Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AKCE - Hlaste, kdo jede!

Od: al bunda* odpovědí: 124 změna:

Vážení a milí,
pořád se plácáme ode zdi ke zdi, takže pokud se nenajde nikdo jiný, vezmu organizaci do svých rukou. Předpokládaný termín 13. - 15.7. Podle možností ubytování. Počítejte s tím, že budu chtít zálohu na nocleh - pošlete mi ji na účet. Číslo účtu a částku sdělím. Vidím to někde v oblasti Jihlavy až Humpolce, to snad nebude problém pro nikoho. Slovenským zájemcům o účast se předem omlouvám za zvolené místo, ti to budou mít daleko všichni. Neumím jezdit vlakem, tudíž místo srazu bude dostupné autem. Založím nové vlákno - (jen) VÁŽNÍ(!) zájemci se přihlásí, oslovím je interní poštou. Až budu vědět kdo pojede, budu řešit to ostatní.
Hezký den.

Takže hlaste se, kdo v termínu 13-15.07. 2007 pojede na sraz.

výtka
Upozornění od sys al bunda 16. 05. 2007 19:19:31

Já využiju možnosti, kterou mám jako "sys", aby se moje odpověď neztratila v davu. Pokud se budeme pořád dohadovat na termínu, je zbytečné se tím dále zabývat. Prostě předpokládejme termín sobota-neděle, 14-15.07.2007. A hotovo! Změna jen v případě, že se nebude kde sejít. (Sakryš to někdo z vás nevlastní hotel nebo penzión?) Takže přihlášky - ZÁVAZNÉ - do konce května. Potřebuju vědět, kolik nás bude, abych mohl vyjednávat. A potřebuju to vědět brzy, protože bude sezóna a může být s ubytováním i problém. NEDISKUTUJEME UŽ ANI O TERMÍNU ANI O MÍSTĚ, A NEZAJÍMÁ MNE ŽÁDNÉ KDYBY. JE ČAS NA JASNÉ ANO - NE. Předpokládejte, že ubytování se stravou (oběd-večeře-snídaně-oběd) každého přijde na 1200-1500,- Kč. To je předpoklad. Doprava na místo individuální, spát budou všichni v hotelu. Výjimky zbytečně komplikují situaci. Manželky a přítelkyně, nebo manželky i přítelkyně s sebou možno bráti, bude jen nutno nahlásit počet osob. Pozor, aby se vaše manželka snesla s vaší přítelkyní. Nebo s přítelkyněmi. Počítejte s tím, že budu chtít vaše kontaktní údaje, tudíž pro mne přestanete být anonymní. A samozřejmě i já pro vás. Vaše odpovědi si přečtu ve vláknech diskuse. CHCI VĚDĚT, KDO OPRAVDU POJEDE! A to v termínu, který je uveden.
Hezký den.

124 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

teda Ale stydim se, ze to beres do svych rukou.. mel jsem to davno udelat sam *bzum*

par pokusu taky bylo, ale nikdy jsme to nedotahli do konce. Mel jsem neco v planu na pristi rok, ale je to zase dalsi"až potom".

V tom terminu tusim nic v planu nemame, takze se zacinam tesit a myslim, ze brzy potvrdim sebe a manzelku (je dokonce taky registrovana a poradte.cz)... tedy pokud to nebude bez bab *ua*

Ale, obrovske DIKY i kdyby to nevyslo.

NB: dle uspechu se pozdeji domluvime s cim ti muzu pomoc, pripadne co zajistit.
NB due: misto vyborne, rodice bydli nedaleko :)

šťastná*
To myslíš vážně? Mám se urazit hned, nebo až potom? Já myslela, že k Vám taky patřím.
jasne, ja to tak nemyslel... ;) Myslim, ze holek pojede alespon 1/3. Skoda, ze uz se asi nepotkame s Nensy a Gowronem... *nevi*

šťastná*
hodnocení

0x

Al bunda, o společnost Mavericka, stejně jako všech ostatních, bych nechtěla přijít. Viz poradte.cz/... Já osobně tedy hlasuju pro víkend 22.6 až 24.6.07. Ostatní už spadají do doby dovolených. To by asi vždycky někomu z nás, kdo bychom na akci chtěli dorazit, nevyhovovalo. Jestli nikdo nemáte osobní zkušenosti s nějakým ubytovacím zařízením v té oblasti, mám tady pár tipů, které jsem vygooglovala. Zdají se mi celkem příhodné a finančně ne příliš náročné. Samozřejmě můžete každý dát svůj návrh. Ať už se bavíme konkrétně a ne pořád v obecné rovině.
hotelklas.unas.cz/...
rekreacnistrediska.cz/...
mahler-penzion.cz/...
home.tiscali.cz:8080/...
dovolena-vysocina.cz/...
zelivka.com/...
ubytovani.cz/...
search.centrum.cz/...
hotel-vysocina.eu/...

Až mě uvidíš tak tě to přejde *smich*
Tak se už dohodněte,já musim šéfovi přednést kdy bych jako rád to volno,ale nemůžu si vymejšlet- už jsem se dost navymýšlel s dovolenou v srpnu ;)
Ten červen by ušel :)
al bunda*
hodnocení

Až mě uvidíš tak tě to přejde - to říkám o sobě taky. Možná je to jenom nedostatek sebevědomí? Prostě zbytečná skromnost!
ja bych termin nemenil, me se zase nehodi cerven. Vsem se asi neda nikdy zavdecit a proto bych respektoval termin Ala, ktery dal jako prvni. ;)
Taaaaak se dohodněte *smich* já se zkusim nějako trhnout *ua*
To budeš muset, účast"Syslů"a Admina je povinná ;)
potvrzuji 2 lidi, sebe a manzelku ;) takže už jsme 3, kdo zavazne bude dalsi?
Závazně potvrzuji účast na akci, takže se nám seznam rozrůstá:
Al bunda
Admin + manželka
Spider
Maverick
...
ostatní nechť se dopíší

Nu snad jo...uzávěrka je až na konci května :P
Ale popravdě mooooc by mě mrzelo kdybych tam nebyl *plac*

Již dnes vím stoprocentně, že se nezúčastním. A docela mne to mrzí...

:(

17.05.07 09:19
japa to?

Inu, červenec je snad můj nejnáročnější měsíc v roce. Doposud jsem přemýšlel, jak se rozdvojit, abych stihl být na dvou místech od sebe poměrně vzdálených současně, nyní bych se již dokonce musel jaksi roztrojit a to se mi opravdu nechce... Ber to tedy ty i ostatní jako omluvu.

*nevi*

Hele ale takovej trojitej strejc to neni k zahození- jeden pujde do práce, druhý bude na poraďte a třetí...no ten si bude třeba užívat *smich*

Jednotliví strejcové z trojstrejce se v názorech nedokáží shodnout a tak má vždy navrch jen jeden...

AKCE - Hlaste, kdo jede!
Mno vidíš...tak teď zrovna preferuji toho co má 14-15 čas :P*smich*
tesyk*

Poslyš strejci a když se roztrojíš, není nebezpečí, že začneš trojčit?

marcela*
Strejci, teď jsi mě zklamal! Nejsem sice"účastnice zájezdu", jen vaše pozorovatelka a obdivovatelka. Myslím, že tam budeš velmi chybět.*plac*

marcela - význam tvého vzkazu je opravdu potěšující a já ti za ta slova velmi děkuji!

*pusa**hej*;)

Páni,Strejc má i svuj fanklub *hej*
marcela*
Myslela jsem pozorovatelka a obdivovatelka vás syslů a ostatních z TOP 10. I když přiznám se, že Strejc je mým nejoblíbenějším (po Alovi, ale ten na to poslední dobou mastí).
al bunda*
hodnocení

Děkuji, možná se polepším. *hi*
Hezký den.
al bunda*
hodnocení

Co uděláme se Strejcem? Jeho neúčast si beru osobně. Nemá mě rád! *plac*

Fakt nemá, je totiž na holky!

*smich*

al bunda*
hodnocení

Co s tím sexem?
Proč po tom tak čtenář pase?
Není to už trošku passé?

svetluska*

Vřele doporučuji tento penzion - je to tam hezké klidné a na přání grilují báječné prasátko.

agroturistika-eu.cz/...

al bunda*
hodnocení

14. července je tam svatba.
tak nad cim jeste vahame? Infiltrujeme svatbu a usetrime *smich*

yenda*
hodnocení

0x
Pokud to bude někde okolo Jihlavy, tak bych se na půl dne zastavil. Pořádáme v prvním turnusu tábor u Telče, takže by to byl kousek. Víkend 22.-24.6. jsme na tábořišti na brigádě, takže platí totéž.

svetluska*
hodnocení

0x
Hodí se mi to v červenci - pokud termín zůstane tak já přijedu.

šťastná*
hodnocení

0x
Akceptuji daný termín v červenci. Potvrzuji účast.

hodnocení

0x

Taaaaaak jsem se domluvil,neměl by to být problém, počítám tedy s víkendem 14-15.7.2007, ještě zjistim bráchu (Mickey) zda nepojede,ale se mnou počítejte

Doufám že se ten termín nezmění :P

To AL- vážnej nejsem skoro nikdy (prej se furt tlemim *nevi*),ale zájemce jsem určitě *smich*
mimochodem,nebylo by lepší abychom ti interní poštou poslali naše maily?

al bunda*
hodnocení

I na mejly přijde čas, budeme to řešit, až budou zcela jasní "účastníci zájezdu". Přes interní poštu jen oslovím zájemce, další budeme řešit via emil (e-mail).

al bunda*
hodnocení

Zatím je nás jako dvakrát do mariáše (jednou pauzírovaného), nevadí, méně někdy znamená více a možná tu ještě všichni nebyli - třeba kolega Kibic - a rád bych znal vyjádření pánů Tesyka a Mila. A Strejc by měl odložit osobní averzi jíž ke mně s pravděpodobností hraničící s jistotou oplývá, uvědomit si, že nepostradatelných jsou plné hřbitovy a upravit svůj časový plán. Je"sys"má povinnosti, nejen výhody. To o těch"nepostradatelných"by si koneckonců měli uvědomit všichni.

Tedy to shrnu (abych dostal diskusi nahoru na stránku):
Admin+manželka (dříví do lesa? Jo, krátce ženatý... Rozumím.:D) BTW jde o Světlušku nebo Šťastnou? Ať nepočítám jednu osobu dvakrát?
Spider
Maverick
Al Bunda
Světluška
Šťastná

Hezký den.

Šťastná? Zlato, jses to ty? *ua*
Ba ne, její nick ze me jen tak neziskate... ;)
šťastná*
Kdo to ví, odpoví, odpoví mi na otázku, co je - amfóra...? *nevi* Kdo si počká (třeba do července?), ten se dočká! ;)
mil®

Amfora je když...

Je to kříž, mně totiž vyznal jeden básník lásku koncem února.

Únor bílý, pole sílí!

Pěkná písnička , což?

al bunda*
hodnocení

Zdravím Mile, jaká je Vaše odpověď? Jedete?
mil®
Omlouvám se, nepojedu.
Já bych se asi chytal.Sem nezávislej,bydlení si vozim sebou.Kdy a kde vás najdu?
al bunda*
hodnocení

Je to nahoře v otázce, včetně zákldadních informací. Pročti si diskusi.
Hezký den.

Je vo mě veřejně známý,že čtu všechno.Základní informace teda taky.Vim,že nebudu někde trčet tři dny,de mi o to přijít,poklábosit,vidět,přespat a mazat dál.Jediný co vim,je kde přespim,a že to asi bude ze soboty na neděli. ;)
al bunda*
hodnocení

To prozatím stačí, "uzávěrka" je na konci května, pak se ozvu vnitřní poštou.
Hezký den.

tesyk*
hodnocení

0x
Šlaka, 99% nejsem v republice. A to mě mrzí.
Tak to by ale nešlo Tesyku :P
al bunda*
hodnocení

Souhlasím. Tesyku, to by nešlo... *smich*
tesyk*
Víte, kluci, kdyby se jednalo o nějakou trapnou dovolenou někde na Bahamách, tak bych jí klidně zrušil, ale já mám výstavu u Germánů a ta už je plánovaná půl roku dopředu. Takže fakt nevím. Né, že bych jim dal přednost před Vámi, ale ...
al bunda*
hodnocení

No dobře, omluva je přijata. *hi* Tak příště, myslím, že tohle by nemělo být naposledy.
No Tesyku jestli si myslíš že zrušením dovolené na Bahamách si nás získáš zpět tak to tedy ne *smich*
Ale vážně,je to škoda a snad to vyjde příště *hej*
al bunda*
hodnocení

Příště to organizuje Tesyk na Bahamách...?

No to neni špatnej nápad když už to nakousl *smich*

šťastná*
Už se těším! :)

hodnocení

0x
Lidičky je tu vůbec někdo z jižních čech?
tesyk*
Jižní Město asi nestačí, co?
Hmm to ne :D
al bunda*
hodnocení

Jižní Čechy? Kde to je? :D
To je tam kde jsou nejkrásnější holky :P
Tak to jsi ještě nebyl na Moravě *pusa*
al bunda*
hodnocení

Kluci tady bych se nehádal s žádným. Jestli jste si všimli, v Čechách, na Moravě a ve Slezsku jsou skutečně nejhezčí děvčata v Evropě. A to bez ohledu, je-li jim patnáct, nebo padesát.

ALe ty máš jako vždy pravdu *hi*
Nicméně pořád se nikdo z jižních čech nehlásí...no neřikejte že jsem tu sám *cert*

To záleží na kritériích hodnotitelů,byl sem i za hranicema a materiál je tam stejně dobrej,proto se nám ty manželství tak mísej,že jo *smich*

al bunda*
hodnocení

Materiál je tam sice možná stejně dobrý, ovšem poněkud ridčeji rozšířen. Tím jsem chtěl říci, že děvčata u nás mají velmi, ale skutečně velmi vysoký standard. *srdce* Prostě holky v srdci Evropy jsou nejkrásnější na světě.

šťastná*
hodnocení

0x

Kontrolní otázka: lidi! Už nikdo víc nechcete s námi strávit hezký víkend? Co Vy ostatní kolegyně a kolegové poradci, co jste se ještě neozvali? Jaký je Váš ortel?
(PS: mám domáci úkol, chlapci se určitě neurazí, že?): Děvčata, hlaste se! Především @maverick se na vás těší! A pak my všichni ostatní!

Tak tak...to se mi líbí *smich*
mave, ty mas pocet odpovedi 1.111... nezkaz si to *ua*
24.05.07 19:09
pozdě *hi*

hodnocení

0x
Je mi lito, ale srazu se nezucastnim. Budu na druhem konci republiky vyzvedavat deti z tabora.

hodnocení

0x
tak jedeme do finale, asi nas bude jen male klubicko, ale treba to bude o to lepsi. Takze, kdo jeste uvazuje, ze by se pridal, ma posledni 3 resp. 2 dny. :)
ALe, predpokladam, ze cela vec se uskutecni i v nasem malem poctu, coz? *ua*
al bunda*
hodnocení

Komornější ladění není na závadu - často méně znamená více. Nejpozději o víkendu čekejte mejly s (ne)mravnými návrhy. Další část budeme řešit mezi sebou.
Jinak se připojuji k jedné zposledních výzev.
Ti co předpokládají, že jedou jsou:
Spider
Maverick
Al Bunda+1
Světluška
Šťastná
Admin+1
Kibic
No víc, jak deset nás asi nebude.
Zapomněl jsem na někoho?

ta jednička u tebe je manželka či milenka a nebo jen černý pasažer *smich*
al bunda*
hodnocení

Nechej se překvapit. Popravdě sám to ještě nevím. Záleží na tom, jestli manželka pojede, nebo ne a jestli s sebou vezme svého přítele, či nikoli. ;) Podle toho se zařídím.
Přítel ženy mé je i přítel můj, on orá pole mé, šetří pluh můj... *smich*
Ale něco mi říká, že na tento přístup k životu ještě nejsi dost zralý.. *frajer*;)*smich*

Nooo přístup to já mam kladný ;)
Hele a nebylo by lepší třeba Al bunda + 6 , ty vůbec nemyslíš na ostatní *smich*
al bunda*
hodnocení

Chlapci, to byste nezaplatili... *smich*
Ale třeba by se to dalo nějak manuálně odpracovat...:D
al bunda*
hodnocení

To mě zaujalo...
Máš nějaký nápad?

šťastná*

Děvčata (!) vy už se žádná nehlásíte? Co si ten náš Maverick počne? *smich*
A co vy pánové? *nevi**plac*

al bunda*
hodnocení

Co bude Maverick dělat s pány? *bzum*
Ačkoli... Třeba víš víc než já.. *hi*
A co děláš s pány ty :P
al bunda*
hodnocení

Mě se neptej. Šťastná Ti shání pány...
To asi neee *smich*
šťastná*
Mavericku neboj! Ti pánové jsou pro mne. ;) Nevím, co ten Al pořád má? *smich*
al bunda*
hodnocení

Budeš tam mít nejmíň šest mladých kluků. To by mohlo být na jeden večer dostatečné, ne?
Asi budu mooooooooooc smutný *plac*
šťastná*
Nebuď, něco vymyslíme! ;):D
No tak když to řikáš ty *ua*
No Maverick asi nepočne *smich*
Mav je vymění za kočky *pusa**smich*
šťastná*
Kdo ví? Když bude mít s kým...;)
*smich**smich**smich* to nepotřebuje komentář
svetluska*

Ahoj lidičky.

Děkuji, že jste na mě nezapomněli. Už se moc těším - obzvláště na některé. Netrpělivě čekám na pokyny a návrhy.

Světluška

PS: Ještě by mě zajímalo, kdo se mnou bude chtít bydlet - nechrápu, fakt *smich*.

al bunda*
hodnocení

TAk tohle budu určovat já. Stačí se domluvit. *frajer*
Jinak to o tom chrápání... Je potřeba písemné potvrzení manžela, přítele a tří nejoblíbenějších milenců!
Úplatky bereš? *smich*
al bunda*
hodnocení

Jo, ale jsem drahý. *frajer*
Mno ja jsem ale chudý pracovník IT provozu...tak trochu ohledy jo *cert*
Tak se domluvime. Podmínky napiš do pošty *smich*
al bunda*
hodnocení

"Chudý"a"pracovník IT provozu"se navzájem vylučuje, zejména jsi-li svobodný, jsi šťastný člověk. *frajer*
Svobodný jsem...sám jsi mě tak definoval: Ale něco mi říká, že na tento přístup k životu ještě nejsi dost zralý..
*smich**smich*
al bunda*
hodnocení

Tak teď jsi mě dostal! Pravda, já už se můžu tak maximálně urvat ze řetězu.. Někdy to zkusím. Moja mě zabije...
www.dennapicu.pis/...

šťastná*
Já klidně! Jenom nevím, jestli taky nechrápu. Vždycky, když to chci zjistit, tak spím!
al bunda*
hodnocení

Naivko! Ty si vážně myslíš, že Tě necháme spát?
a má vůbec cenu objednávat pokoje když sebou plácneme na stůl? *cert**smich*
šťastná*

A tenhle znáte?"Nápis na zdi v hospodě: neplivejte pod stůl, mohou tam ležet vaši přátelé!":D

al bunda*
hodnocení

My starší už tolik chlastat nevydržíme. Tedy..My.. Mluvím za sebe. Přece jenom už mám propálený kotel, rezavé trubky a strženej manometr.. :(
Mno a my (já) zase chlastat neumíme ;)
šťastná*
Fakt ne? *hi* To mi chceš říct, že se mám moc těšit? *smich*
Mno jestle se AL bude řídit tim tvojim nápisem tak... *cert*
al bunda*
hodnocení

teda..., dat me na predposledni misto, kdyz jsem se hlasil jako prvni *ee*
al bunda*
hodnocení

Stydím se... *hi*
Nestyď se, to nejlepší na konec...;)
al bunda*
hodnocení

Stydím se, že to nepochopil... ;)
na konec jo, ale predposledni? *ua*
al bunda*
hodnocení

Kibic to místo má placené... *frajer**smich*

al bunda*
hodnocení

Tak lidi dneska končí "termín přihlášek". Je někdo, kdo změnil názor?
Hezký den.

hodnocení

0x
Takže nikdo další?
To AL: tak v tomhle počtu by opravdu nebyl problém infitrovat tu svatbu *smich*
al bunda*
hodnocení

Ahoj nespavče, problém by to nebyl, ale čert ví, co je to za svatbu. Nejsem ani fešák ani Hubert *smich*. Prostě bych byl nápadný, tudíž by se to muselo obejít beze mne. Proto infiltraci neuvažuju. :(

Mejly mají všichni, kdo projevili vážný zájem, v interní poště. Čekám na odpovědi a tipy.
Hezký den.

No když já jsem tak na ty manželky ;) Viď Admine *smich*
Ale jo ukecal jsi mě infitrace nebude
al bunda*
hodnocení

Kdo ví? Možná bude. Třeba Tě oženíme?

hodnocení

0x
začínám být lačný po instrukcích... ale napětí všeobecně neškodí ;)
Napětí? O jakym napětí je řeč :P
tomu rikam provokater... 2x denne se me pta co a jak a ted dela mrtvou rybu :D
Neboj, jen co budu mít trochu volna tak se začnu ptát 3x za den :P*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]