Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Při národním referendu, bylo v Anglii dosaženo výsledku s rozdílem jen kolem 2%. 50:50, mi připadne skoro jako plichta. Že si tam takhle stará demokracie nestanovila třeba minimální účast při těchto volbách. Ví někdo, jaká byla vlastně účast? Nebylo tam něco špatně nastaveno? Že by dokonce úmyslně? Čas nejspíše ukáže, jestli to bylo správné ,,rozhodnutí,, .
Možná dělali, co mohli, jenže Británie je země parlamentarizmu a tam s referendem moc zkušeností nemají. Myslím, že to podcenili a teď se chytají za hlavu. Mně se líbí jejich snaha o opakování hlasování, petici už podepsalo hodně přes dva miliony lidí, to je opravdu hodně za tak krátkou dobu. Sice dnes jen bůh ví, jestli to k něčemu bude, ale mně se líbí ta snaha. A vůbec, nic se nejí tak horké, jak se to uvaří. Není to náhodou anglické přísloví?
Volební účast byla 72,2%. Pokud jde o retroaktivní choutky eurohujerů, tak snadné to očividně nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.