Nejste přihlášen/a.
Jednak ohrožujete zdraví své, jednak zdraví své ženy (pokud je sexuální vztah mezi manželi stále aktivní). Je to porušení manželského slibu. Další partnerkou či partnerem se hroutí důvera v manžela či manželku. Hříšník lže, snaží se něco ututlat, obejít - nedůvěra stoupá a v případě rodiny s dětmi si vše odnesou právě děti nejvíce.
Toť můj názor - jsem silně proti takovému chování. A JAKÝ JE NÁZOR VÁŠ?
@babuškojaguško - doufám, že tak "skončí" i příběh mé ženy... a snažím se o to, aby ten náš příběh takový byl
1/ Protože se dost často, skoro vždycky, provalí. Kašel, koně a NEVĚRU neschováš!
2/ Protože aktéři, ať už ženy nebo muži, přestanou používat mozek a zapojí jiné orgány. Zamilují se jako náctiletí, pálí za sebou mosty a myslí si, že to půjde stejně snadno, jako za svobodna. Že všichni musí padnout na zadek před tím citem, jaký tady ještě nebyl. Všechno to předtím - to byl jenom omyl.
3/ Protože ti, kteří si kdysi slibovali hory doly, dokáží nyní jít svému protějšku parádně po krku. Požadují rozvod, hádají se o majetek...
4/ A nejvíc tím trpí, samozřejmě, děti. Dostanou se do situace, kdy se rodiče rozejdou, každý má svou novou lásku, ovšem ty děti jsou už tak nějak v pozadí. Často spíš trpěné, než milované. Na výsluní lásky se hřeje ten nový objev.
5/ Protože: a to je podstatné: po čase nevěrníci zjistí, že ta nová /ten nový/ je stejný mizera, jako ten /ta/ předtím. Ne-li větší. Nastanou problémy typu: Že já blbec...Proč jsem vlastně?...
A tak bych radila nezačínat si. U jiné ženy či jiného muže nenajdete fyzicky nic nového, co by Váš partner neměl. Jsme prostě všichni stejní. Nevěrou si člověk nijak nepolepší, jen si zadělává na malér.
Vím, co píšu, jsem vdaná už 41 let za stejného muže, který byl navíc i mým prvním chlapcem, se kterým jsem se intimně sblížila. Jsem tak hloupá, naivní, nebo rozumná? To si každý musí zodpovědět sám podle své nátury. Jaga.
sx, "podle sebe soudím tebe". Opravdu by ti nevadilo, kdyby tvůj protějšek trávil "zajímavé" chvilky s někým jiným? Ruku na srdce! Fakt by ti to bylo lhostejné? Kdyby on/ona voněla někým jiným? On/ona přinesla domů, zvyky, zlozvyky někoho jiného. Chorobu, dítě? Nekecej, že by ti to bylo jedno, že bys jí/jemu věřila stále stejně.
protoze zrazujete cizi duveru... a je jedno jestli je to vztah partnersky a nebo podnikatelsko-odberatelsky nebo prodejce-kupujici nebo prijede vojsko a zabere si navzdory smlouvam vase uzemi nebo nechate psa privazaneho v lese u stromu atd.
Kdyz se domluvite, ze vam to navzajem nevadi a opradu vam to nevadi, tak si delejte oba co chcete
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.