Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Každý den chodím běhat a nevím kam si mám dát mobil, ke kterému mám připojena sluchátka, když nemám kapsy.
Předem děkuji za odpověď
Já mobil v tomto případě strkám za pas, a to i doma v noční košili za kalhotky akorát to musí být fakt lehce v kalhotkách, aby byl mobil natěsno na kůži a nepadal. Drží většinou dobře
když jsem měla malý hloupý Sony Ericsson, občas padal, ale nový dotykáč s větší obrazovkou a tedy styčnou plochou s kůží drží nádherně.
Zase tady někoho napadají věci... Normálně ho tam mám, aby držel, když mám sluchátka. Když uklízím nebo tak, courám z jednoho pokoje do druhého (každý na konci chodby), a nemám ráda, když mi hudba vyřvává jak na lesy. Tak sluchátka. A mobil nejlíp drží takhle, když nemám kapsy.
Však já vím...
Ne, nesjede, kůže ho drží docela pevně. Co je problematické je ohýbání nohy v kyčli, tam se to šprajcne, takže při vytírání je to otrava. Ale jinak drží. I když začne vibrovat. (Ale zas tak často mi nikdo nevolá )
Mě by zajímalo, co s tím mobilem v kalhotkách doma provádíš? Bydlíš na hradě, že jej nosíš takhle sebou?
No sorry, mě nenapadaj věci, já to myslel bezprostředně, bez postranních úmysů. Ale teď když jsi o tom začala... zajímavé. No nic. Jo ta sluchátka mě nenapadla vlastně, takhle hudbu neposlouchám. Ještě technická: to nesjede do kalhotek ani když začne vibrovat, jo?
než jsem objevila pouzdro na paži, měla jsem při práci na zahrade takové malé pouzdro na krku na šnůrce, ale stejne se to pletlo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.