Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podivná aukce Aureon.cz?

Od: martan69* odpovědí: 100 změna:

Dobry den,prosim radu jak postupovat dale...?Dne 4.11.2009 jsem se zucastnila on-line aukce na Aureon.cz o velice exklusivni cenu notebook Toshiba v hodnote cca 72000kc jak bylo v upoutavce uvedeno..Byla to ma prvni aukce a ja ji asi po 380 prihozech vyhrala a to za neuveritelnou cenu neco kolem 58kc.Prisel mi potvrzujici mejl s gratulaci a pote dalsi mejl s fakturou,kterou jsem ihned uhradila.Podotykam ze bylo neco pred 12hodinou v noci.A nyni se dostavam k jadru problemu,druhy den bez jakeho koliv vyrozumneni,omluvy...prisel strohy email od spolecnosti Aureon.cz s oznamenim,ze aukce byla anulovana a budou mi vraceny me prihozy...Tod vse.Asi to chapu tak,ze se diky nocnim hodinam notebook vydrazil za zlomek jeho ceny a provozovatel se domnival ze zisk bude vetsi,proto aukci zrusil a "muj" vydrazeny notebook vlozil do aukce znovu asi za 3 dny...no a tak to asi muze diky naivite me a asi i ostatnich jeden imaginarni notebook kolovat v na jednom aukcnim portalu nekolikrat.Prosim o radu jak postupovat dale a zaroven varovat lidi at daji od podobnych aukci ruce pryc.Ale pravdou je ze mi me prihozy(ktere jsem koupila za 4500kc)vratili a mohu ze sucastnit za nejake povedene aukce znova...bohuzel UZ NEMAM DUVERU.Diky za jakoukoliv radu,hodlam vse resit pravni cestou.Poradte kam se obratit...kdo by byl nej nej.Martan69

100 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martini*
hodnocení

0x

Přečetla jsem si jejich všeobecné podmínky aureon.cz/... a nemají právo postupovat tak, jak postupovali. Určitě se braňte. Podle § 28 jejich podmínek podejte okamžitě reklamaci na jejich služby, které byly poskytnuty v rozporu s těmito podmínkami. Jinak se můžete určitě obrátit na jakéhokoli advokáta v místě vašeho bydliště.

martan69*
hodnocení

Děkuji Vám za odpověď.Martan69

milousek

Všechny Vás zdravím,

přečetl jsem si zde pár názorů na online aukci Aureon.cz a také já musím sdělit své postřehy. Jedná se o velice propracovanýpodvod! Také já jsem se nechal zlákat na velice výhodné ceny v aukcích a koupil si pár Aureonů, vyhlédl jsem si aukci, trošku jsem v historii ukončených aukcich vysledoval jak velky byl zájem o mnou vyhlédnuté zboží, vypočítal jsem si, že je dobré si počkat až opadne prvotní zájem mnoha účastníků a některé další aspekty (čas konání aukce atd.). Nakonec zůstali dva hráči, kteří měli nastavené roboty přihazující až v první vteřině a šel jsem do toho, po prvních pár příhozech hned jeden z hráčů odpadl a zůstali jsme jen my dva, přihazoval jsem bez automatu v libovolných časech a jaké bylo mé překvapení když ihned po mém příhozu byl zase první protihráč, jeho automat asi vycítil mé penízky a tak upravil své příhozy ihned za ty mé bez odpočtu?. Aukce to byla velice rychlá, během pár desítek minut (cca 40) bylo 400 Aureonů pryč a před mou smrtí přišel náhle nový borec a souboj pokračoval v předtím vyjetých kolejích.

Takže po této zkušenosti jsem začal cítit něco nekalého a pustil jsem se do sledování ostatních aukcí. Po dvou dnech mi to bylo úplně jasné, běží několik skvělých aukcí současně (sledoval jsem čtyři) a zájem je veliký ... většinou jen dva hráči, říkáte si super, cena už je vysoká oni brzo odpadnou ... kouknete se na tyto čtyři aukce a hele jeden velký společný hráč ... říkáte si tak ten to nemůže dlouho vydržet ... a taky nevydrží, postupně potupně opouští všechny aukce a nahrazuje ho další velký borec do všech čtyř aukcí!... Mezi tím si pár pitomců jako já stačí taky přihodit a tak utratit své penízky.

A teď něco z počtů:

Pokud dají dva hráči automat na první vteřinu, příjdou každých 58 vteřin o 1 aureon, za hodinu o 62 aureonů za 15 hodin (9:00 - 24:00) o 930 aureonů ... pokud ten jeden borec hraje ve čtyřech aukcích jeden den tak je to hodně přes 3000 příhozů = aureonů

Hodně by mě zajímalo co za frajera dokáže vyhodit z okna za jediny den cca 13 500,- přitom nic pořádného nevyhraje a to jsem počítal, že dostal 100% bonus za první nákup ... nejlepší na tom je, že další den nastoupí další borec a pokračuje ve stejném duchu.

Nejžádanější je aukce o TOSHIBA Qosmio X300-15G 17" notebook aukce č. 218 u které se cena vyšplhala na neuvěřitelných 594.22 Kč (dnes29.11.2009 v 09:59:26), že to není moc ... ale je... počítejte se mnou ...po jednom příhozu se připočítá 1 haléř (0,01 Kč) takže 594,22 *100= 59422 slovy padesátdevěttisícčtyřistadvacetdva příhozů a to už pořádný nářez je! Když si vemu, že jeden aureon bez prvotního bonusu vyjde na 5,-Kč ... tak 59422 * 5= 297110,-Kč za jeden notebook v deklarované maloobchodní ceně 72735 Kč je více než slušný vývar ... budiž jim to přáno ale ať jsem počítal jak jsem počítal, tolik uživatelů na Aureon.cz v této době určitě není kteří by se na tuto částku poskládali.

A teď mi tady může pan David Hampl začít vysvětlovat, že je to ta nejpoctivější soutěž v naší sluneční galaxii a že podvod není vůbec možný ... pozor jsme v České republice a tady je možné snad úplně všechno ... tak jen v koutku duše doufám že naše justice a tuto nekalou činnost Aureon.cz ajim podobné zakáže a potrestá!

Pro pana Davida Hampla, pokud vůbec někdo takový existuje, mám jen jeden vzkaz aby mi vrátil mé peníze zpět na můj účet a pro všechny ostatní mám doporučení aby se velkým obloukem vyhýbali Aureon.cz

S pozdravem Milousek

irismm

pošlete na aureon.cz trestní oznámení a kriminálka to prošetří

aureoncz

Dobrý den pane Miloušku,

Velice děkuji za Vaše detailní byť anonymní názory a příkladám něco málo našich čísel:

Počet registrovaných uživatelů k dnešnímu dni je přes 3000 (záměrně neuvádím přesné číslo)

Počet aktivních reg. uživatelů k dnešnímu dni je přes 1000 (taktéž neuvádím přesné číslo)

Průměrná cena jednoho Aureonu k dnešnímu dni je 2,53,- Kč včetně DPH 19%. Toto je přesné číslo.

Na Vámi uváděném Notebooku Toshiba se vystřídalo za cca 18dní trvání této aukce přes 600 uživatelů.

Ano jsou tu tací hráči, kteří se na těchto aukcích velmi slušně živí. Probíhají zde i platby vyšší než 50.000,- Kč.

Nebudeme tvrdit, že tento obchod děláme zadarmo, ale jasné je, že jsme česká společnost s českým kapitálem a danící v České republice.

Nelze vše posuzovat podle jedné jediné aukce. Jako protiklad uvádím aukci č.13 Čtyřkolka TGB v hodnotě 150.000,- Kč, která byla vydražena za 24,38,- Kč. Celkový vklad dražitele vystupujícím pod nickem "termit" byl 961,90,- Kč včetně DPH 19%. V průběhu týdne bude na našem blogu uveřejněna fotografie se jménem a bydlištěm šťastného výherce dle jeho svolení.

Nepodvádíme a ani nijak nezkreslujeme údaje. Ano, v průběhu posledních 14dní jsme měli problémy na našich serverech s napadením třetí stranou. Vše jsme řešili v co nejkratších termínech a věřte, že nás to stálo nejen peníze, ale i některé uživatele.

Nevím, kde pro svá tvrzení o podvodnících berete důkazy. Něco si myslet je jedna věc, ale druhá je vědět.

Ano, David Hampl je skutečná osoba, člen představenstva Aurea Capital,a.s. (viz OŘ)

Věřím, že jsem odpověděl na Vaše názory a přeji příjemný den

David Hampl, člen představenstva Aurea Capital,a.s. provozovatel aukčního portálu AUREON.CZ

papene*
29.11.09 14:41

*sok*ÁMEN*andel*

milousek

Dobrý den pane Hampl,

jsem potěšen jak pěkně se mnou souhlasíte v mých názorech na Váš portál www.aureon.cz, byť tyto pro Vás nejsou vůbec anonymní, určitě jste si podle mého nicku dokázal ve Vaší databázi zjistit kdo jsem a že nejsem žádná imaginární osoba a pro ostatní upřesním své jméno, jmenuji se Miloslav Kubín.

Děkuji za upřesnění čísel, ale počítadla přístupů od některých nezávislých poskytovatelů např. TOPlist, Počítadlo.cz atd. by byly daleko věrohodnější nemyslíte? Ale i tyto by se daly obelstít přístupy z různých počítačů a s vytvořenými falešnými účty, s neomezeným kreditem,to se pak se dají dělat věci!

"Průměrná cena jednoho Aureonu k dnešnímu dni je 2,53,- Kč včetně DPH 19%. Toto je přesné číslo". ... ano a to přesně potvrzuje mou doměnku, že většina lidí udělá jen ten první výhodný nákup se 100% zvýhodněním, poté si vyzkouší jak rychlé je možno o své peníze přijít a další nákup aureonů již neprovede

Nelze vše posuzovat podle jedné jediné aukce. Jako protiklad uvádím aukci č.13 Čtyřkolka TGB v hodnotě 150.000,- Kč, která byla vydražena za 24,38,- Kč. Celkový vklad dražitele vystupujícím pod nickem "termit" byl 961,90,- Kč včetně DPH 19%."

Ano jsou tu tací hráči, kteří se na těchto aukcích velmi slušně živí. Probíhají zde i platby vyšší než 50.000,- Kč.

Tak a teď řekněte pane Hampl, který majitel aukce tohoto typu by dal hned ze začátku svého podnikání výhu v takové výši a má minimální základnu pro aspoň částečnou návratnost vložených prostředků, nebo jste snad dobroději co pro nás ubohé lidičky obětujete i poslední korunku? Proč už uživatel "termit" nebojuje o další tak výhodné aukce, asi mu stačí ta čtyřkolka a nebo musí počkat do další výplaty aby si koupil nový kredit? A ten kdo u Vás utratí 50,000,- a pak je bezhlavě rozháže do několika aukcí s nulovým ekonomickým výsledkem, je buď Váš kamarád a nebo patří do blázince.

Vážený pane když jste takový dobromil, měl by jste uživatelce @martan69 poslat její oprávněnou výhru a výtěžek z tohoto podnikání posílat na dobročinné účely.

Přeji hezký večer Kubín M.

aureoncz

Dobrý večer pane Kubíne,

já opravdu vím kdo jste, ale nemohu Vás bez Vašeho vědomí jmenovat. Takový je zákon.

Nikde v mnou napsaných textech není souhlas s Vašimi názory. Jen jsem na ně reagoval. Aureon.cz je naprosto v pořádku a na vyžádání patřičných úřadů jsme plně k dispozici.

Co se týká TOPlistu a Počítadla, omlouvám se, ale tam určitě nenajdete počty registrovaných uživatelů žádného eshopu či jiného portálu. Ani já vám přesné číslo neřeknu. Důvod: konkurence. Možná máte na mysl shlédnutí stránek, poměr návratů atd, ale to není totéž co registrovaní uživatelé.

Uživatelka martan69 je stále účastnicí našich aukcí, a myslím si, že i já i tato dáma víme, že je vše v pořádku. Uživatel termit je taktéž stále ve hře, jen se neobjevuje tak často. Jak jsem řekl, je to jeden z těch, kteří se tímto velmi úspěšně obohacují. A nezáviďte mu. Ta čtyřkolka je pro nás super reklama a v porovnání s placenou inzercí na seznamu nebo jiných serverech to vyšlo určitě levněji.

Myslím si, že jsem pro charitu udělal víc než máte vůbec tušení.

Ještě jednou děkuji za diskuzní den a přeji Vám hodně úspěchů.

S pozdravem David Hampl, AUREON.CZ

PS. peníze Vám určitě nevrátíme, protože jsme nikterak VOP neporušili ani proti Vám ani proti nikomu jinému.

vedma*

Hezká řeč, ale tak nějak jste nic neřekl. Kromě toho, že máte problémy, ale už nic o tom jak kompezujete ztrátu Vašich zákazníků (vrácení kreditů ve výši 1:1 to neřeší). Zákazníkovi je totiž po Vašich problémech putna.

aureoncz
hodnocení

0x

Dobrý den vážená paní,

Ano vyhrála jste v aukci notebook Toshiba. Ale má to jeden háček. Tato aukce nebyla regulérní pro všechny zůčastněné, tudíž jsme ji stornovali na základě písemných stížností registrovaných uživatelů. Všem jsme vrátili aureony(příhozy) a Vám jsme telefonicky oznámili, že tato aukce byla stornována a jako důkaz poctivosti jsme Vám oznámili, že dostanete mininotebook ACER. Toto měla být kompenzace a s tou jste telefonicky souhlasila. Jste lhářka a tímto nás neprávem poškozujete.

S pozdravem David Hampl

člen představenstva AUREA Capital,a.s. provozovatel aukčního portálu AUREON.CZ

martan69*
hodnocení

Dobrý večer i Vám děkuji za odpověď.Vzhledem k tomu,že na mne nemáte tel. kontakt,vynechala bych zatím silná slova o lhářích.Pokud budete chtít kontakt na mne(ne pro potřebu doručovacích služeb)ráda Vám jej písemně sdělím v emailu i když na emaily které Vám byly zaslány jste se neobtěžovali odpovědět nebo reagovat.Co se týče toho,kdo koho neprávem poškozuje to asi budeme muset nechat na posouzení někoho jiného a kompetentního.Fakt je ten jak sám píšete,že aukce u Vás zřejmě neprobíhají regulérně...co dodat?Samozřejmě nejlepší reklamou(a Vy sám jistě víte jak je reklama důležitá) je spokojený zákazník,ovšem takovým to přístupem a chováním těžko spokojené zákazníky získáte. Martan69

aureoncz

Dobrý den vážená paní ,

Neregulérní aukce znamená na příklad toto:

napadení třetí stranou nebo výpadek internetového připojení (ne na naší straně), takových to důvodů je více.

Aukci jsme stornovali na základě stížností několika účastníků této aukce. Nešlo o iniciativu z naší strany. To že je to pro nás prodělek neznamená, že si jen tak zrušíme aukci. Důkazem tohoto je aukce o čtyřkolku, na které jsme prodělali cca 140.000,- Kč.

Odpověď na Váš email zpracovává náš právní zástupce, tudíž jsme Vám nemohli odpovědět obratem.

Přeji pěkný pracovní týden.

S pozdravem David Hampl

bobek1

Dobrý den!

A jak vysvětlíte mě že čekám na výhru 2,5měsíce a po několikerém urgování, kdy mi tvrdíte že ji pošlete příští týden, stále nic nepřišlo. Na e-maili neodpovídáte vůbec. Byl jsem hodně naivní a hloupý že jsem do něčeho takového šel a nastrkal tam několik tisíc.

vladimir53*
hodnocení

Preji dobry vecer.Vazena pani chapu Vase zklamani, ale bohuzel doba je takova,ze mnoho nepoctivcu hresi na duveru lidi.Po precteni Vseobecnych podminek na Aureon.cz ,Vam mohu vrele doporucit vyckat lhuty kdy Vam ma byt vyhra( na kterou mate plne pravo) dorucena a potom teprve zahajit dalsi kroky.Nezavrhoval bych bych ani sirsi medialni kampan.Preji hodne uspechu.Vladimir

doplněno 08.11.09 04:32:

Jeste mi to neda a tak preji vlastne jiz dobre rano...Proc by nekdo souhlasil "po telefonickem rozhovoru s cenou utechy",kdyz ma plne pravo na vlasti vyhru v aukci?Dukaz poctivosti a kompenzace...to musi i Vam Vazeny pane Davide Hample znit "ponekud zvlastne"...?Vladimir

tesyk*

Mě je hlavně zvláštní, že "martan69" a "vladimír53" jsou jedna a tatáž osoba. Zase se tu někdo ze mě snaží dělat vola.

aureoncz

Dobrý večer Vladimíre,

jen si dovolím upozornit, že to nebyla cena útěchy. Tento mininotebook jsme tomuto uživateli vůbec nemuseli dávat. A vzhledem k nastalé situaci ani nedáme. Když se podíváte na ukončené aukce na našem serveru, tak tam naleznete právě víše zmíněný notebook Toshiba a Aureony 50. Tyto dvě aukce skončili ve stejnou vteřinu, což je velmi neobvyklé. Všimla si toho řada zúčastněných, a proto jsme tyto dvě aukce zastavili. Všeobecné obchodní podmínky prortálu AUREON.cz zde najdete všechny odpovědi.

S pozdravem David Hampl

PS. bylo by dobré, aby se všichni zúčastnění této diskuze, minimálně podepsali. Děkuji

aramis*

Dobrý den pane Humple,

jsem nový uživatel AUREON aukce a ještě jsem se do soutěžení nepustil, protože mám obavy, zda-li je celý tento projekt poctivý. Diskuzi na tomto serveru jsem našel pomocí googlu, hledal jsem ohlasy na Váš projekt a také důkazy spokojenosti/nespokojenosti.

Mám totiž nedůvěru v to, že výherci jsou praví lidé, že např. danou aukci, podle zájmu skutečných přihazujících, prokládají svými příhozy fiktivní uživatelé - roboti serveru, kteří vždy vyhrají akci, nenajde-li se další přihazující.

Můžete tento systém příhozů, prosím, výslovně vyvrátit? Máte nestrannou certifikaci systému třetí strany, kterou byste mohli vystavit?

Také mě znepokojuje jeden konkrétní případ:

Dne 03.11.2009 14:51 byl vydražen fotoaparát CANON EOS 50 D a byl u něj uveden výherce "pytel". Jaké bylo ale mé překvapení, když se za pár dní u této ukončené aukce objevil výherce "lirnm". Můžete, prosím, objasnit tuto situaci?

Rád bych uvěřil v důvěryhodnost vašich aukcí, abych je jich mohl zúčastnit.

Děkuji, Marek

aramis*

doplnění:

Velmi se omlouvám panu Hamplovi za zkomolení jména. M.

aureoncz

Dobrý den pane Marku,

vysvětlení je jednoduché,ještě do 11.9.2009 bylo možné,aby si uživatelé mohli změnit své uživatelské jméno,jak bylo libo.Vzhledem k tomu,že tento dotaz,co jste poslal,není první,byli jsme nuceni tyto změny zakázat,právě z důvodu Vámi popisovaných.Bylo to matoucí a na první pohled se zdálo vše nekoretní.

Děkujeme Vám za připomínku,za Váš dotaz.

S pozdravem David Hampl,Aureon.cz

aramis*

Dobrý den pane Hample,

děkuji za odpověď. Tuto variantu, možnou změnu uživatelského jména, jsem bral v potaz jako nejpravděpodobnější a jsem rád, že jste ji potvrdil.

Přeji mnoho spokojených dražitelů, s pozdravem Marek Provaz

aureoncz

Dobrý den pane Provaz,

omlouvám se, ale uvedl jsem chybné datum. Bylo to 11.11.2009.

S pozdravem David Hampl, Aureon.cz

cbem

Vy jste stornovali aukci jen proto, že skončila ve stejnou vteřinu jako jiná? To mi přijde hodně neobvyklé. ;)

aureoncz

Dobrý večer,

ano ten den jsme stornovali 4 aukce. Během jedné hodiny byly ukončeny končící aukce, a to vždy po dvou v naprosto stejný čas.

Nemyslíme si, že by bylo vhodné neregulérní aukce ukončit vítězstvím kohokoliv. Mimo jiné, paní která vystupuje pod nickem martan69 obdržela veškeré příhozy zpět a navíc jí tento týden náš dodavatel elektrospotřebičů dodá notebook v hodnotě cca 10 tisíc jako omluvu. Ještě pořád Vám to připadá jako neférové?

killer99*

Vážený pane Hample.

Vidím,že zde reagujete poměrně rychle. Škoda, že jste podobně rychle i přes ústní příslib nezareagoval na můj email z 20.11. ohledně aukce o LCD Sony, které jsem se zůčastnil a pěkně jste mě vypekli.Nejenom mě ale i další 2 aktivní účastníky této aukce a výhru získal někdo za pár příhozů, protože Vám opět spadli roboti. Ale vzhledem k tomu co tady čtu mě to ani nepřekvapuje. Btw ve VOP máte dodání výher do 5 dnů - jistě si podle mé přezdívky na aureonu killer zjistíte kdy to přišlo mě. Ano bylo to v řádu týdnů. Slušná společnost reaguje na emaily a v případě problému s klienty komunikuje. Mě by úplně stačil email typu : Omlouváme se, ale Vaše výhra bude doručena z těch a těch důvodů později. Na to ale vy nemáte a věřte že HRÁČI už to vědí a Aureonu se vyhýbají. Běžte na stáž o podpoře a chování k hráčům na Bonus. Rychlé odpovědi a vše řeší promtně.

kolnas

jste mrdky aureonsky*cert*

aureoncz

Dobrý den pane "kolnas",

děkuji Vám za velmi inteligentní názor bez podpisu. Určitě se tímto budeme zabývat.

martan69*
hodnocení

I Vám děkuji vřele za odpověď a podporu.

jo,jsou divni,drzte se aukra,pripada mi daleko serioznejsi,obchoduji s nimi uz nekolik let bez problemu.

vladimir53*

Divný?To je hodně slušně napsaný...Mohl by nám sem Martan69 dát vědět jak pokračuje dodání výhry?Jen bych doporučoval nic nic neřešit s nima telefonicky,vše písemně.Notebook se draží zase znova už je na asi 300korunách krát cca 4koruny za příhoz což je 1 haléř...30000krát 4...dobré ne a jede se dál...no zkuste někdo být příhoz ze 30 000 který vyhraje.Klika co?No a pak Vám napíšou že aukce byla neregulérní,nebo tak nějak.Stejně tam přihazují jen automaty.A ty výhry...samé trapné záležitosti,krémy,vůně řasenky,kartackyTo už není hra.Mrkněte na Bonus.cz tam mají alespoň nějaké ceny a dodávají je.

juliangiorgio

Zdravavím všechny,

Vzhledem k tomu, že jsem taktéž do aureon.cz něco investoval mám banální dotaz. Už jste někdo obdržel nějakou výhru?

john*

Můžu říct, že to je jediný aukční portál kde sem toho hodně vyhrál a vyplatilo se mi to. Všechny výhry zatím přišli!

hodnocení

0x

no, podle mého skromn. názoru se především jedná o "hru" jejíž pravidla si stanovil vydavatel tak, aby na tom vydělal obrovskej "škvarek", kterej je samozřejmě někde v pozadí ne úplně viditelný. A je jen na hlouposti uživatelů, kteří draží notebook v ceně př. za 10.000 od ceny 1Kč. Obávám se, že startovací ceny nabídek jsou nastaveny právě tak, aby se uchytilo co nejvíce "důvěřivců" přihazovačů. Promiňte, ale já bych toto aukcí rozhodně nenazýval. Mi.

martan69*
hodnocení

Dobry vecer.Urcite nejsem a jiz NIKDY NEBUDU ucastnici aukci na AUREON.CZ.Dohazela jsem pouze Aureony ktere mi zbyly z prvniho nakupu a za ktere mi odmitli vratit me penize i kdyz jsem zminovala ze aukcim na AUREON.CZ neverim.Martan69

podvod

Suhlasim, je to divnena aureone. Nejake hodinky guess, tam drazia ludia s krycimi nazvami chlapcenskych mien (ze by tuzili po zenskych hodinkach?) a nevedeli si vybrat hracku hodnotnejsiu pre chlapa z ponukanych aukcii? Dalej, momentalne na su hodinky na cene cca 20Kc. Ak sa pozriem do historie drazenych tovarov a ich vydrazenych cien - temer vsetky su za nizsiu cenu... no nic aj ja si pockam, kym vypancujem vsetky nakupene aureony , zavriem stranku www. aureon.cz a poviem si...prvy a posledny krat takato somarina...

aureoncz

Dobrý večer pane "podvod",

Jen pro Vaší informaci, uživatelka pod nickem "silvia" vydražila Vámi udávané hodinky za celkovou částku 1783,- Kč (vydražená cena + hodnota vložených aureonů). Namísto původních 5250,- Kč. Nemyslím si, že je to špatný nákup. Mimo jiné, někteří uživatelé mají nicky opačného pohlaví, no a? Je na tom snad něco divného? Některých aukcí se účastní ženy a kupují rádoby hračky pro muže. To nemůže žena koupit dárek muži a naopak? A co matení protihráčů?

Některé aukce jsou opravdu ukončené z velmi nízkou cenou, ale to je právě ta zábava a adrenalin.

Od pondělí příštího týdne tj. 7.12. 2009 si budete moci některé výherce prohlédnout na našem blogu.

Je pravdou, že se nám do 1.12 2009 trochu opozdilo dodávání výher, ale již by mělo být vše v pořádku.

Těší mne Váš, byť anonymní názor.

reply

Wow pan Hampl, vy ste teda rychly s odpovedou. Uprimne, hodinkam som rada, dakujem "stesticku" (?). Dufam, ze mi ich postova sluzba coskoro doruci.

killer99*

Vážený pane Hample.
Vidím,že zde reagujete poměrně rychle. Škoda, že jste podobně rychle i přes ústní příslib nezareagoval na můj email z 20.11. ohledně aukce o LCD Sony, které jsem se zůčastnil a pěkně jste mě vypekli.Nejenom mě ale i další 2 aktivní účastníky této aukce a výhru získal někdo za pár příhozů, protože Vám opět spadli roboti. Ale vzhledem k tomu co tady čtu mě to ani nepřekvapuje. Btw ve VOP máte dodání výher do 5 dnů - jistě si podle mé přezdívky na aureonu killer zjistíte kdy to přišlo mě. Ano bylo to v řádu týdnů. Slušná společnost reaguje na emaily a v případě problému s klienty komunikuje. Mě by úplně stačil email typu : Omlouváme se, ale Vaše výhra bude doručena z těch a těch důvodů později. Na to ale vy nemáte a věřte že HRÁČI už to vědí a Aureonu se vyhýbají. Běžte na stáž o podpoře a chování k hráčům na Bonus. Rychlé odpovědi a vše řeší promtně.
aureoncz

Zdravím Vás pane,

Jak jsem již psal, měli jsme problém s dodáním výher. Velice nás to mrzí, ale nebylo v našich silách toto celé ze začátku projektu pohlídat. Trochu jsme podcenili zájem Vás účastníků. Na počátku celého projektu jsma byli tři nadšenci a v současnosti je nás již 11.

Jen pro informaci:

dodání výher v současnosti funguje takto:

Vaše výhra je v podstatě předobjednaná týden předem. Po zaplacení vydražené částky a připsání nám na účet, mi uhradíme dodavateli kupní cenu. Jakmile náš dodavatel obdrží od nás platbu (cca dva max tři dny) zboží okamžitě odchází k Vám. Máme interně nastaveno, že námi objednané zboží musí být vždy uhrazeno našemu dodavateli okamžitě. Tak se také od prvopočátku projektu děje.

Možná jsou na Bonusu rychlejší, ale jejich dodavatelé jim dávají splatnosti a ty mi na Aureonu nechceme. Máme u dodavatelů čistý štít.

Co se týká LCD televize, nechám prověřit. Jen mi prosím pošlete na mail marketing@aureon.cz číslo aukce.

Děkuji Všem přítomným za podněty a názory, které nám pomáhají zlepšit funkce na portálu Aureon.cz.

hodnocení

0x

Tak jsem si pročetl všechny odpovědi a nějak tomu nerozumím.

Co znamená například "výpadek internetového připojení (ne na naší straně)"? Já budu dražit nějaký předmět, potom mi vypadne připojení a někdo to vyhraje. Já se ozvu, že mi vypadlo připojení a vy aukci zrušíte?

Rušení aukce mi nepřijde moc férové. Holt takové věci se dějí, že na něčem prodělám. Když dám na aukro něco od koruny, tak to tam dávám s rizikem, že to někdo za tu korunu skutečně koupí. Přece pak tu aukci nezruším, protože jsem málo vydělal.

honza

man*

Autor: manduss

Tak ono je to asi myšleno když někdo napadne server "přetíží" To znamená že si někdo přihodí a v ten moment přetíží server a veškeré aukce se ukončí a už nikdo nestačí přihodit. Asi pomalu jediný zpusob jak vyhrát :))

anonym123456
hodnocení

0x

Poslat penize do takovych prinejmensim podezrelych aukci muze jen hodne naivni clovek. Staci se jen lehce zamyslet jak funguji roboti. Kdo mi zaruci ze nekdo z aureonu nema pristup k roborum? Podiva se ve ktere aukci se dva bijou a kdy jim roboti konci a taky kolik maji celkem aureonu a podle toho rekne nejlepe znamemu at si zapne robota v xx:yy hodin na xx minut a vyhru ma temer zadarmo. Naprosto nevinny a nezjistitelny podvod i kdyz jak tady ctu, tak v aureonu se podovdy ani neznazi zakryvat. Je krasne jak jsou nekteri "blbi" nebo mozna bohati, kdo chce poradnou aukci jde na aukro apod aukce, tam to mam sice za skutecnou cenu ale mam neco ne nic. A kdo rad riskuje,urcite je spousta kasin,tak je lepsi zajit tam, tam je aspon videt kde se penize ztraci

krotilka
hodnocení

0x

Tak abych taky svoji troskou prispela... reaguji na dotaz juliangiorgia, me prisli uz dve vyhry, cca do 14dni, mozna i drive... Pak jsem se do toho pustila znova a zase se postestilo, ale vyhry zatim nedorazili a to uz to tech 14dni bude. Proto, kdyz jsem se docetla, ze zadavate ty nase vyhry nejakym obchodum, tak proc nam na nedate nejaky kontak aby jsme to mohli rovnou resit s nima... kdyby to slo, tak podle me by to bylo docela fajn a take trochu pruhlednejsi. Prece jen jsem zvykla, kdyz nakupuji pres internet, dostavat zbozi tak treti den od zaplaceni. Dekuji za odpoved

krotilka

ted jsem se koukla a neni to 14dni, ale uz skorem mesic... ten cas ale leti... jinak omluvte pravopisnou chybu... vsimla jsem si toho pozde...

mirek17229

já čekám na parfém už 2 měsíce:)

alf*
hodnocení

0x

mrkněte na lupa.cz/... a další názory a klidně na celý článek lupa.cz/... z jehož závěru je jasné, že když se chce tak nemá uživatel šanci.

tajtrlik*

Tak jsem asi taky naletěl , podal jsem reklamaci , vše mám perfektně zdokumentovaný - vyfocený ,pokud neuspěji s reklamací, určitě si to nenechám líbit jako většina tady

tajtrlik*

Po telefonické domluvě je reklamace vyřešena .

vini19*
hodnocení

0x

Dobrý deň,

zucastnil sem se aukce na aureonu o kavovar Krups KP5002 25 NESCAFÉ® Dolce Gusto™ CIRCOLO .

Moj postreh a upozornenie. Uvadzana cena vyrobku ja bezne na nete pohybuje kolem 3600kc ja som chcel si overit ako to funguje tak som si zakupil 500 aureonov a dostal som dalsich 500. Nejake som pouzil tak nahodne prihodit a vyhrat nedarilo sa.Tak som sa rozhodol vsadit vsetko na jednu kartu-kavovar. Ja som investoval a to podotikam ze som nehral od zaciatku prihodil som celkovo cca 887aureonov a napriek tomu som nevyhral. boli sme tak dlho traja jeden skoncil po 500 a ja som pokracoval. ked to spocitame tak vítaz mal kavovar ktory bezne stoji 3600kc na nete vydrazil cca 4650kc tak to je bomba , Takze nastava otazka ci vitaz s neumi zratat ci se to oplati alebo ide o nekalu hru? ale to si spravte nazor kazdy sam.

vini

aldamer

No to je mi objev ze nekdo koupil vec draz nez kdyby si ji koupil v obchode. Samozrejme i kdyz je cena vyssi tak se alespon cast investovanych prihozu vrati v pripade nizsi ceny zbozi ne?

jirkaa*
hodnocení

0x

Účastním se podobných aukcí, celkem úspěšně na bonus.cz. Před dvěma týdny jsem neodolal a zakoupil příhozy na Aureonu - byla na ně akce 100% zdarma. Říkal jsem si, když velká většina aukcí končí po max. 500 příhozech, tak že je skoro nemožné něco nevyhrát. Bohužel to byla velká mýlka. Aukce, kterých se na Aureonu účastním, se vždy "úplně čirou náhodou" protahuje a protahuje... Přitom kolem mě stále ostatní aukce končí po max 500 přihozech. Člověk si říká, že to je skoro nemožné mít tak nehoráznou smůlu, tak zkusí další aukci...a ono zase - aukce ne a ne skončit, ten na druhé straně přihazuje a přihazuje... A při tom zase, ostatních 80% aukcí skončí po několika stovkách přihozů. Vyzkoušel jsem takto zhruba 10 aukcí - na začátku mi vypadly dvě levné věci, asi abych byl navnaděn do dalšího hraní, od té doby nic.

Tento stejný průběh aukcí mám odpozorovaný i u uživatelů, kteří mají na aukci nakliknuto ještě před jejím začátkem a je tedy pravděpodobné, že se jedná o skutečné hráče. Ti taktéž nikdy nevyhrají - vždy se v jejich aukci zjeví jeden "silný hráč", který je přehraje, ať přihodí třeba 1000x.

Další zajímavý fakt je, že provozovatel, kdyby výhry posílal výhercům, musí nehorázně prodělávat. Při tom, dle historie ukončených aukcí, na tom takto je už minimálně měsíc. Že by u Aureonu měli charitativní cítění? Škoda, že zrovna mě není z hůry dáno a v jejich aukcích končících hluboko pod prodejní cenou (počítáno v příhozech) nevyhraji.

Abych to shrnul: Mám celkem důvodné podezření, že aukce na Aureon.cz jsou parádní podvod - provozovatel na reálné hráče nasazuje vlastní roboty. Jenom podotýkám, že toto není kritika naštvaného neúspěšného hráče, vše jsem myslím zhodnotil se zcela chladnou hlavou...

Ptám se tedy - má někdo z poslední doby podobnou zkušenost, či najde se někdo, kdo mi toto podezření vyvrátí (hádám, že mi sem napíše sám provozovatel se snahou vyvrátit to)? Skoro by mi přišlo, že by stálo za to podat podnět ČOI (nebo snad hned trestní oznámení?), ovšem je otázka, zda je reálné provozovateli podvod dokázat - i když by tedy měl být schopen prokázat, že za uživateli, u kterých se domnívám, že jde o nasazené roboty, jsou reálné osoby, které si u provozovatele standardně zakoupili příhozy.

jupiter6

Mám s Aureonem úplně stejné zkušenosti jako jirkaa! Je to podvod na lidi!

m74

Bohužel musím podepsat skutečnost výše uvedenou i já - netroufnu si tvrdit, jestli má provozovatel roboty či ne, ale i já mám naprosto stejné zkušenosti.

uzivatelka
hodnocení

0x

Dobrý den,

stalo se mi zcela to samé, se zrušenou aukcí na aukcio.cz . Notebook jsem vydražila cca do 2 kc v haléřové aukci. Bohužel to byl už druhý prodělečně vydražený v krátkém časovém intervalu .Aukce byla zrušena, k jejímu opakování ani nedošlo, důkazy, že aukce někdy proběhla a byla ztornována rychle zmizely z blogu iz ukončených aukcí. Po krátkém dopisování si s adminem najednou korespondence ztichla - jen s upozorněním, že pokud budu "špinit " dobré jméno aukcio.cz , učiní patřičné kroky! Takže dle mého- zlatá cena útěchy :)!

aureoncz

Zdravím všechny diskutující a děkuji za názory, které se zde uvádí, byť jsou negativní. Velmi rád odpovím všem na konkrétní dotazy, pokud nebudou odporovat zákonům a VOP aukčního portálu Aureon.cz a Aureon.sk.

Je zajímavé, že vždy když se najde negativní názor, tak buď obsahuje odkaz na konkurenci, které si na Aureonu vážíme, nebo není podepsán. Proč?

Myslím si, že v současnosti je na Aureonu spousta spokojených uživatelů. V každém případě jsem k dispozici na emailu:marketing@aureon.cz, kde zodpovím všechny Vaše dotazy, které nebudou anonymní.

Mimo jiné, od 1.9.2010 spustíme velmi příjemné překvapení.

jajajaja

Vy jste srandista, pane. Zrovna teď, chudák pido36 na aukcích aureon.cz/... a aureon.cz/... . Je to pech, že se jemu, zrovna jemu a a zrovna jen jeho dvě aukce, ve kterých on hraje, od včerejška protáhly. Má to ale pech, co pane Hampl? ;) A taky bych se chtěla zeptat, kdo Vás poslední týdny sponzoruje, protože trochu proděláváte... jo pardon, vy vlastně reálně toho zboží až tolik nevyexpedujete, že? Škoda, že se ptám takhle anonymně, asi vám nebudu stát ani za odpověď...

jupiter6

*cert*TAK NEVÍM PANE HAMPL, CO ŘÍKÁTE NA TOHLE? Jiný výherce než poslední přihazující!?!?! Kde se tam tak najednou vzal a kde má nějaký uskutečněný příhoz? Asi duch? Že by i oni s námi hráli? Tu je vidět PODVOD!

aureon.cz/...

URČITĚ TI OBA VÝHERCI JEDNÉ AUKCE I JEDNÉ VÝHRY JSOU SPOKOJENI?!?!?!

JAK SI TUTO VÝHRU PODĚLILI? PROZRAĎTE NÁM TO PROSÍM! *afro*

Je to zatím bez podpisu, ale buďte si jistý, že se vám v pár dnech ozvu, už se nenechám podvádět a moc se těším jak moje záležitosti vyřešíte? *ua*

Podivná aukce Aureon.cz?
jupiter66

PRO TY, CO HŮŘE VIDÍ - ZVĚTŠENO! *smich*

Podivná aukce Aureon.cz? #2
jajajaja

jupiter66: Musím tě zklamat, ale v tomto podvod nehledej - Aureon umožňuje změnu přezdívky (za 50 Aureonů). Na jednom místě se pak taková změna projeví, na druhém zůstane stará přezdívka. Takových aukcí je na Aureonu více.

jupiter6

*nevi* Tak teda jsem z toho jelen?

To můžou mít 2 nicky a střídat je? Podle jejich pravidel NE!

A přece se souběžně v různých aukcích objevují staré a nové nicky, které si uživatelé údajně změnili!

To si je každou chvilku asi prohazují - o jak důvěryhodné! Ty jim toto věříš jajajaja?

Já ne, protože je to PODVOD!

Mám také na toto důkazy - jedná se o více nicků, ne jen o tento jeden! *bzum*

jajajaja

Jak bych to vysvětlila - myslím, že po skončení aukce se celá stránka s aukcí, kromě výpisu přihazujících uživatelů, ukládá do archivu. Tzn. když si někdo změní následně nick, tak se tato změna projeví jen ve výpisu přihazujících uživatelů. Nad tlačítkem "Prodáno" zůstane stará přezdívka. Hrála jsem i na Bonus.cz, kde se kdysi dávno také mohly měnit přezdívky. Stalo se mi to samé, když jsem si vyměnila přezdívku. U mnou vyhraných aukcí se také zobrazovala stará přezdívka nad tlačítkem "Prodáno" a nová ve výpisu přihazujících uživatelů, takže to mohlo celkem dost mást. Pak to ale spravily.

jupiter6

Tomu já rozumím! Ale když si přezdívku už jednou změní, tak si ji za týden změní zpět, za další dva týdny si "vezme" zase tu novou, pak tu první, v dalších týdnech pro změnu "jede" pod oběmi nicky, ... To je přece HOVADINA! *klik*

jajajaja

Tak tady nemůžu sloužit, vycházím jen z toho obrázku, co jsi sem zkopíroval. Jestli si tam někteří uživatelů měni přezdívky jak na běžícím pásu tam a zpět, tak je to trochu podezřelé, ale nic takového vypozorované nemám.

jupiter6

To já ano.

Například:

Je nick - ROSTLINY, změní si nick na POLE.

V příhozech bude jako POLE, výherce bude starý nick ROSTLINY - ž po tud - no problema! Čti ovšem dál!

Za pás dní jede vesele v příhozech starý nick ROSTLINY - i když už neexistuje - a výherce je také ROSTLINY.

Za dalších x dnů pro změnu vesele přihazuje nový nick POLE a výherce je také POLE.

TO JE DOST BLBÉ! *zed*

jajajaja

Někdo se asi vyžívá ve změnách přezdívek tam a zpět :) Nevím, třeba nám to pan Hampl vysvětlí.

uzivatelka

A napadlo vás třeba, že odložené přezdívky si může zjištně propůjčit nový uživatel, aby profitoval z předchozího úspěchu konkrétního jména?

Samozřejmě, pokud změnou přezdívky stará vypadne ze systému..., krade se všude :) . uzivatelka... I.S.

uzivatelka

Ze zvědavosti jsem se také dnes na Aureonu zaregistrovala, musím to vyzkoušet na vlastní kůži, pak samozřejmě své poznatky objektivně napíši. Tak držte palce, podle všeho, co jsem se tu dočetla to budu potřebovat :) , ale nedá mi to udělat si úsudek na základě vlastní zkušenosti. Počítám s nevratnou investicí, mohu být jen překvapena! :) I.S.

jupiter6

uživatelka - když změníš přezdívku, tak jak ses mohla sama přesvědčit, tak asi hned tak ze systému Aureonu nevypadne, když při změně může někdo přihazovat pod novým nickem a vyhrát pod starým nickem! Jak by ten starý mohl být volný pro registraci jiného, když ho systém používá? *placni*

Pokud ten starý nick může registrovat někdo jiný i když je ještě pořád v systému AUREONU reglý pod původním majitelem, tak je to do nebe volající bordel, protože pak jsou na jeden nick 2 uživatelé a ktrému z nich jde výhra? ;)*vezen*;)

Teď "babo raď ", to je oříšek nebo cílený manévr jak "doběhnout" a "oblafnout" všechny lidičky? Je mi z nich špatně. *blee*

Asi nepočítali s takovým "šťourou" jako jsem já :D

jupiter6

jajaja - změny přezdívek v tak tryskovém čase? To je for *haha*

Vždyť Aureon by to nestíhal měnit - teda jejich systém! *bezim*

Když mají v příhozech už nový nick "POLE" a ve výhrách pořád starý nick "ROSTLINY", jak najednou "ze dne na den" by mohli mít oboje "ROSTLINY" a pak zase oboje "POLE"? *bzum*

Pro ten jejich údajně pomalý systém změn, by to muselo být zase naopak - příhozy "ROSTLINY" a výherce "POLE" a při další "rychlé" změně by to byl zase "OBRÁCENÝ GARD" atd,... *placni*

Normálním "selským rozumem" to hlava nebere! *ee*

jupiter6

Kdo má zájem, jděte na - Recenze Aukci - recenzeaukci.cz/...

Tam si počtete o více portálech a zkušenostech lidiček. *vtip*

aureoncz

Zdravím všechny diskutující, omlouvám se za opožděnou odpověď, čekal jsem na reakci kolegů, kteří na Aureonu mají na starosti IT a technologie. Jejich vysvětlení: to co jste uvedl jako příklad, kdy výherce aukce je jiný než poslední přihazující je tak trochu chybka na straně programu. Je to tatáž osoba jen s pozměněným nickem, který se prostě ukládá na serveru. Změna nicku je u nás povolena za patřičný poplatek. U některých aukcí se prostě objeví starý nick. Ve své podstatě jste nás upozornili na něco, čeho jsme si sami nevšimli a tímto Vám všem děkujeme.

Navíc jsme se dohodli, že na blogu, na který jsme teď moc neměli čas, budeme zveřejňovat výherce, včetně všech jejich nicků. Spousta fotek výherců čeká na zveřejnění.

Budeme jen rádi, když nám pomůžete vylepšovat Aureon vašimi názory. Nejsme neomylní. Myslím si, že všichni co znají seriál "ajťáci" tak asi vědí, jak asi probíhá komunikace s programátory. *uf*

Jak jsem již psal, prosím podepisujte se. Je to lepší.

V případě dotazů jsem plně k dispozici,

David Hampl, Aureon.cz

PS. 1. září 2010 hoďte vaše ctěné oko na náš web. Budete mile překvapeni.

aukce

Pane Hampl, a co exekutorský úřad z Přerova? Už má od vás vyřízené své pohledávky?

aureoncz

Zdravím anonym. Jak víte, že jsou to pohledávky vůči mé osobě? Co takhle závazky někoho jiného k mojí osobě. Než něco napíšete, bylo by dobré se zamyslet.

S pozdravem David Hampl

xklara
hodnocení

0x

Stojím za tím, že je to podezřelé. Náhodou jsem na Aureon narazila a trochou matematické logiky by museli každý den zkrachovat, tak mne to zaujalo a udeřilo do očí až jsem začala hledat recenze a tak se utvrdila ve svém názoru na této diskuzil

gpul

Nevím, mně se to zdá ok. Pár věcí jsem vyhrál a už i dostal. Jejich dodání sice trošku trvá, ale hlavní je, že to přijde :-D

gapul

Děkujeme pane gpul = aureon, na tomto serveru vyhrávají téměř pouze roboti. Pár výher občas někdo dostane, aby byla nějaká ta fotka, ale zbytek je podvod. Tomuto serveru bych určitě nevěřil!

gpul

Pane, vězte, že s Aureonem mám společné toliko, že na něm hraji, jako jakýkoliv jiný uživatel. Jestli tam jsou nějací roboti, tak já se s nimi teda asi nesetkal. Nebo jsem aspoň neměl ten pocit. A to jsem už párkrát aukci projel.

mara*
hodnocení

0x

Tak já taky už končím na aureonu. Bohužel jsem to tu dříve nečetla. Sice jsem jako zázrakem hned po nákupu aureonů vyhrála drobnou výhru za pakatel, ale tu jsem doposud neviděla a asi už neuvidím. Takže pod vidinou dalších výher jsem se do toho pořádně obula. A ejhle najednou vždy u aucí kde jsem byla já to nebralo konce zatímco vždy okolo končili. Bohužel jsem si zakoupila další aureony, že bude lépe. Nebylo. No snad se ještě dočkám alespoň té výhry i když v to nedoufám :) Jo a jinak hrála jsem a dnes hraji sporadicky na hravých aukcích. Po měsíci téměř žádného vkladu jsem sice vyhrála navigaci v hodnotě 7 tis. za stovku a takřka jsem ji měla doma hned druhý den, ale od té doby jak na to koukám tak je to tam taky nějaké podivné. Už si ani nepamatuji kdy by padli víc jak 4 výhry za den, a s výhrami se tam moc lidí nechlubí a když náhodou tak jen s těmi drobošči :) Ale co díky té navigaci jsem neprodělala i když sečtu vklady i na aureonu (a že to nebyla láce).

ascentiska
hodnocení

0x

Pane Hample, už přes dva měsíce mám u vás výhry a stále nic nepřišlo. Docela bych uvítala nějakou snahu o komunikaci, pokud mi na infolince řeknou, že se ozvou, tak by se měli ozvat a ne to ticho po pěšině. Jste neseriozní

skutecnaascentiska

Vazeny nebo vazena,

to, ze se vydavate za nekoho jineho svedci jen o Vasi ubohosti. At zije Jack Daniels;)

petrmach*

to jsou věci tady... "skutecnaascentisko", chodí ti výhry? Hraju tam, vím, že ty taky, ale jsem na tom jaksi stejně jako "neskutečnáascentiska"... Takže se přidávám do diskuze. Někteří lidé tam přestali chodit, ale noví se tam objevují každý den a ty moc nechodíš na aukce s robotem. Tak si říkám, jestli ty, taková zkušená hráčka jsi na tom lépe?

zavodou

Bohužel musím reagovat a dát za pravdu petrmach neboť valčím s aureonem o výhry již řadu měsícu a doporučuji všem aby nepřestali o své ceny bojovat . Mám několik přátel které jsem do aureonu dotáhla a teď raději hrají na bonusu a o aureonu po mojich zkušenostech nechtějí ani slyšet, naštěsti nic nevyhráli tak občas daj dotaz, tak co výhry, zase nic? já na to ,nic. Na závěr, poslední cenu mi dluží z 22.7.2010. Přeji všem pevné nervy a nedejte jim pokoj ať máme aureon jak má být.

zavodou

Vážený pane Hampl, nevím jestli ještě odpovídáte na otázky nás obyčejných hráču , ale Váš infoaureon s námi již nekomunikuje a tak se obracím na Vás o pomoc jak se dovolat svých práv, stačilo by poradit na koho se obrátit.

petrmach*

Hele lidi, pojďte podat stížnost. Četl jsem tady rady, že přes advokáta, dobře, dnes se po nějakém podívám - musím vyhrát, takže výdaje zaplatí Aureon - je to tak správně, že? Mám u nich výhry od června, na e-maily nereagují a od včerejška neberou ani telefony. V každém případě jsem podal podnět na prošetření na ČOIku. Je to tam nějaké "divoké". Stěhovali firmu, měnili telefony a dokonce mají na stránkách, že chystají změny k lepšímu... Fajn, mě vola navnadili a hraju zběsile dál, stále doufám a věřím, ale už ne tak slepě. Na tu ČOIku jsem to dal před chvílí a po tom advokátovi se jdu podívat teď. Ale fakt by bylo lepší, kdyby nás bylo víc. Díky.

marapp

Dobrý nápad, jen to má asi háček. Vysoudíte max. asi cenu za kterou jste akci vyhrál, neb ta je na faktuře a tu jste zaplatil. A nikdo nám nevrátí vklady do oné akce, a že ony ovlivňují cena za kterou pak skutečně koupíte onen předmět. Jen tak pro příklad. Já debil jsem dala vklad na aukce 1500,- sice jsem vyhrála aukci za 1,- a tu zaplatila a cena zboží byla cca 4.000,-. Cenu nemám a když se začnu soudit tak můžu max. o tu 1,- páč na ní zněla faktura. Tudíž počítám už s tím, že je 1.500,- v trapu a vyhru asi už v životě neuvidím. Ale na druhou stranu mělo by se s tím, něco dělat - ale lepší by bylo asi šetření na živn. úřadě (popř. i na FÚ) páč jen ten může popř. zakázat živnost. Bohužel, ale zdejší zákony umožní firmě založit novou a jet to nanovo pod jiným názvem.

jitkabk

Po přečtení všech komentářů mi to nedá a musím taky napsat. Na Aureonu jsem již skoro rok a vyhrála jsem asi 140 aukcí, sice malých, ale pořád jsou to výhry, zatím mi přišly všechny, sice se spožděním, ale přišly. Na moje dotazy a připomínky vždy reagovaly. Je fakt, že posledení 2 měsíce jim trvá připisování peněz na účet, což mě docela hodně mrzí. Pořád ale věřím, že to podvod není, že jen neví jak se s tím poprat a jak to udělat, aby jim vše klapalo tak jak má. Možná jsem dost naivní, ale pořád mám důvěru.

liquido

Tak nevím, celkem mi dluží - 23 výher! Již dva měsíce jsem nedostala žádnou výhru...

Každý týden posílám dotazy, kdy se uráčí zaslat mi výhry, dosud žádná reakce ...

Znám osobně další 4 hráče, kteří již nehrají na tomto aukčním portálu, celkem jim dluží kolem 50 výher! ...

Obrázek si o tomto aukčním portálu udělejte sami...

jdemenato

Mně dluží taky kolem třiceti výher, na e-maly nereagují, připojuji se k návrhu podat stížnost na ČOI a trestní oznámení

superladik*

taky se rád připojím k trestnímu oznámení klidně mě kontaktujte mám v tom dost peněz jako asi mnoho uživatelů Aureonů.

buss

Otázka zní: Jsou tyto výhry vymahatelné?

jdemenato

Tady už snad ani nejde o ty výhry i když i mým blízkým by pár věcí udělalo radost, ale o tu drzost Aureonu. Výhry neposílají, peníze neposílají, ale dál mají své "zlaté hodinky", dál mámí z lidí peníze i když VĚDÍ, že nikdo nic nedostane. Z mé strany bylo včera podáno trestní oznámení a podle Policie ČR rozhodně nejsem bez šancí. V nejhorším případě budou jen pana Hampla a nevím koho ještě vyšetřovat a doufám, že k tomu přidají i tu jeho společnost. Vyjádření od ČOI zatím nemám, ale věřím, že nás bude víc a tento podvodný server brzy zavřou.

P.K.

...jak se máme kontaktovat my mezi sebou? Založíme místnost na LIDÉ?

aureonak

Zdravim, pokud jste podal trestni oznameni tak si myslim, ze jste udelal ten krok, na ktery tu vsichni cekali. Prosim, založte klidně zmíněnou místnost (či se dejme dohromady jakkoliv jinak). Bylo by celkem žádoucí, kdybyste dal v plén číslo jednací Vašeho trestního oznámení, aby se k němu mohly další podvedení přidat. Myslím, že tím dále stoupne šance všech domoci se svých nároků.

nadoraz

Bohužel i já čekám na výhry už od srpna a už mě to nebaví.Máte pravdu,že by jsme s tím měli něco dělat.Určitě by bylo dobré se všichni nějak kontaktovat a dát se proti nim dohromady.

jitkabk

Dobrý den všichni naštvaní hráči, taky patřím mezi vás, pan Hampl mi před 10 dny řekl, že během minulého týdne začínají postupně posílat peníze i výhry? Přišlo někomu něco? Díky za odpověď.

marajp

Tak mě včera k mému velkému překvapení přišla jedna výhra, samozřejmě té nejnižší hodnoty :)

takeaureonak

Dobrý den, mně dluží výhry od července, čili slovy ČTYŘI měsíce mně nepřišla ani jedna výhra.Dluží mně něco kolem třiceti výher.

buss
hodnocení

0x

Pochopte, že je to systém, na kterém nemohou prodělat, jako loterie, sazka, sportka, výherní automaty atd atd. Jinak by to nedělali, tak co se divíte? V podstatě bezva JOB, kdy ze zákona je stanoveno, kolik můžete vyhrát a zbytek je majitele!

fishman
hodnocení

0x

Pane Hampl, rád by jsem se zeptal, kdy mi pošlete mnou vydražené zboží? Již první vydražené zboží jsou obdržel až po několikero telefonických a emailových urgencích až po asi měsíci, nyní mi nebylo doručenéo zboží vydražené už v září. Absolutně nefunguje zpětná komunikace z Vaší společnosti, nikdo se mi neozval ani se nemohu dovolat. Takže KDY? Rád by jsem využil vydražených věcí např. jako vánočních dárků ...

jitkabk

fishman: tak jak jste se už asi dočetl, nejste zdaleka sám, mě dluží výhry už z července. Taky jsem je chtěla použít jako vánoční dárky.

zavodou
hodnocení

0x

Čau, prosím Vás kdo z Vás má spojení na Hampla? Ráda bych mu také řekla svuj nazor na jeho podvodnou společnost . Jinak při tolika dluzích a hlavně podvodech by se měli varovat všicni hráči
kteří to ještě neprohlédli. Proto prosím všechny kteří mají možnost a nápad jak varovat ostatní kteří ještě hrají ať to udělají a tím zasáhnem ty podvodníky na nejcitlivějším místě. . zdr. zavodou

zavodou

Ještě bych chtěla dodat, že mě dluží pouze jednu malou výhru, ale drzost s jakou neustále odkládali odeslání mě už opravdu namíchla a ráda se přidám ke každé stížnosti na ty podvodníky. Je nás už tolik , že by to mohlo zajímat i lidi z televize. zavodou

P.S. jak kontaktovat ČOI?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]