Nejste přihlášen/a.
na to funguje jen jed, pokud tohle myslel @had, zadna selanka to pro ne neni, zemrou na vnitrni krvaceni, ale vy budete mit klid Nejlepe funguji obilna zrnicka a ne velke nastrahy, jakmile uvidite ze je "upapano" problem vyresen. Nesmite se dotykat rukama niceho a misticky kam to davate a nebo cokoli nesmi byt vami kontaminovano, nejsou hloupe a poznaji to.
To budou spíš potkani. Jsou mazaní, odolní, chodí i po drátech, prokoušou se přes noc zavřenýma dveřma a umí i napadnout. Když jsem jednoho zahnala do kouta, zakousl se mi do koštěte a bojoval, jako vzteklý pes. Prodává se otrávené zrní / modré/. Pokud ho požerou, bude dlouho trvat, než vychcípaji. Ty mladší kusy mají trávicí trakt v pořádku, jen tak si kožich nepropíchnou, tak vnitřní ani vnější krvácení u nich nemusí po zrní nastat. Zeptejte se v Technických službách deratizátora. Nebo ho nechte konat. Kdyby to šlo zabetonovat. Nebo kotce či jejich obyvatele dočasně jinam, aby potkani neměli přístup ke žrádlu.Jeden člověk sháněl kaktusy a ty pichlavé kuličky jim dával do nor. Prý když mají ty pícháky v tlapách, tak svým hlasem varují, že tam je nebezpečno. No nevím. Aby pak na to nešlápl pes.
Tak jsem dnes mluvila s člověkem, který vyřešil Váš problém. Jedovaté zrní, co způsobuje změny srážlivosti krve. Potkan je chytrý, kdyby chcípl hned, ostatní zrní žrát nebudou. Musí to být s pomalým účinkem, aby se nadlabali všichni. Umírají po delší době. Ale postupně prý je takto vyhubili. Zrní pravidelně dosypávali. Je v sáčcích v krabici. Pracuje se v rukavicích, však je tam návod. Až když byly návnady netknuté, bylo jasné, že je vyhubeno. Počítejte s výdaji ne ve stovkách, ale i v tisících. Potkani se množí geometrickou řadou a furt žerou a žerou návnady. . Pak by byla hloupost i ty kaktusy. Jeden druhého varuje a nějak se vyhnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.