Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LIDL a doplňování zboží v akci

Od: marekb odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

doiplňuje se LIDLu zboží (to které je v akci) každý den, nebo jej dají první den všechen do placu a když se vyprodá hned první den, tak již zboží nedoplňují? Jde mi hlavně o zboží co mají v letáku.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Moje zkušenost je taková, pokud se jedná o spotřební zboží , tak to se nedoplňuje. Jedinou vyjímkou je, když zákazník vrátí zakoupené neporušené a v originálném obalu zboží zpět( např.špatná volba velikosti). V tomto případě se může objevit opětovně na prodejním pultě.

martinaa*
hodnocení

0x

Souhlasím a Alenkou, pokud se zboží vyprodá, další nebude. Včetně velikostí oblečení... takže tam být nejlépe v den akce ráno. Občas s mámou do Lidlu zajdeme, věci mají pěkné, až někdy zírám, někdy na nás požadovaný produkt zbyde, jindy je vyprodaný už dvě hodiny po otevření marketu (info od prodavačů).

hodnocení

0x

Sháněla jsem v Lídlu akční zboží. Prázdné regály. Prodavačka mi řekla, že se zboží dá do regálů před akcí a pak už ne. Tak proto stojí před Lídlem 1. den fronty a čekají na otevření.

Kdo se ten 1. den nechytne, nemá pak už nárok. Leda by šlo o zboží, o které není velký zájem a vydrží tam ležet déle. Jaga.

honzav88*
hodnocení

0x
Nevím ale z vlastní zkušenosti mohu říci že ty jejich akce jsou pěkné naprd... zboží toho nejžádanějšího typu tam mají tak na pár hodin a odpoledne v den akce málokdy sezenu. Podle mého názoru většinu zboží shrábne personál pro všechny známé a do prodeje toho moc nejde... trika např najdete jen ve velikostech s, m a sem tam L. Hračky před vánocemi vždy v den akce neseženu a takhle bych mohl pokračovat. Takže od určité doby akce v Lidlu nesledují a koupím jen to co zrovna mají když tam náhodou Zajdu.

hodnocení

0x

Možná záleží na manažerovi a perzonálu a taky na tom, kolik si který obchod troufne objednat, aby mu zase nezbylo. U nás nemám problém koupit akční zboží třeba i třetí čtvrtý den akce. Možná je to taky tím, že jsme malé město.

pavel56*
hodnocení

0x

V každém letáku je malými písmenky napsáno"platí do a datum nebo do vyprodání zásob" !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]