Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Eu schválila emisní limity pro sekačky

Od: kuky® odpovědí: 13 změna:
Tak nám borci z Bruselu vytvořili další strašně důležitou věc. Bohužel dojde mj. i na sekačky na trávu.Budou muset mít svoje emisní limity.
Už jsem myslel že, když mi omezili výkon žárovek ( a já musím svítit místo jednou 60W dvěma 40W),upravili mi výkon vysavače ( místo 2200W mám 1600W = o pětinu menší výkon, o pětinu více výsavání ), že mě aspoň nechaj sekat sekačkou která nebude mít pod kontrolou emisní limity.
Teďka budu muset čekat na rok 2018, abych si mohl koupit sekačku, co bude ty emisní limity splňovat...do té doby budu sekat trávu kosou.
Tak zase jednou díky EU bude můj život veselejší.
Otázka zní: Taky vám přijde vtipné skoro všechno co přijde z Bruselu.
Např. zpráva ze včerejška, že Evropu bude chránit společná hraniční stráž a teď cituji "jde o jasný signál, že EU umí řešit problémy, které se týkají bezpečnosti a ochrany hranic"... No mě to smíchy roztrhne.
Ps: prodám sekačku co nesplňuje schválené emisní limity
a
koupím kosu i s brouskem, nejlépe ostrou poněvadž neumím brousit

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

laso69
hodnocení

0x

*zed*Proboha nešil, nebo si snad myslíš, že budou chodit ouřadové a měřit ti emise na sekačce?*haha*

stanislav*
Zatím má policie právo vstupovat do domů pouze za účelem měření emise kámen.

venkov4ever*
06.07.16 19:37
hodnocení

0x

Czexit. *bum*

fiser22*
hodnocení

0x

Naopak spíš než čekání na nákup po roce 2018 bych ji koupil teď / dokud to jde .) Po roce 2018 to nebude tak že budou chodit a měřit emise nebo že budeš muset se sekačkou na STK (ikdyž, bůhví co ještě vymyslí...) , ale nebudou se prodávat silnější sekačky.

ovšem, je zde taky možnost že je přejmenují například na "motorizovanou travní kosu" stejně tak jako žárovky na "tepelný zdroj" , a bude vše při starém

Mám pocit že je to specifikované jako motorové stroje nejezdící po veřejných komunikacích. Takže tam se vejde všechno.
I když český člověk to nějak vymyslí. :)

fiser22*

přesně tak , když se chce, všechno jde ;) nad žárovkama se taky stmívalo a nakonec to nebylo tak horké, ikdyž... ;)

hodnocení

Se sekačkou na STK, to by bylo dobry:))

nikdo*
hodnocení

0x

A pak se divte Brexitu? Vždyť je to pochopitelné. Nakopat je do zadínky a trhnout se taky.

doplněno 06.07.16 23:26:

laso: Budou chodit. Budou to dělat jako vedlejšku ti, co chodí kontrolovat jak kouří komíny. Fantazie? Ani náhodou. Kontrole čmoudíků taky nikdo nevěřil. A už je tu.

fik
hodnocení

0x

Co čekat,když si to necháme líbit. U vlády je bohoušek,který jde proti vůli národa,prý že žádný referendum nebude. A co my,sedíme u piva nebo u internetu a jsme zhnilí vyjít do ulic a prosadit czexit. Zkorumpovaný řiťolezce EU vyházet z oken,což už je v česku zažitá tradice a z české republiky udělat opět svobodný a suverénní stát.

Ale zpět k otázce,právě utíkej a kup ji dokud to jde,myslím že už ani ouřada z EU tě nebude nahánět na louce a měřit ti emise. To se bude týkat nově prodaných po roce 2018. I kdyby vyšlo něco takového v platnost že každý spalovací motor musí mít emisní známku,stejně se na to vykašlu a budu sýct starou sekačkou a stejně tak budu topit starým kotlem-přece nebudu vyhazovat zcela funkční výkonný kotel na štěpku. Na ouřady pustím čokla a po problému. Na ně se musí ostře

hodnocení

To je správný názor!
Ikdyž mi EU přijde legrační a hlavně k ničemu, tak dostat se z jejich spárů sranda nebude, naopak to bude boj, který od hospodského stolu fakt nevyhraje.

angell1985*
hodnocení

0x

No jo,ti milionáři co tam sedí a myslí na naše dobro...ty nikdy nesklamou a s těmi hranicemi je to beztak kvůli Rusku.Zase chtěj Putinovi ukázat jak Evropa drží pospolu...ten z nás musí mít tedy srandu.

cechacek*
hodnocení

0x

Zaplatil jsem povinné ručení to vyšší na 70/70 a zakoupil katalizátor, jezdím po oplocené zahradě se sekačkou jsem velmi spokojen, v přestávce študuji Evropskou Ústavu a mám dojem, že jsou v Bruselu poslanci finančně málo hodnoceny.

hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]