Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nízký krevní tlak

Od: mozekd odpovědí: 5 změna:
Dobrý večer, mám nízký krevní tlak neni to nějak vážné ale i tak bych s tím chtěla něco dělat ... Nepiju kafe, coca colu a nemám ráda hodně soli :/... Četla jsem, že je na nízký krevní tlak dobrý vitamín C, tak piju každý den šípkoví čaj a vodu s citronem... Neznáte něco dalšího, co by mi pomohlo? Jinak vím, že o krevním tlaku atd je toho na internetu mraky ale třeba někdo přišel na něco nového... Jinak ten citron mi pomohl na únavu:)...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

Na nízký tlak ještě nikdo nic nevymyslel.Osobně mi pomáhá po ránu"zavodnit"tělo,prostě vypít cca litr vody,třeba s citronem ,jinak jsem taková vláčná,unavená.Nastartuje to tělo no a příležitostně mi pomáhá cola Zero,jinou nepiju,nechutnají mi.Taky sport,proto se snažím denně trochu sportu zařadit na program dne(běh,kolo,bazén nebo na nějakou lekci do fitka-trx,walking),to mi opravdu pomohlo.Tělo se povzbudí a i tlak.

doplněno 29.06.16 14:17:

pravda,stačí mi pokec s matkou a hned je tlak vysoko,někdy mám chuť i pít a někdy si říkám,proč vlastně vůbec žiju.Pokud chci jen zvýšit tlak,tak si rozhovory dávkuju*smich*

iz*
hodnocení

0x

S nízkým krevním tlakem se toho moc dělat nedá.

Chce to se naučit s ním žít, hlídat si kdy/v čem Vám nízký tlak působí problémy.

Dobrý je sport (alespoň několik hodin týdně) a dostatek tekutin.

hodnocení

0x

na nízký tlak pomáhají některé bylinky nebo přímo specielně na nízký tlak připravené bylinné smsi, moc dobře pomáhají.

Také pomáhjí byllinné výtažky ve formě Epamů,také jsou velmi účinné. Můžete si koupis specielně na nízký tlak,

hodnocení

0x
Je tu další možnost. 8 z 10 lidí to potvrdí...
Stačí se vdát. Manžel dokáže zdvihnout tlak dost často.
A pokud jste už vdaná a manžel na to sám nestačí, zkuste si nastěhovat jeho matku. Vztah snacha vs tchýně dokáže s tlakem divy...
.
Jinak nižší tlak je to menší zlo, vysoký je horší.
Takže díkybohu za ten nižší...

cechacek*
hodnocení

0x

Dědovi pomáhá občas si pustit jednání našich vyvolených v Parlamentu, jak se tam inteligentně handrkují

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]