Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Je to prosté. Dnes jsem na to při převažování po týdnu přišel. Stačí se rozhádat se všema babama. Nejméně s těma, co na revanž furt něco pečou a nebo vaří. Co by taky vlastně stařenky mohly jiného nabídnout? Namíchnul jsem sousedku, protože jsem měl říct něco, co nepochopila správně a že prý z ní dělám blbce. Šlo o nějaké detaily s ovladačema k TV a Satelitu. Už týden ,,trpím hladem,, a je to znát tak, jak bych si to přál. Squelý, jak málo stačí a hned se hubne. Už jde jen o to, aby to ještě chvíli vydrželo. Prej se už na mě poptávala.
Otázka zní: Chlapi, škodí vám ženský taky nějak podobně?
ženský škodí, to dá rozum, ale bez nich to taky moc nejde. A ta tvá dieta akorát způsobí, že znovu přibereš.
Jo a nejhorší je, že si vážím jejich práce a přece potom nic jen tak nevyhodím. Už jeden kámoš před dávnými lety říkal: Radši trochu špatně, než něco nechat. Nebo když to sládek uvařil, přece to nevylejem. Ani druhej den tenkrát z hliníku a zvětralý.A bráchovi zase tetička říkala, že se zbytky nenechávají a dojídá se. Bylo to prý placený.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.