Nejste přihlášen/a.
Vážení a milí,
pořád se plácáme ode zdi ke zdi, takže pokud se nenajde nikdo jiný, vezmu organizaci do svých rukou. Předpokládaný termín 13. - 15.7. Podle možností ubytování. Počítejte s tím, že budu chtít zálohu na nocleh - pošlete mi ji na účet. Číslo účtu a částku sdělím. Vidím to někde v oblasti Jihlavy až Humpolce, to snad nebude problém pro nikoho. Slovenským zájemcům o účast se předem omlouvám za zvolené místo, ti to budou mít daleko všichni. Neumím jezdit vlakem, tudíž místo srazu bude dostupné autem. Založím nové vlákno - (jen) VÁŽNÍ(!) zájemci se přihlásí, oslovím je interní poštou. Až budu vědět kdo pojede, budu řešit to ostatní.
Hezký den.
Takže hlaste se, kdo v termínu 13-15.07. 2007 pojede na sraz.
Já využiju možnosti, kterou mám jako "sys", aby se moje odpověď neztratila v davu. Pokud se budeme pořád dohadovat na termínu, je zbytečné se tím dále zabývat. Prostě předpokládejme termín sobota-neděle, 14-15.07.2007. A hotovo! Změna jen v případě, že se nebude kde sejít. (Sakryš to někdo z vás nevlastní hotel nebo penzión?) Takže přihlášky - ZÁVAZNÉ - do konce května. Potřebuju vědět, kolik nás bude, abych mohl vyjednávat. A potřebuju to vědět brzy, protože bude sezóna a může být s ubytováním i problém. NEDISKUTUJEME UŽ ANI O TERMÍNU ANI O MÍSTĚ, A NEZAJÍMÁ MNE ŽÁDNÉ KDYBY. JE ČAS NA JASNÉ ANO - NE. Předpokládejte, že ubytování se stravou (oběd-večeře-snídaně-oběd) každého přijde na 1200-1500,- Kč. To je předpoklad. Doprava na místo individuální, spát budou všichni v hotelu. Výjimky zbytečně komplikují situaci. Manželky a přítelkyně, nebo manželky i přítelkyně s sebou možno bráti, bude jen nutno nahlásit počet osob. Pozor, aby se vaše manželka snesla s vaší přítelkyní. Nebo s přítelkyněmi. Počítejte s tím, že budu chtít vaše kontaktní údaje, tudíž pro mne přestanete být anonymní. A samozřejmě i já pro vás. Vaše odpovědi si přečtu ve vláknech diskuse. CHCI VĚDĚT, KDO OPRAVDU POJEDE! A to v termínu, který je uveden.
Hezký den.
teda Ale stydim se, ze to beres do svych rukou.. mel jsem to davno udelat sam
par pokusu taky bylo, ale nikdy jsme to nedotahli do konce. Mel jsem neco v planu na pristi rok, ale je to zase dalsi"až potom".
V tom terminu tusim nic v planu nemame, takze se zacinam tesit a myslim, ze brzy potvrdim sebe a manzelku (je dokonce taky registrovana a poradte.cz)... tedy pokud to nebude bez bab
Ale, obrovske DIKY i kdyby to nevyslo.
NB: dle uspechu se pozdeji domluvime s cim ti muzu pomoc, pripadne co zajistit.
NB due: misto vyborne, rodice bydli nedaleko
Al bunda, o společnost Mavericka, stejně jako všech ostatních, bych nechtěla přijít. Viz poradte.cz/... Já osobně tedy hlasuju pro víkend 22.6 až 24.6.07. Ostatní už spadají do doby dovolených. To by asi vždycky někomu z nás, kdo bychom na akci chtěli dorazit, nevyhovovalo. Jestli nikdo nemáte osobní zkušenosti s nějakým ubytovacím zařízením v té oblasti, mám tady pár tipů, které jsem vygooglovala. Zdají se mi celkem příhodné a finančně ne příliš náročné. Samozřejmě můžete každý dát svůj návrh. Ať už se bavíme konkrétně a ne pořád v obecné rovině.
hotelklas.unas.cz/...
rekreacnistrediska.cz/...
mahler-penzion.cz/...
home.tiscali.cz:8080/...
dovolena-vysocina.cz/...
zelivka.com/...
ubytovani.cz/...
search.centrum.cz/...
hotel-vysocina.eu/...
Inu, červenec je snad můj nejnáročnější měsíc v roce. Doposud jsem přemýšlel, jak se rozdvojit, abych stihl být na dvou místech od sebe poměrně vzdálených současně, nyní bych se již dokonce musel jaksi roztrojit a to se mi opravdu nechce... Ber to tedy ty i ostatní jako omluvu.
Jednotliví strejcové z trojstrejce se v názorech nedokáží shodnout a tak má vždy navrch jen jeden...
Taaaaaak jsem se domluvil,neměl by to být problém, počítám tedy s víkendem 14-15.7.2007, ještě zjistim bráchu (Mickey) zda nepojede,ale se mnou počítejte
Doufám že se ten termín nezmění :P
To AL- vážnej nejsem skoro nikdy (prej se furt tlemim ),ale zájemce jsem určitě
mimochodem,nebylo by lepší abychom ti interní poštou poslali naše maily?
Zatím je nás jako dvakrát do mariáše (jednou pauzírovaného), nevadí, méně někdy znamená více a možná tu ještě všichni nebyli - třeba kolega Kibic - a rád bych znal vyjádření pánů Tesyka a Mila. A Strejc by měl odložit osobní averzi jíž ke mně s pravděpodobností hraničící s jistotou oplývá, uvědomit si, že nepostradatelných jsou plné hřbitovy a upravit svůj časový plán. Je"sys"má povinnosti, nejen výhody. To o těch"nepostradatelných"by si koneckonců měli uvědomit všichni.
Tedy to shrnu (abych dostal diskusi nahoru na stránku):
Admin+manželka (dříví do lesa? Jo, krátce ženatý... Rozumím.:D) BTW jde o Světlušku nebo Šťastnou? Ať nepočítám jednu osobu dvakrát?
Spider
Maverick
Al Bunda
Světluška
Šťastná
Hezký den.
Amfora je když...
Je to kříž, mně totiž vyznal jeden básník lásku koncem února.
Únor bílý, pole sílí!
Pěkná písnička , což?
Kluci tady bych se nehádal s žádným. Jestli jste si všimli, v Čechách, na Moravě a ve Slezsku jsou skutečně nejhezčí děvčata v Evropě. A to bez ohledu, je-li jim patnáct, nebo padesát.
To záleží na kritériích hodnotitelů,byl sem i za hranicema a materiál je tam stejně dobrej,proto se nám ty manželství tak mísej,že jo
Kontrolní otázka: lidi! Už nikdo víc nechcete s námi strávit hezký víkend? Co Vy ostatní kolegyně a kolegové poradci, co jste se ještě neozvali? Jaký je Váš ortel?
(PS: mám domáci úkol, chlapci se určitě neurazí, že?): Děvčata, hlaste se! Především @maverick se na vás těší! A pak my všichni ostatní!
Komornější ladění není na závadu - často méně znamená více. Nejpozději o víkendu čekejte mejly s (ne)mravnými návrhy. Další část budeme řešit mezi sebou.
Jinak se připojuji k jedné zposledních výzev.
Ti co předpokládají, že jedou jsou:
Spider
Maverick
Al Bunda+1
Světluška
Šťastná
Admin+1
Kibic
No víc, jak deset nás asi nebude.
Zapomněl jsem na někoho?
Nechej se překvapit. Popravdě sám to ještě nevím. Záleží na tom, jestli manželka pojede, nebo ne a jestli s sebou vezme svého přítele, či nikoli. Podle toho se zařídím.
Přítel ženy mé je i přítel můj, on orá pole mé, šetří pluh můj...
Ale něco mi říká, že na tento přístup k životu ještě nejsi dost zralý..
Ahoj lidičky.
Děkuji, že jste na mě nezapomněli. Už se moc těším - obzvláště na některé. Netrpělivě čekám na pokyny a návrhy.
Světluška
PS: Ještě by mě zajímalo, kdo se mnou bude chtít bydlet - nechrápu, fakt .
Tak teď jsi mě dostal! Pravda, já už se můžu tak maximálně urvat ze řetězu.. Někdy to zkusím. Moja mě zabije...
www.dennapicu.pis/...
A tenhle znáte?"Nápis na zdi v hospodě: neplivejte pod stůl, mohou tam ležet vaši přátelé!":D
Ahoj nespavče, problém by to nebyl, ale čert ví, co je to za svatbu. Nejsem ani fešák ani Hubert . Prostě bych byl nápadný, tudíž by se to muselo obejít beze mne. Proto infiltraci neuvažuju.
Mejly mají všichni, kdo projevili vážný zájem, v interní poště. Čekám na odpovědi a tipy.
Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.