Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podvod na pojišťovnu

Od: danielka* odpovědí: 20 změna:
Dobrý den,
v pátek 24.6. jsem měla návštěvu PČR ta mi předložila předvolání k události že srpna 2012.
V červnu 2010 jsem uzavřela s nejmenovanou pojisťovnou pojistku na 750,- Kč měsíčně s tím, že pokud se mi něco stane dostanu až 250.000,- Kč. V červenci 2012 jsem měla menší problémy s placením, že jsem si na pojišťovnu vymyslela úraz. Nechala jsem si v Litoměřicích dobrovolně zasádrovat nohu od Petra K. ten mi vydal i potvrzení, ale protože jsem studovala předložila jsem toto potvrzení svému lékaři a bohužel ten pojišťovně. Pojišťovna mi dala skutečně pěkné peníze 248.326,- Kč já blbá je utratila a vůbec nedomyslala, že to takhle dopadne. Co mám dělat? PČR řeknu pravdu, ale bojím se, že mi hrozí vězení a vysoká pokuta. Nemám na to, abych to vyžehlila a záznam v rejstříku trestů nechci. Poraďte mi prosím... fakt jinak spáchám sebevraždu!

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Hodně věcí mě v otázce nesedí. Jinak pojistný podvod je trestný čin, uhrazení škody a nepodmíněný trest.

doplněno 26.06.16 15:04:

Už vidím pojišťovnu, která na papír někoho vyplatí čtvrt mega a nechce rentgeny, atd. Na pojišťovnu to hlásíte vy a ne lékař, jak tvrdíte. Kdyby se mi něco stalo na 250 000 a na zasádrovanou nohu to vyplatí, taky fór.

danielka*
hodnocení

Děkuji budu ráda když napíšete co Vám není jasné. Dobře co mám od PČR čekat?
doplněno 26.06.16 14:55: Hm... bude-li mi hrozit vězení loučím se dobrovolně se životem... :(
Bude to kruté udělat, ale jdu do toho způsob smrti ještě zvážím.

už jen to "když se mi něco stane, dostanu až 250tis... dostala jsem 240tis"- je v podstatě hloupost. Jednalo by se o extra pojištění končetin či jedné končetiny v případě její ztráty, abyste dostala plnou částku. Za zlomeniny se dává % část plnění podle tabulek - což podle popisu bych tipnul v případě trvalých následků na max. 80tis.

Ale to je jedno - ať to bylo, jak bylo - je to pojistný podvod. zakony.centrum.cz/...

možnosti jsou např. zde - accorp.cz/...

doplněno 26.06.16 14:58:

kdyby to udělal každý podvodník, zloděj, ... jó to by najednou byly prázdné věznice a na světě najednou tak nějak "krásně"...

Pojišťovací podvody jsou zvláště v ČR velmi časté, ale ještě jsem neslyšel o nikom, kdo by si kvůli tomu sáhl na život - většina těchto lidí po určitém trestu dělá další pokusy o podvody či krádeže...

Vy si samozřejmě můžete vybrat.

figurek*
hodnocení

0x

a hele. Podfukářka a histrionka vyděračka. Váš dotaz je ale nějaký divný. Máte pojistku s maximálním plněním 250.000 a pojišťováci vám bez jakékoliv kontroly a ověření vyplatili 248.326 za nohu v sádře? Tomu máme věřit?

No ale dobře, dejme tomu, že co píšete je pravda. Pojišťovací podvod je normální podvod se vším všudy. Spíš než policie a pokuty se obávejte exekutorů.

doplněno 26.06.16 15:16:

nebaví mě číst vaše pohádky. Takovému plnění by musel předcházet hodně tvrdý úraz. Tříštivá zlomenina, pár operací, šrouby v noze, dohledatelné náklady na léčení, měsíc na vozíku, pajdání o berlích, ověření znalcem a až potom likvidace pojistné události.

Kdybyste napsala že jste pojišťovnu pumpnula o 48.326, tak bych možná věřil.

kakamila
hodnocení

0x

Jako profesionální začátek podvodníka je to dobré...tož k věci,pokud vše Policii po pravdě přiznáte,můžete počítat s polehčující okolností,případně můžete zasponzorovat drahého advokáta(případ některých lobistů "Janoušek").Náhrada škody + úroky Vás nemine.Hodně zdaru a nějakou dobře placenou práci.

danielka*
hodnocení

Děkuji Vám za odpověď. No mohu si za to sama. Podvod to byl a pojišťovna to na mě taky asi zkusila třeba to i věděla.
Děkuji za tipy i rady, policii to vše řeknu, ale asi Bohnice mi pomohou. No nutno říci, že bleju..

hahanaj*
hodnocení

0x

Danielko to je nějaká divná pohádka - tolik peněz ti nadělili ... Však on to nějak dopadne ...ale ty se tu jen bavíš , viď?

danielka*
hodnocení

Když nechceš poradit tak nic nepiš.

jasonspezza
hodnocení

0x
To jste vymýšlela sama nebo se vám i tom zdálo? Hned několik věcí mi nedává smysl, pěkný den.
Zdá se, že jí příběh pomáhala vymýšlet také třeba taková Jana, nebo i Karin, případně Lucka, možná také Jan s Lukasem, Patrikem a fantazií.
Řekl bych, že ani jedna ze zúčastněných osob nemá velké zkušenosti s úrazem, natož s plněním pojišťoven.

uska*
hodnocení

0x

Prosím, můžete jmenovat vaši pojišťovnu? Nechala bych si zasádrovat obě nohy a měla hned půl mega. Na sádrovně mám příbuzného a psát také umí. :-D Děkuji Uška

doplněno 26.06.16 20:25: damielko nebo xxx tvých nicků) - i lhát se musí umět a už jsi v těch lžích až po uši. Jednou píšeš, že jsi studentka a podruhé z tebe vypadne musela dokládat hodně. Lékařskou zprávu o uráze, nemocenskouStudenti mají nemocenskou? A kolik ti platí na den nemocenské?

hodnocení

0x

To co tady popisujete je blbost. Shodou okolností mám kamarádku, která si rovněž platí dost vysokou pojistku na úrazy. V zimě si na horách zlomila nohu při lyžování, dostala 80.000Kč a radovala se. A rozhodně to neprobíhalo tak jak tady vykládáte. Musela toho dokládat hodně. Já se jí na to neptala, ale zeptám se jí určitě tento týden, jak to probíhalo.

Na mne to dělá dojem, že se Vám takový plán, jak přijít "lehce" k pěnězům právě zrodil v hlavě, teprve to plánujete a tady jenom sondujete dopředu, co by Vás mohlo eventuelně čekat za takový povod.

danielka*
hodnocení

Vážení chytrý lidé,
je vidět, že většina z vás zde nechce vůbec poradit takže se prosím do této diskuse nepleťte já bohužel si myslím, že 28.6. bude pro mě špatným dnem.
Samozřejmě, že jsem pojišťovně toho musela dokládat hodně. Lékařskou zprávu o uráze, nemocenskou, pojistnou smlouvu, úhradu měsíčního paušálu a tři měsíce čekala na vyplácení, ale měla jsem se na to vykašlat. Papíry si od toho najdu protože si myslím, že ve výzvě se toho uvádí hodně.
Toto je poslední zpráva jinak se tomu vyjadřovat nebudu.

Vážená danielko - pokud máte jednu adresu PC a vytváříte různé pofidérní a NAPROSTO ZBYTEČNÉ dotazy pod různými pseudonimy, pak byste měla ještě předn PČR navštívit svého lékaře a nechat se vyšetřit.

Vaše chování není normální.

doplněno 26.06.16 17:40:

*zed**ymy *zed*

I v dokládaných věcech k pojistné události máte chyby. Takhle to není.

pohanka*
hodnocení

0x

Už jsou prázdniny! Hurá!

A zrovna je hnusně a nemůžu se jít koupat. Nudím se.

doplněno 26.06.16 18:06:

Nebo ještě jinak. Dobře ti tak. Za podvod nechť je každý potrestán podle práva, nechť soud vynese výrazný trest.

A ještě by měl vymyslet něco admin, za lhavé dotazy.

Pojišťovny ve vážných a komplikovaných případech nevyplatí takovou sumu jenom za zlomeninu. Čekají na doléčení, aby se potvrdilo, jestli byla léčba úspěšná, nebo jsou trvalé následky. Peníze v krátkém časovém odstupu od úrazu se vyplatí pouze tehdy, pokud se jedná o ztrátu končetiny, oka apod. Protože nejsme jaksi láčkovci a nic nám nedoroste, že.

Takže houpy - houp. Petr-sádrař nezabalí nožku bez rentgenu a lékařské zprávy. Možná, že by se měla policie podívat i na něj.*cert*

damanndys
hodnocení

0x

Půjdete do vězení, není jiná možnost.

2kedar*
hodnocení

0x

Naprostý MEGANESMYSL.!

Jděte si dělat srandu někam jinam.! *cert*

eulalie*
hodnocení

0x

Pokud jsi spáchala vědomě podvod, a to jsi vědomě spáchala, přijde trest. A nejen pro tebe, ale i pro toho Petra K. který ti to zlomené nožisko zasádroval. Akorát, že podle té vyplacené částky, to nevypadá na zlomeninu, ale že jsi o tu nohu úplně přišla...a nejen o ni, ale i o tu druhou a o mozek taky. Už se blíží prázdniny a nuda vůkol tebe, což?

hodnocení

0x

Ani jsem nečetla stanoviska ostatních. Možná se na mě budou ostatní rádci zlobit, ale za mě radím: Spáchej! Bude o jednu husu míň, navíc pěkně vyčůranou!

Když vidím, jak postižení shánějí peníze na své vozíky, jak trapně žebrají u obchodních center a Ty je tady s falešně zasádrovanou hnátou okradeš o čtvrt miliónu, který hned rozházíš, opravdu bych Ti zakroutila krkem. Nejsi náhodou cikánka? Ti mají podobné praktiky v malíčku a umí v tom chodit.

Podváděla jsi a podvedla, o částku nemalou, takže ten kriminál a popsaný trestní rejstřík vidím jako takové malé zadostiučinění všem poctivým lidem. Dostala jsi, co sis zasloužila a o co sis koledovala. Nebo si myslíš, že čtvrtmili´onový podvod se odbyde klečením v koutě na hrachu? A zahrozením Ty ty ty?

Když vidím, jak lidé běhají ráno do fabrik, dělají za pár šupů a na 3 směny, aby uživili svou rodinu, chce se mi z tebe zvracet. A myslím, že si z toho moc ponaučení nevezmeš, jak jsi se naučila podvádět, tak v tom budeš pokračovat.

S tím souvisí asi Tvá včerejší otázka, ve které si chceš půjčovat 30 tisíc korun. Asi jsi ještě ukradla málo, potřebuješ víc. Ještě, že to syslové včas smazali.

Prostě - co jsi chtěla a co sis připravila, to nyní máš. Zřejmě kriminál, ostuda, splácení podvodné částky. O Tvou sebevraždu se nebojím. Kdo je podrazák, podvádí a pak kecá o sebevraždě - chachá, ten to stejně nikdy neudělá. Aby příště mohl podvádět znovu a byl přitom třeba i chytřejší.

Přeji ti pěkné roky v kriminále - zasloužíš si to. *bzum* Jaga.

Až teď vidím, že si holka dělá srandu a baví se. Známky jsou už uzavřené, tak proč nepoškádlit rádce? Řekněte sami!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]