Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
včera jsem zakoupil v Planeo elektro sloupový ventilátor Roventa. V obchodě když mi jej předváděli mi přišel hodně tíchý, proto jsem jej také zakoupil (cena 2200). Od včerejšího dne jsem jej používal, ale příjde mi hlučný, tudíž přemýšlím o tom, že jej vrátím. Máte někdo zkušenosti s vrácením zboží v PLANEO elektro? Vrací pěníze?
Nepíšete, zda jste koupil ventilátor v kamenné prodejně nebo přes net. V kamenné prodejně nejde vrátit funkční zboží a požadovat peníze, lze jen reklamovat závadu, přes net můžet zboží vrátit do 14 dnů.
Popíši vlastní zkušenost před měsícem. Chtěla jsem si u nich zakoupit malý cestovní radiobudík. V prodejně rádio nešlo doladit, údajně špatný příjem. Na dotaz, když doma rádio opět nebude v pořádku, vrátí mi peníze? Odpověď byla NE. Pošleme rádio na reklamaci. Rádio jsem nekoupila. Takže hned druhý den by mi nevyměnili ani vadný kus, ani nevrátili peníze.
Pisete zakoupeno v prodejne, takze vraceni zbozi tamtez v puvodnim obalu s dokladem o zaplaceni je mozne i bez udani duvodu v nejakem terminu nekolika dnu - nevim presne, ale treba hned zitra bez problemu
Pokud chcete mit jistotu, ze se podminky nejak nezmenily a nepojedete se zbozim zpet zbytecne, tak si tam predem zavolejte a overte si aktualne info
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.