap, měl obrovské charisma, bohužel nejen pro mně. Opravdu mně miloval, ale byl to lovec a své úlety uměl mistrně kamuflovat. Několikrát jsem měla vážné podezření, ale vždycky z toho uměl mistrně vykličkovat tak, že zbyla jen nejistota, kvůli které se rozumná ženská nerozvádí. Až jednou jsem ho usvědčila a následoval rychlý rozvod. Pak to s ním šlo rychle jen dolů a dnes už není mezi námi. (Ne, mou vinou, abyste si nemysleli!)

eulalie*
hodnocení

0x

Jestli bych zvládla vztah s nevěrníkem? Ano, s přehledem ...co nejrychleji bych utíkala pro rozvodové papíry.

beautyandbeast
hodnocení

Tak to se divím, že je tady tolik žen, které by tohle nesnesly. Když je ten chlap charismatický, schopný a ve všem ostatním si plní svou manželskou roli - tj. je to dobrý manžel, i táta, umí se postarat o rodinu, umí vydělat peníze atd., tak proč zrovna nějaké ty sexuální zálety by měly být něco, kvůli čemu zahodit jinak fungující vztah? (Ač věřím, že když nad tím ženská moc přemýšlí, co zrovna teď ten její chlap dělá a s kým, tak to asi trochu vadí). Já bych klidně mohla mít i chlapa věrného (ucházelo se o mě hodně i věrných mužů), jenže takový by mě nejspíš nepřitahoval. I když je to smutné, tak ti hodní věrní muži bohužel nejsou příliš přitažliví - to se mám nutit do vztahu (a do nějakých intimností) s někým, kdo mě nepřitahuje? Za věrnost bych pak musela zaplatit tím, že oželím fyzickou přitažilvost mezi námi - je to snad lepší řešení?

eulalie*

No jo no, mohla jste mít tak věrného muže jen sama pro sebe. Ale vy ne, raději budete jednou z mnoha čičinek jeho harému. To vám vážně nevadí? Asi ne, že. Hlavně že jsou peníze, to oželíte i to, kdyby na vás náhodou přenesl pohlavní chorobu, kterou je při promiskutním způsobu života možné lehčeji někde chytnout. Většina žen, co by život s nevěrníkem nesnesla, má svoji hrdost, a jak to pěkně napsala Inžinýrka, nejsou to žádné chudinky. U Liduš je to něco jiného, tam to chápu...

beautyandbeast
hodnocení

@eulalie: Ano, mohla jsem mít spousty věrných mužů, který by mě nepřitahovali a nemilovala bych je, takže bych je vlastně obelhávala, kdybych s nimi byla. Vždycky jsem milovala jenom muže, kteří se chovali jako muži, měli nějaké charisma, zkušenosti, uměli okouzlit ženu a ano, i takoví, kteří uměli vydělat peníze, protože to značí, že ten chlap je schopný (že vás zrovna na mém příspěvku tak zaujaly jenom ty peníze :-D zvláštní, že jsou na to lidi tak citliví)... a to všechno i za cenu toho, že jsem věděla, že s tou jejich věrností to nebude úplně slavné a nikdy jsem po jejich nevěrách moc nepátrala ač nepopírám, že kdybych na něco takového přišla, tak by mě to asi trochu mohlo naštvat.

A víte, plno žen setrvává ve vztazích s muži, kteří jsou třeba věrní, ale zase mají jiné nedostatky. Stejně tak si můžete říct, že je chudinka žena, která má doma muže naprosto neschopného, přehnaně žárlivého, muže flákače, muže, který se nezajímá o děti, muže, který je nemehlo v posteli, muže cholerika, muže, který chlastá či kouří, muže, který dělá dluhy... doplňte si, co chcete, protože u každého určitě nějaký nedostatek najdete. Takové ženy, co mají muže s některým z výše popsaných nedostatků, podle vás hrdost mají a chudinky nejsou?

(mimochodem nevím, proč by zrovna u Liduš měla být situace jiná než u mě a proč zrovna Liduš chápete a mě ne)

Myslím, že vám tady nikdo neříká, jak si máte organizovat život. :) Ptala jste se, místní ženy (a já také) vám řekly svůj názor na takové muže. Já bych to třeba rozhodně nesnesla, jak už jsem napsala, z principu se takovým mužům vyhýbám - ale vím docela jistě, že jiní by zase nesnesli některé jiné věci, které já snáším normálně, ani mi to nepřijde (teď nemluvím jen o vztazích). Proč tak nutně potřebujete, aby vám ostatní schvalovali vaše postupy? Je to váš život.

beauty... protože Liduš je mnoho let na vozíku. Tak proto!

doplněno 06.07.16 10:05:

S odpovědí jsem se unáhlila. Je třeba doplnit. Liduš, ikdyž je na vozíku, je žena, krerá má zdravé seběvědomí, postavené na tom, co už v životě dokázala. A ví, o čem život je. Ví, že její muž bude vždycky jejím manželem. *hej*Vy chcete jen sbírat drobky.

Ano, nějaké podobné ženy jako jste vy znám a jedna z nich je i naše sousedka. Taková malá pevná koule, krásy nijak moc nenabrala, ale chlapa má fakt pěkného (že už to říkám já chlap) charismatického, je jim kolem 50sátky a taky se kurví kde může a ona to dobře ví. Na jednu nevěru jen co já vím mu přišla, bylo to pěkně slyšet tady po okolí. Jakože ho vykopla, ale zachvilku byl nakvartýrovaný zpátky, protože ona dobře ví, že takového "hezouna" už si nikdy nenabrnkne a já ani osobně nechápu, jak si on mohl nabrnknout ji. Asi měl "jisté" důvody pro tuhle partii. Dobře věděl, že tahle mu bude věrná, ikdyž ji bude podvádět, že bude o něj postaráno a on navíc nebude mít nikdy důvod na takovouhle žárlit. A ona bude ráda za takového alfasamce-teda nyní už mača..nebo už je zas jiný název? Takže ano, vztahy jsou různé i vypočítavé a spokojenost na obou stranách.

Nevím, jestli jste muž nebo žena. Myslela jsem, že muž. Zůstanu tedy přitom. Vám by nevadilo, kdyby se vaše žena táhala s jinýma? Kdyby vám při každé příležitosti byla nevěrná? Lidé by říkali, že je to děvka, ku*rva. Že nedá jen tomu, kdo si neřekne. To by vám nevadilo? Asi ne protože muž, to je něco jiného. Nevěrník, sukničkář, děv*kař. Velká sláva a hrdina. Jaký je mezi nimi rozdíl? :-D Možná, že by ona ještě domů přinesla pár peněz. To by bylo vpořádku?!

ewe*
hodnocení

0x

Ne je to ztráta času, vždy, když ho budu potřebovat bude u jiné

hodnocení

0x

Ptáte se cizch lidí na názor. K čemu je cizí názor? Ptejte se hlavně sama sebe, jestli a čím jste si jistá, že záletník se na svých cestách od vagíny k vagíně usadí zrovna u vás. Jestli se opravdu bude vracet k ženě a dětem. Jste si jistá, že za rok či dva nenajde vášnivější, bohatší, mladší, blonďatější (a mnoho dalších přídavných jmen bych mohla přidat, i necudných)?

beautyandbeast
hodnocení

No tak především mladší, vášnivější, blonďatější ženu (nebo klidně i starší a ošklivější) si může klidně najít i zcela průměrný chlap, který byl do té doby věrný jako hrdlička. Záruku šťastného a věrného společného nažívání až do smrti nemá vůbec nikdo.

stanislav*
hodnocení

0x
Jsou páry či dokonce skupiny, které žijí v sexuálně otevřeném vztahu, a ani by je nenapadlo to řešit. Jiní chodí společně na swingers party, další o svých milenkách i milencích vědí, a některé akce s nimi podnikají i společně.
Ne každý má potřebu mít partnera jen pro sebe.

Stanislave, o takových vztazích jsem četla a slyšela. Ale nikoho takového ani neznám a ani nevím, jak dlouho jim to vydrželo. Schválně, vy to víte?

stanislav*

Ano, znám lidi chodící na různé akce, kde se překračují hranice intimity (tantra, swingers), a přitom spolu spokojeně žijí dlouhá léta a vychovávají děti, i mladé již několik let spokojeně žijící v polyamorním vztahu.

A z doslechu vím o lidech, kteří ve třech prožili celý život. Anebo třeba o ženách, které svému manželovi dali jako dárek sex s jinou.

Podmínkou je, že to tak musí chtít všichni zůčastnění.

Svět je pestřejší, než si myslíte, a nežijí v něm jen žárlivci a žárlivky.

pt®

No, tak fajn a Vy byste zvládl vztah s nevěrnicí, s povětrnou, lehkou? :-D

stanislav*

Jistě! Pokud by zároveň nebyla žárlivá, nebo soužití nečinilo jiné problémy...

Mohli bychom na různé akce chodit společně...

Stanislave, když je to tak úžasné, proč tak nežijete i vy?

stanislav*

Pokoušel jsem se. Ale ukázalo se, že ne každá, které muži s takovým životním stylem nějakým způsobem imponují, tak skutečně hodlají (a dokáží) žít. A že do společného soužití vstupují s představou, že muže dokáží změnit k obrazu svému.

Tak snad příště...

hodnocení

0x
Podle mě ne! Tohle není muz do vztahu, manželství atd. Ženská si pak ani nemůže vážit sama sebe,když o tom vi,a vlastně mu to dovolí tahat se s kdekym .. a vůbec ten pocit že víte že se vrátil od milenky a vleze si k vám do postele... Fujtajbl

laurad
hodnocení

0x
S takovým jsem byla dva roky. Podváděl mě na každém kroku, dokonce "lovil" i cestou na záchod, když jsme spolu byli v restauraci. Když někam sel, měl kapsu plnou papírků se svým jménem a číslem které rozdával :-D Dělal to i v předchozích vztazích, což jsem se dozvěděla az časem. Byl to vztah plný bolesti, ale také neuvěřitelné vášně, neustálého rozcházení a usmiřování. Jednou už jsem to nevydržela a odešla. Myslel si, že je to zase jen "jako", ale nebylo. Našla jsem si partnera, který je šťastný, že mě má. Ten předchozí proutník byl rok a půl sám kdy měl postel jako průchoďák a během toho intenzivně naháněl i mě. Nyní má nějakou dobu partnerku, kterou vím, že podvádí stejně jako vždycky. Slečna je naivní, zamilovaná a myslí si, co má doma za poklad. Je mi jí hodně líto. Přesto všechno se stále čas od času snaží "stáhnout" mě, evidentně mu jde hlavně o sex, který ho prý s tou jeho nebaví. Je to vlastně smutný příběh. Starýho psa novým kouskům nenaučíš, jak se říká. Není to k životu...

vanad1*
hodnocení

0x

Jak pro změnu může žít muž se ženou, která má dítě s cizím mužem ale tváří se, že je manželovo? Že za to dítě nemůže není vůbec odpověď.

daisy
Ahoj dámy, přemýšlela jsem jestli se zapojit do diskuze nebo ne ... Nerada bych čelila nějakým útokům. Život je pro me velka encyklopedie, kde se neustále snažím naučit novým věcem, novým přístupům. Snažím se na vse koukat s nadhledem a z pohledu druhé strany. Neříkám že je to vzdy jednoduché.
Můj život byl naplněny několika vaznymi vztahy, které byly založené na důvěře, věrnosti a loajalite. Přes všechnu komunikaci, společné reseni problémů a oboustranný negativní postoj k nevěře skončily tyto vztahy nevěrou partnerů. Vzdy to byl důvod k zamyšlení - byla jsem toho názoru ze nevera je vzdy záležitosti obou partnerů. A mela bych hledat chybu i u sebe. S každou takovou zkušenosti jsem se snažila na sobe zapracovat a do dalšího vztahu jít zkušenější a lepší.
V nynějším vztahu jsem si jista ze není nic co bych udělala jinak, přesto mám muže, který potřebuje pozornost jiných žen. Nechápete to zle - nikdy to neděla tak bych o tom věděla, vse velmi dobře maskuje a nebyt zvědavosti a porušeni jeho soukromí z me strany nedozvěděla bych se o tom asi nikdy. Dela to už od začátku našeho vztahu. Není to nijak extra často a vzdy když nejsem doma nebo mam nějaké své akce. Vím že me miluje a záleží mu na me, jsem pro něj nejdůležitější ale nejspíš si tohle nedokáže odpustit. Ze začátku to zjištění dost bolelo ... on neví že o tom vím. Všechny debaty na tohle téma vzdy konci mlzenim, pravdu mi nikdy nepřizná. Nemá tedy cenu se s nim o tom bavit. Na jeho nevěry nedoplacim, chová se ke me hezky a plánuje se mnou společnou budoucnost. A ani o penězích to není - vlastně vydělává min než ja, aby jste si nemysleli ze jsem motivována penezi.
Předchozí partneri me opustili kvůli nevěře a odchodem k nove partnerce přestože se dusovali ze by něco takového nikdy neudělali. Tenhle sice potřebuje občasného povyražení ale vidim na nem ze me miluje, jsem středobodem jeho vesmiru a neopustil by me. Vzdy si vyhledával zadane ženy s dětmi, které nebudou mít ambice po nem chtít víc, protoze nebudou chtít rozbit vlastni rodinu. Co se tyče nemoci ... tu vam přinese domu i nenapadne vypadající Lojza který měl jediny úlet v zivote. Vím že je opatrný a používá ochranu, navíc má stálou vypomocnici a nevyhledává nove, dokud je zájem u te stávající.
A tak přemýšlím nad touhle pro me novou situaci a dále to pozoruji. Třeba i ja časem přijdu na to ze to pro me není to prave. Není si ani s kym popovídat ... většina kamarádek to kategoricky odmítá a nikoho kdo by žil s nevernym partnerem neznám, abych mohla vyslechnout i jiný příběh a zkušenosti.
Takže za me ano - prozatím přijímám svého partnera takového jaky je s jeho přednostmi i slabostmi ... tedy i občasnými neverami. Přesto ho miluji jaky je a jak se s nim cítím. Doufam ze me nebudete soudit jen nabízím náhled na svuj momentální postoj.
Omluvte Prosím chyby - pisu z mobilu, tak občas chybi háčky, čárky nebo kouzli auto correct.

larysa

Zažila jsem něco podobného.Krásná období střídaly časy, kdy jsem na něj marně čekala a měl tisíc výmluv. Naposledy už oba v důchodu. Trvalo to několik let, už to bylo legální, nenamáhal se to skrývat, přesto domácnost dál fungovala , ale já hubla, špatně spala, často marodila. Taky mi říkal, že ona mne nemůže ohrozit, že mi nesahá ani po kotníky. A následně s ní odjel naším autem na dovolenou. Naskytla se příležitost, tak jsem se sbalila a odešla. Myslel si, že jsem pryč jen na chvíli, ale já už neměla sílu k návratu. Přečetla jsem si někde, že se mám věnovat jen sobě, abych z toho neonemocněla. Úplně jsem změnila život. Byť v důchodu, tak zase pracuju. To pomáhá. Mám ho svým způsobem pořád ráda, ale nemohla bych s ním žít. Jsem sama tři roky , mám kamarády, ale na vztah se necítím. A vzít si k sobě nějakého důchodce, abych o něj pečovala, to raděj budu chodit plavat, do divadla, jezdit na výlety.

hodnocení

0x

Já nikdy. Pak se divíte proč je tolik rozvodů a co děti,to jim jdete příkladem? :)

etwet
hodnocení

0x

Co manželství, normální ženská by s ním ani nespala, bůhví jaké pohlavní nemoci může chytit.

martinaa*
hodnocení

0x

Nezájem :) Zvyknout se třeba dá, takže která je tak blbá, ať to klidně zkusí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]