Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra pro přítele

Od: martina1* odpovědí: 7 změna:

Přeji hezký den,
protože se výročí našeho vztahu s přítelem neúprosně blíží a já bych mu ráda vyrobila něco sama, napadlo mě vymyslet deskovou hru. Původně geniální nápad ale skončil u samotného vymýšlení té nejdůležitější části. Mám jakousi představu, co se týče pravidel a smyslu hry, ale moc mě nenapadají úkoly, které by byly její hlavní náplní a za které bychom přítel nebo já získávali určité odměny. Jistě si dokážete představit, jaký typ úkolů mám na mysli, ale zase nic přehnaného - přece jsme spolu jen jeden rok. Nenapadá vás něco? Budu ráda za cokoliv. :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

2x

říkáte že budete ráda za cokoliv?

Zkuste Zelenou dámu. Je to normální dáma, která se hraje s malými frťany gořalky, nejlíp s Fernetem a Zelenou. Kdo bere, ten pije. Ale toto je hra, kterou nemůžete hrát sami dva. Potřebujete týmovou podporu.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych zůstal u osvědčeného principu "hry"flaška - stejně se oba chcete dostat do stejného bodu, tak proč to zbytečně dramatizovat . Zdravím!

doplněno 26.06.16 20:01:

No, potom snad už jen princip: "Hledej, šmudlo!". Jinak si dejte pozor, aby nebyl přítel zaúkolován až moc a nebyl následně uondán.

doplněno 26.06.16 20:13:

Podívejte se na film viz odkaz - tam uvidíte, kam vede přehnané zaúkolování muže .

csfd.cz/...

martina1*
hodnocení

To možná sice ano, ale chtěla bych nějaké originálnější úkoly než typu - svléct si jeden kus oblečení apod. :)

doplněno 26.06.16 20:07:

To naprosto chápu :) Vlastně to mají být úkoly pro oba - udělat plánek a podle toho na jaké políčko stoupneme si vylosujeme kartičku s úkolem, takže vlastně oboustranné zaúkolování (ve hře se budeme střídat jako u kalasické deskovky). Jinak díky za radu :)

doplněno 26.06.16 20:17:

To je sice komické, ale už v minulosti jsme se s přítelem bavili o tom, že bychom měli rádi nějakou společnou hru. Bohužel jsme se k tomu doposud nedostali, tak bych ho chtěla takhle překvapit. Jak už jsme řekla, chtěla bych zapojit do nás oba, ve hře určitě jde o to, aby se bavili všichni. :)

ovczaak*
hodnocení

0x

vymýšlíte vymyšlené,nebude lepší koupit něco takového? - svet-her.cz/...

martina1*
hodnocení

Jde mi právě hlavně o to, že chci dát do toho kus sebe a po vymyslení úkolů taky trochu více dosadit do toho nás dva - snad mě chápete - prostě aby šlo vidět, že je to hra výhradně pro nás dva. :) Navíc mne osobně více potěší dárek vyrobený s láskou než kupované věci, co se tohohle týče, a u přítele je to stejně. Jinak díky za tip :)

joudic*
No dejte do toho doslova kus sebe :) my jsme kdysi s divocejsi pritelkyni hravali karty, opijeli se a vyherce mohl dat jakykoli ukol, ktery nemohl presahnout 1 minutu (plneni) a mohlo se jakkoli vracet, tzn ukol se mohl casem obratit proti vam... no tech nebetycnych sprostaren i "nechutnosti" :) :) ani to tu nebudu psat :) svleceni byl naprosto nejnudnejsi ukol :) predpripravene nesmysly je nuda :) ma to i vyhodu, ze se lidi trochu i sexualne otevrou, jen musite byt pripravena na vsechno a naopak :) hrali jsme to furt, kor na chate v zime :)

paw*
hodnocení

0x
Neco na zpusob Twisteru. Kdyz to uoravite, ze za nedodrzeni oravidel panak, nebo fant, tak vysledek je zaruceny :). Jeste se namazte olejem, aby to pak pekne klouzalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]