Nejste přihlášen/a.
doplněno 23.06.16 23:11: Nebo mám ještě psa, co třeba to zkusit taky na nějakou se psem?
0x
Těžko říct, každá reaguje jinak
U jedné to může zabrat, u jiné zase můžeš vyvolat negativní postoj.
0x
Dobrý den, ty slečny by raději ležely doma na sófa, ale rozmnožovací pud je vyhání do toho horka a do toho parku
. Myslím si, že na to přisednutí čeká ta slečna, která se neusmívá do svého mobilu. Ta, která se usmívá do mobilu, tam již zřejmě komunikuje se svým přítelem. Zdravím!
0x
A hlavně s humorem ! Suchaři nelákaj. Třeba něco v tomhle stylu : Máte tu volno? Já jen, abych tady někomu nezased místo... Já se dneska nechci prát..Já mám totiž dneska čistý tričko, víte? Taky čekáte na bouřku? Nejde a nejde..![]()
doplněno 24.06.16 16:16:
Kdybyste se ptal ještě někde, tak pište Sbalit se S-. Zabalit je něco jiného.
0x
Je možné, že některá by se na trojku s tebou a psem nechala nalákat.
Otázkou je, zda máš vlčáka nebo jen yorka ...
.
Nejen v dnešní době si pánové přisedají k dámám... Bylo to tak i v dobách normálních.
Před přisednutím slušně pozdrav, vyžádej povolení, poděkuj a spusť.
.
Za mlada to bývalo jednodušší. některé slečně stačilo říci ahoj, já jsem Honza, budeme spolu chodit?
A bylo...
Napiš na lísteček pár slov. Třeba: slečno, moc se mi líbíte, chtěl bych s Vámi chodit. Máte-li stejné přání, neříkejte nic, jen se usmějte...
Po přečtení se usměje skoro každá. A je ruka v rukávu... Stačí pokračovat. Nebo uhnout facce.
Balit baby se musíš naučit. Vyhodnotit správně počáteční nezdary, pilovat taktiku a fráze, neházet hned flintu do žita.
Chodit po svých ses musel naučit. Chodit s někým chce také učení.
A vzpomeň na staříka s pleší, bradkou a syfilisem, co odpočívá věčně živý v mauzoleu. Ten také tvrdil Učit se, učit se, učit se.
Něco pravdy na jeho radě bude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.