Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si nepouštět do bytu žádné agenty

Od: theoliva1* odpovědí: 3 změna:

...aneb jak si nepouštět do bytu žádné agenty s teplou vodou...

Poté, co se jednomu takovému podařilo přesvědčit mé rodiče, aby změnili tel. společnost a přešli k téhle pseudokonkurenci, je po dvou měsících! kontaktovala vymahačská agentura a vyhrožovala exekucí - údajně za nezaplacený poplatek. Firmě byly odeslány kopie plateb a přestože jsme učinili mnoho pokusů dovolat se na zákaznickou linku, kde to nikdo jedinkrát nevzal a aspoň nechávali vzkazy, nedočkali jsme se jediné zpětné vazby. Signál stojí za pytel, na obrazovce se systematicky objevují výzvy o zaplacení a to nemluvím o nefunkčím tel.čísle Rosochy - póvla, který celou tuto parádu s mými rodiči ušil...Jednoho by vzal čert vzteky...

Čili varuji před pokusy o spolupráci...UPC sice taky umí naštvat, ale..

Přesto pěkný večer všem.

I.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

U nás v baráku se taky vnucují, ale zatím mne nezlomili.To už bych spíš bral Centrio, které tu taky máme; víte o nich někdo něco?

doplněno 12.04.13 14:52:

Ještě doplním přímo k A1M: Oni sice v našem domě fumgují, na základě smlouvy se společností vlastníků, ale od začádku se projevovali poněkud neseriózně. Pokoušeli se nejprve se společenstvem vlastníků dohodnout na nepřijatelných podmínkách (jaké, je nepodstatné), nicméně ač to představenstvo odmítlo uzavřít, chodili po nájemnících s tím, že smlouvu mají, že je to hotová věc. No posléze své podmínky nějak přijatelneupravili a v rámci umežnění konkurence tedy jim bylo povoleno natáhnot tady optiku, takže teď mám v baráku UPC, A1M, Centrio + vlastní společnou anténu, ale...

ifkali*
hodnocení

0x

Zdravím,asi v tom nejste sám,viz kousek z netu a zdroj.

Zrovna s a1m resime problem. Presli jsme z UPC, protoze to vychazi levneji. Behem podpisu smlouvy tvrdili, ze vypoved u UPC za nas vyridi a1m a ze se o to neni potreba starat. Faktura od UPC chodila dal :) Nikdo to nezrusil. Telefonat k a1m, dali nam tri mesice zdarma a UPC uz opravdu zaridili. Pak cas bezel a minuly mesic si ze SIPA a1m nestrhl patricnou castku. Volal kvuli tomu chlapik a rikal, ze posle slozenku. Ta vsak dorazila desne dlouho po splatnosti. Ze takhle dorazi bylo jasny, tak jsem predtim poslal pen...

zdroj

www.abclinuxu.cz/blog/bluebearuv_samozerblog/2012/5/upc-nebo-a1m/diskuse

hodnocení

0x

Zaradovala jsem se, že je od 1.4. zákonem zakázán podomní prodej.Už mám plné zuby všech, kteří mi příjdou něco prodat. Nabídky operátorů a dodavaté elektřiny a plynu. Poprosím sousedku, ať mi vytiskne: Jsem spokojená se všemi dodavateli a operátory. Výhodné nabídky přijímám pouze písmně. A nalepím si to na futra vedle zvonku. *cert* Vždycky se nechám zaujmout větou: Přišli jsme vám zkontrolovat, zda podle smlouvy nemáte nárok na slevu. Fix! Zase mě dostali, zase jsem poslouchala, zase jsem odpovídala na jejich dotazy. Až najednou mi bliklo, že nikdo ze stávajících dodavatelů by neposlal člověka s nabídkou, ale poslal by ji písemně. *bum*Vlastně to není podomní prodej, to je jen kontrola, zda nemám nárok na slevu. Nenávidím ten pocit, že jsem se dala znovu nachytat a byla jsem za blbce!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]