Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem rodilá Pražačka, ale teprve dnes jsem poprvé navštívila OD My (za mého dospívání Máj, od 90. let Tesco) a jsem neskutečně naštvaná, zklamaná a otrávená z toho, jakou podobu tento OD - před rekonstrukcí velmi slušný a cenově přijatelný obchodní dům - má. Jednotlivá patra jsou absolutně nepřehledná, až na výjimky je všechno hodně, hodně drahé, všude je obrovská spousta rádoby značek a např. o normální konfekci ani nezavadíte, zdá se mi, že i výběr je mnohem menší než býval (kupř. dětské boty - ani nemluvit!). Přijde mi, že pro normálního člověka je tento obchod NEPOUŽITELNÝ, alespoň já se mu hodlám vyhýbat. Jaký máte názor vy? Nebo jsem výjimka a většina lidí je spokojena?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.