Nejste přihlášen/a.
Brigáda v internetové poradně, myslíte si, že opravdu zaplatí?
---------------
jedná se o zakládání nových témat a o odpovídání na témata již
založená na webu. Poradna je orientovaná na všeobecná témata.
Za každé přidané téma nebo odpověď získáváte body, které se pak přepočítávají na peníze. 1 odpověď nebo téma = 1 bod.
V příloze Vám poté zašlu podmínky a systém odměňování. Psát můžete kdykoliv se Vám to bude hodit.
Spíše to je podvod, ale nevím na jakém základě, protože jsem samozřejmě nepokračovala a svůj email jim neposlala. Kdyby to bylo tak jednoduché jak vydělat peníze pouhým klikáním, tak by tady nebyli nezaměstnaní a všichni by si žili v dostatku. Dnes má přece každý doma počítač a tak by se ráno mohl usadit a "klikat" do zblbnutí a pak by mu na účet přišlo dvacet tisíc každý měsíc. Je to samozřejmě pitomost. Ale zkuste to, uvidíte sama. Ale v žádném případě neposílejte žádné peníze třeba za registraci do nějakého systému.
A pak Rakouská společnost se bude děsně zajímat o mínění občanů v Čechách...
Určitě podvod, pokud je to na principu klikačky, tak vás chce jenom jako referála a stejně... ani tak moc nedostane a vám samozřejmě nedá nic, navíc klikačky většinou ani nevyplácejí, i když se jedná o nějaký jiný úkon, tyhle brigády z domova, které * může dělat každý * a nenadře se... neexistují, možná nějaký výživový poradce a podobně.. ale tohle opravdu ne. Ruce od toho pryč
Zde se nejedná o klikačky, alespoň podle textu inzerátu; vidím to na objednávky různých firem, aby dotyčný chválil a doporučoval jejich výrobky, služby,...občas to vidím i na Poraďte.cz (momentálně mne napadá AAA auto a některé příspěvky neregistrovaných...) , často na Heuréce...o jaký výdělěk se jedná, netuším...ale že tyto příspěvky jsou, tak je někdo píše...vydělává organizátor - zde pan Jan Neckář...
Nevím, jestli zaplatí, ale myslím, že vím o kterou poradnu se jedná. Zhruba před dvěma lety spamovala vnitřní poštu na poraďte.
Každý podezřelý příspěvek klidně nahlašte. Pro sys je velmi jednoduché prověřit souvislosti a pokud je to někdo takový, poměrně snadno se odhalí a později dohledají všechny jeho ostatní aktivity a šmahem se smažou. Děláme to denně. Díky různým filtrům je toho poměrně málo, ale přesto může něco uniknout.
Na druhou stranu nelze každý odkaz rovnou považovat za reklamu.
Děkuji, byla jsem jen zvědavá, odpovídat za peníze rozhodně nechci. Taky myslím, že vím o kterou poradnu se jedná. V jedné (nechci jmenovat) přibylo během dvou dnů hafo nových uživatelů a spousta nových odpovědí na staré otázky.
ona je to taky pěkná blbost. Nevím jak je to ohodnoceno, ale předpokládám cenu 1bod = 1kč Ten nejaktivnější uživatel zde má přibližně 3.000 odpovědí za rok. I kdyby 1bod = 5kč, tak za roční aktivitu to je zoufale málo. Navíc pokud na takovém webu nemůžu vést dialog resp komunikaci mezi více aktivními uživateli, tak velmi brzy dojde dech. Nucené odpovědi je to opravdu tragédie. Vyčerpá to více než práce na zahradě, hlavně psychicky.
Myslím, že jen velmi otrlý jedinec překročí 100 bodů nebo "pako", které bude psát nesmysly. Pak to bude přibývat.
Tahle brigáda opravdu nemá smysl.
Na TÉ "poradně" dosud nepochopili, jak se dělá poradna či obecně web pro lidi. Stáhnul si volně šiřitelný kód, koupil doménu, sehnal dobrovolníka, který kód lehce poupravil, přidal šablony a považuje dílo za hotové. Takhle se to přece nedělá...
Jsem holka zvědavá, nakonec jsem si o ty informace napsala. Za jeden bod je 0,25 kč a hlavně se nesmí nikde napsat, že za otázku nebo odpověď se platí. Také přišel seznam, co lidé nejčastěji hledají a hlavně na to se mám ptát. Brigáda je bez smlouvy, jen na dobré slovo, že zaplatí. No to ani náhodou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.