Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni. Jelikož jsem dnes prošel diskusí o problémech se splácením proficreditu, tak bych se chtěl podělit o další "perličku"kterou tato vykutálená společnost vymyslela.
Měl jsem od nich půjčku 50 000,- kč a řádně jsem ji splácel a včera mi přišel od nich dopis kde mě sdělují že na na základě smlouvy a že jsem řádně splácel mě posílají na účet 45 000,- A samozřejmě poslali i nový splátkový kalendář. Ale já jsem další prodloužení půjčky nechtěl! A peníze taky nepotřebuju! A co jsem zjistil... mají ve smlouvě dodatek, že v případě když smlouvu řádně nevypovím měsíc předem, tak mi automaticky posílají další peníze. Jenže háček. Já jsem na toto nebyl upozorněn při podpisu smlouvy a bohužel jsem si smlouvu řádně nepřečetl. Tak jen bych rád věděl kolik tímto způsobem nachytali lidí. Volal jsem na centrálu a paní mě řekla že se s tím už nedá nic dělat a že peníze vrátit nejdou. Tak na ně pozor ať taky nenaletíte.
Ale i tak jestli by mě někdo poradil jestli mám nějakou šanci s nimi skončit , budu moc rád. Díky za odpověď
No, ono pane stačí před podpisem přečíst smlouvu, ne? Jste přece svéprávný člověk a pokud ne, tak byste měl mít na to papír! Fakt mě fascinují lidi, co kde co podepíší, nic nečtou a potom nadávají, že je někdo podvodník. Dejte si do předmětu jsem blbec, pozor na mně! Jinak nejsem zastánce soukromých suběktů půjček a měly by být zakázány zákonem. Protože takových blbců je u nás opravdu většina a potom se diví, že jsou lidi předlužení! A jestli můžete předčasně úvěr splati, byste měl mít také ve smlouvě. Tak jestli umíte číst, tak si to zkuste přečíst!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.