Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bud Spencer zemřel - litujete?

Od: miloun* odpovědí: 17 změna:

Chci se vás zeptat, už jste slyšeli o tom že Bud Spencer herec který hrál v mnoho filmech umřel. Ach jo je mi ho líto, ty jeho rvačky byly opravdu dobré ale je to opravdu smůla. Taky jste o tom slyšeli a je vám to líto?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Včera jsem to zahlédl jako malou informaci na netu... Už měl vysoký věk ( cs.wikipedia.org/... ), takže byť mne to nepotěšilo, smutnit a věšet černé prapory nebudu. Jako herec byl výborný a jeho filmy (byť jsou téměř shodné) miluju. Jako člověka jsem ho také obdivoval. Dokázal toho v životě opravdu dost.

hodnocení

0x

Není to vůbec smůla, měl naopak štěstí. Dožil se pěkného vysokého věku, což není každému dáno. Například můj otec zemřel ve 49 letech. A tak si myslím, že prožil dost, umřít musí každý z nás.

Jinak ráda jsem ho měla také, i když ty jeho role byly opravdu všechny na jedno brdo. Jaga.

sebod*

Ne, není mi to líto.

hodnocení

0x

Líto? Proč líto? Dožil se poměrně vysokého věku. Nejsem jeho příbuzný, ani kamarád, či známý. Je to stejné, jako když zemře jakýkoliv jiný člověk. Je to smutné, ale takový je zkrátka život. Každý zemře. Nemůže mně být každého líto.

doplněno 29.06.16 17:28:

Jo, na ty jeho rvačky se dobře koukalo, ale kdyby se nějaká ta rvačka vystřihla, dala by se použít prakticky v jakémkoliv jiném jeho filmu. Málokdo by to poznal.

damanndys

Facku bych od něj dostat nechtěl. Kdybych si mohl vybrat, raději od paní Růžičkové.:)

fik
hodnocení

0x

To se nedá říct přímo líto,lidi nevyhnutelně umírají a nikdo s tím nic nenadělá. On měl obrovské štěstí,prožil toho opravdu hodně,měl talent a dožil se vysokého věku. Filmy s ním samozřejmě taky znám,to byl herec se kterým se 80% těch dnešních rychlokvašek nemůže rovnat

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ano, vždy pociťuji lítost, když odejde nějaká osobnost, která mně dělala dětství a mladí (a život vůbec) hezčím. Není podstatné, jestli to je cizinec nebo našinec, zda herec nebo zpěvák či sportovec - zkrátka, už zůstávají pouze vzpomínky. Zdravím!

joudic*
hodnocení

0x

tak je to me detstvi, ale ze bych ho nejak litoval, to se teda rict neda :) holt odesel herec :)

culdabulda1*
hodnocení

0x

- lituju - jak říká "ben" - s každou takovou legendou odchází kus našeho dětství, mládí a života - lituju vlastně sebe !

mcfight
hodnocení

0x

Ano, samozřejmě, je mi to líto, neb to byl jeden z mých oblíbených herců. Jenom doufám, že je tam v tom filmovém nebi, nezačne všechny mlátit, jako v době své největší slávy tady, na filmových plátnech.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Bad Spencer, Shimanski. Je jich spousta. Oni herci mají posmrtnou výhodu(vlastně i ke konci života) že tu po nich zdude to jejich dílo. Filmy, písničky, scénky, po malířích a fotografech zase jejích výtvory. Nemáte pocit, že jste tak nějak sklamaní, když vidíte jejich současné fotky a pořád je máte v paměti z těch filmů? A to chlapi vypadají rozhodně líp i v jejich vysokém věku, než jejich kolegyně. Jakési takovéhle srovnání kolovalo po internetu mejlama.

hodnocení

0x

Litují snad všichni. Byl to pan herec.

hodnocení

0x

Jistěže ano, ale především proto, že se jedná o herce, kteří - ačkoliv mě ještě není tolik let - hráli ve filmech mého mládí a to, že umírají, mi připomíná, jak stárnu.

eivlis*
hodnocení

0x

K tomuto herci mam svuj osobni pribeh a ano, je mi lito, ze jiz zemrel, ale mel jiz svuj vek, ale zemrit nechce nikdo a nikdy, tedy i tot otazka, protoze i smrt je nekdy vysvobozeni.. Zjistila jsem to vcera vecer z netu.. Bylo to pro me nemile prekvapeni, protoze muj manzel tohodle herce doslova miluje... V manzelstvi jsem 10 let a jiz 10 let casto slysim o tomhle herci.. Osobne jsem blazen:)a miluju ve filmech dramata, horory atd. a manzel tohle nesnasi a vzdy mi rika, ze nechape jak se muzu divat na tyhle hnusy, ze on si radeji pusti tyhle pohodicky a tyhle hnusy videt nechce, ze svet je plny hnusu a proc by to mel vyhledavat jeste ve filmech...a ted zjistim, ze Bud S. zemrel... Volam manzelovi do patra(mame patrovy dum a telefon vzajemne zadara)a rikam, ze zrovna ctu, ze... On, ze uz to vi a ja, ze je to divny, protoze i ja s tim hercem uz ziju roky a manzel na to neodpovi a jen rekne neco ve smyslu, ze to je zivot i presto, ze ten jakysi smutek tam citim... Co dodat, je to zivot...:(Citim to stejne jak uz bylo psano vyse, ze clovek si uvedomi jak sam starne..:(

venkov4ever*
hodnocení

0x

Bud Spencer byl jeden z mých nejoblíbenějších herců. Jeho legendární razítka, která dostával především Riccardo Pizzuti, dvorní otloukánek dvojice BS & TH. Bud prožil bohatý život, natáčel filmy po celém světě, vyzkoušel mnoho profesí. Také vysekal své herecké dvojče z těžkých depresí, do kterých Terence spadl poté, co při autonehodě zahynul jeho adoptivní syn Ross. Jediný úlet, který ale Budovi rád odpustím, byl jeho pokus prosadit se v politice po boku gaunera Berlusconiho. *slunce*

Já souhlasím s každičkým slovíčkem venkov4ever®. Je to přesně tak. *hej*Byl to tak pěkný chlap, že nevadilo nějaké kilečko navíc.

pohanka*

Jo, jo, a podívejte se na jeho fotky z mládí! Plavec, vymakaná postava. Jinak já jsem ty jejich jednoduché - rvačky - filmy moc nemusela, jen jako oddechovka a dívat se na ně s někým, kdo je jejich fanda.

A kdopak ví, v které mayovce hrál T. Hill po boku Vinnetoua? Jen tak od boku, bez nahlížení na internetu. Nemusíte odpovídat, jen tak pro sebe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]