Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ženy jsou nepotřebné

Od: hrdymuz odpovědí: 67 změna:
Před rokem jsem se rozvedl a od té doby jsem neuvěřitelně šťastný. Žiju jen se psem, bezva parťákem. Vodím si domů krásně mladé holky, užívám si s nimi a když mě nějaká přestane bavit, prostě ji vyměním. Nikdo mi do ničeho nekecá, dělám si co chci a jsem svým pánem. Jediný, komu se přizpůsobuju, je můj pes, a to dělám s radostí, protože je prostě úžasný.
Chtěl bych proto doporučit každému muži, aby zvážil, zda si jeho žena/partnerka stále zaslouží sdílet jeho společnost. Mnohdy totiž vůbec ne.

67 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

věřím, že na určitou část života je to bezva řešení... zda na celý život si tvrdit opravdu netroufám... :)

hodnocení

0x

Já myslím, že moc šťastný nejste, že si to jen namlouváte. Jinak někdy jsem taky rád když manželka na chvíli odjede, ale druhý den už se mi stýská.

mridiot
hodnocení

0x
Sorry v té hlavně to není v pořádku, že?
danys*
PanIdiot: pokud to nemáte v hlavě v pořádku, vyhledejte psychiatra

uska*
hodnocení

0x

Zrovna tak se říká, že po rozvodu je každá žena do roka šťastná. ALE ... proč je tolik seznamek? Chvíli samota vyhovuje, ale napořád to není to pravé ořechové. S ženou je těžké soužití, ale bez ní je to ještě horší.

vilik*
hodnocení

0x
Máte pravdu. Voďte si domů mladé kočky a žijte se svým úžasným psem. Pes sice za pár let pojde a kočky zmizí, až dojdou prachy, ale co.
Je to celkem vaše věc.
janm*

Vše je o zvyku, to je celé. Je-li člověk dlouhodobě sám bez partnera pak mu opravdu vůbec nic chybět nemusí , platí to ale i naopak jste-li zvyklý že kolem vás "stále někdo je" pak je téměř "nemyslitelné" "být sám". Při tom oba stavy jsou možné k úplné spokojenosti. Nespokojenost s žitím ve vztahu a nespokojenost se samotou vždy plyne z toho že se v životě tyto dva stavy "míchají", tzn. schéma sám-vztah-sám-vztah atd.= nespokojenost, sám=spokojenost, vztah=spokojenost. Čili člověk může být úplně spokojený v obou případech ale za předpokladu že trvale žije jedním nebo druhým "způsobem", pokud se periodicky střídá vztah s obdobím samoty jak je to u většiny lidí ve většině života každého, pak tu bude vždy nespokojenost...

Pravda je, že každý od přirozenosti inklinuje k něčemu jinému, většina lidí inklinuje ke vztahu, je to přirozené a z hlediska "přírody" "prozřetelnosti" (jak kdo chce) je to "funkčně nutné" v rámci zachování rodu, "jsme tak naprogramováni" aby byli zajištěni potomci, ne každý ale inklinuje k "trvalému žití ve vztahu", není málo ani těch kteří tíhnou k opaku, vidím v tom i jistou "samoregulaci" X přemnožení

vilik*
Janm, je mi to jedno. Každý se rozhoduje sám za sebe. Když neomezuje ostatní a neškodí, ať si klidně žije s holubem, vačicí a surikatou.
Já sám být úplně nedovedu. Zážitky chci sdílet, potřebuju parťáka, zpětnou vazbu. A občas trochu pomoct. Všechno se penězi zaplatit nedá. To mi život se zvířetem o samotě nemůže poskytnout. Ono to dobře vypadá v románech a ve filmech, ale už ne v reálu. Alespoň ne dlouhodobě.
Ať si každý žije, jak chce. Jen ať pak nebrečí, že nikoho nezajímá, že se na něj všichni vykašlali.
janm*

vilik

Ale ano,ta reakce nebyla na Vás ale na tazatele,občas (dost často) to špatně přiřadím omlouvám se :)

hodnocení

0x

Každý, kdo má potřebu tímto způsobem křičet do světa jak je šťastný, ve skutečnosti většinou moc nebývá.. Nezbývá než Vám přát, abyste z této euforie nevystřízlivěl moc brzy, abyste příliš brzy nepřišel na to, že láska psa, lásku partnera nevynahradí a neuvědomil si, jak jste mezi všemi těmi kráskami, vlastně sám..

A ono v tom dobrém, umí stát po boku partnera každý.. až ve zlém se teprve projeví ten rozdíl a to bych Vám nepřála..

venkov4ever*
hodnocení

0x

Souhlas s claymanem. Tazatelův prolog zní jako procházka rajskou zahradou, ale...něco tomu chybí. *nevi*

hodnocení

0x

Psi jsou prima kamarádi, s tím souhlasím.

Ale nebudete pořád jenom Hrdýmuž. Přijdou časem nemoci, stáří. To Vám nepřeju, ale přijde to časem na každého. Nikdo z nás nezůstane věčně mladý a zdravý. To potom holky z Vašeho života rychle zmizí, zůstanete sám, protivný, nerudý dědek, který nebude mít žádnou blízkou duši. Která by mu uvařila, vyprala, podala hrnek čaje, navštívila ho v nemocnici. Nebude mládí, nebudou peníze a Vy budete jen skučet na posteli někde v ústavu či LDN. Protože sám se neobstaráte a nebude z nejbližších nikdo, kdo by to udělal.

Pokud to takhle chcete, je to Vaše volba. Ale myslím si, že ne příliš šťastná.

Kromě toho od těch prima holek, které asi dokáží obšťastnit kdekoho, můžete chytit i nepříjemnoiu pohlavní nemoc. Je to ale jen Vaše rozhodnutí.

Kdyby stejně uvažoval Váš táta a místo Vašeho zplození jen nezávazně skotačil s holkami a se psem, nemusel jste dneska být a Váš dost trhlý příspěvek se tady nemusel objevit. Myslím, že by lidstvo o moc nepřišlo. *bzum* Jaga.

janm*

Bohu žel, LDN se vyhne jen ten kdo umře nekomplikovanou náhlou smrtí nejlépe z "plného zdraví" tzv. "smrt za odměnu", v ostatních případech je jedno zda-li člověk žije sám nebo s rodinou, rozdíl je pouze v tom, že rodina přijde člověka "v posledním tažení" navštívit, určitě to potěší ale moc se tím nezmění výsledek bude stejný...

Každý by měl žít dle toho, k čemu vnitřně tíhne, zásadně se řídit tím co sám člověk "uvnitř" chce co ho "blaží", nikdo by neměl "vstupovat do partnerství" jen proto že "musí" že to od něj "společnost" vyžaduje a naopak, nikdo by neměl zůstat sám pokud cítí že jeho posláním a naplněním je "rodina". Na to velký pozor, lidé často dělají věci "protože se to tak přece dělá" nebo "to tak dělá přece každý"= velké zklamání, rozčarování, frustrace...

Každý by si měl položit otázku "Co chci já, a co si opravdu přeji na té nejhlubší úrovni, ne co chtějí ostatní, ohledně vztahu nebo nevztahu nesmí existovat slovo MUSÍŠ

pt®

"janm", jen pro upřesnění. Tento "hrdymuz", má jenom psa, což je krásné ale nedostačující. Kdyby měl alespoň pár přátel, tak tomu rozumím, ale zůstat naprosto sám není terno ani výhra, právě na to stáří. Pes mu pojde a zůstane sám, jako kůl v plotě...

"jaga", to vystihla naprosto přesně...

janm*

pt-

Já to beru že řeší jen vztah/nevztah kamarády zdali ano/ne tu nerozebírá. Pro hodně lidí je motivace pro vztah "stáří", nikomu to neberu, ale to není nejlepší motiv, opravdu ne :) Prakticky je to tak, že dokud si člověk kolem sebe udělá sám, pak je jedno zda-li má rodinu nebo ne, až nebude moci je fajn že rodina pomůže to je bez diskuze, ale až to bude opravdu zlé stejně bude každý potřebovat pomoc "specializovanou" to jsou ty případy 24 hodinové tam už rodina prakticky "moc nepomůže" ano zase navštíví podpoří, něco donese, radost z vnuků apod. ale je to spíše psychická podpora, ve výsledku v tom posledním tažení a nejtěžších stavech je každý sám rodina nerodina je to smutné ale takový je život a na tom se moc změnit nedá.

Pes, kočka, žena, muž= není to stejné to je jasné ale dosadit si můžete cokoliv chcete, zkrátka to značí že jsme na někom nebo na něčem "závislí" jsme-li na něčem závislí máme tu svou "drogu" droga nemusí být jen alkohol nebo cigareta či co jiného, když "TO" nemáme máme "absťák" čili jsme nešťastní, naproti tomu když je někdo zvyklý žít sám tedy bez partnera (neznamená že musí sedět doma a že nemá žádné známé a kamarády) pak to většinou jen značí že není na nikom "závislý" (ve smyslu závislost návykovost) čili nemá "žádný absťák" tudíž není mu špatně není smutný ani zahořklý. Znám v okolí plno lidí kteří jsou sami "celý život" nevěřila byste jak veselí spokojení radostní lidé to jsou, protože jsou ve své podstatě "nenároční" nic nepotřebují nemají "závislosti" nemají "chtíče" (pochopitelně dokonalí nejsou ale ve smyslu "vztahu" nebo rodiny apod.) a jistě tedy nejsou zatíženi starostmi o děti vnuky apod. Na světě je to totiž tak nic není jen radost nic není jen starost bolest, radost a starost jsou dvě strany téže mince. Není lepší mít rodinu, není lepší být sám, zde na tomto světě není nic 100% dokonalé čili nic hodné toho aby se tím člověk "trvale trápil" :)

pt®

"janm", určitě máte pravdu, ale zřejmě to není případ "hrdymuz". Ten se chlubí, jak si vystačí, u něj je to o tom, že je poměrně v plné síle, ale spřízněnou duši hledá u psa. ochuzuje se o věci, jako je vidět vyrůstat děti, vnoučata, být jim příkladem něco je naučit, být užitečný pro druhého. tazatel jen bere, proto píšu, že na stáří se mu to zůročí a nevrátí ani minutu. Přijde mně, že vyměnil hodnoty za šidítka. Sám píšete, že žije nekdo sám a zvykne si. A to je ten správný výraz "zvykne si", ale ono mu nic jiného už nezbývá. Myslím si, že ženy to mají lepší v tom, že i když zůstanou bez partnera, mají povětšinou děti a vnoučata, mají pro koho a pro co žít. Takový život je smysluplný, nesobecký. něco jiného je pokud někdo žije sám, ale pro druhé, jestli mně rozumíte. Pomáhá, kde je třeba, jen nežije sobecky pro své potěšení. jenže více indicií od tazatele není k dispozici, proto píšu, jak píšu. Třeba si z nějakých odpovědí vybere, zamyslí se, přehodnotí nebo také ne, jeho věc. Mějte se...

doplněno 23.06.16 12:52:

"janm", to s Vámi tedy souhlasím...

janm*

-pt

Já myslím že otázka je zřejmě záměrně "provokativní" tazatel jistě sám ví, že tento styl života asi není "úplně ono", zkrátka pokud někdo žije dle svého postoje přesvědčení pak je spokojený ať sám, s rodinou nebo jinak a více zkrátka neřeší, každý víme jak žijeme a proč a máme ve svých rukou udělat změnu nebo nechat tak...

Měnit děvčata dle potřeby, zdá se mi že tazatel "volá spíše po hlubším citovém vztahu" , otázka je prezentována trošku jako vzdor okolnostem jež mu nevyhovují a chápu že to není dnes se vztahy jednoduché, tazatel to dle mne nemyslí úplně vážně je to spíš typ člověka který je "pro trvalý vztah" střídat partnery trvalé uspokojení většinou nepřináší chybí tam ten hlubší citový prvek ale to vše co píšu tazatel sám ví jinak by takto otázku nepoložil. Vypadá to tak jakoby byl od partnerky zrazen nebo vyčerpán hledáním "té pravé" , člověk který by byl opravdu sám a byl by takto spokojený by takový dotaz totiž nikdy nepoložil :)

P.S.

S hledáním partnera na trvalý vztah to není snadné, můj známý (42 let) se o to taktéž pokouší leč, "hvězdy mu nejsou nakloněny" a když se kolem sebe rozhlédnu není zdaleka sám, vůbec se nedivím že je pak člověk "frustrovaný" a občas si musí někde ulevit a něco někam napsat, mám pro to ale plné pochopení, přál bych všem takovým "aby našli to své" a byli spokojeni...aspoň na chvíli :)

doplněno 23.06.16 13:06:

Mimochodem, podobně vnímám i různé "výkřiky" ze strany některých současných zejména mladších žen ,které se mnohdy schovávají za různé " moderní společenské proudy nebo filosofie" aby tak rovněž "demonstrovali" svou naprostou nezávislost na jimi tolik "pohrdaných mužích" jež jsou dle nich naprosto k "nepotřebě". Jde o úplně stejný jev jako zde prezentovaný postoj , jehož společným jmenovatelem je "frustrace" z nenalezení "toho pravého" , " z nenaplněných citových a vztahových potřeb"

Řešením není aby na sebe obě pohlaví vzájemně nadávaly a proti sobě se vyhraňovali protože si vzájemně nesplní svá očekávání, řešením je spíš "pracovat intenzivně na tom" aby tedy ty vztahy byly uspokojivější anebo se naučit svých přehnaných žádostí vzdávat, tolik na nich nelpět...to je myslím jádro pudla

Když Vám někdo oznámí, že máte nádor a že je zhoubný, pak cesta do LDN může být ještě dlouhá, často se jí nemusíte dožít a pak se ta náruč blízké osoby a okruh rodiny sakra hodí.. Výsledek možná stejný, ale raději být mezi milujícími lidmi než sám jako kůl v plotě. Milenka Vám zadek utírat nebude a nebude Vás podporovat v těžkých chvílích, kdy budete plakat, že nikdy neuvidíte svá vnoučata a svatbu svých dětí. Nikdy nezapomenu na ten pohled, jak se taťkovi změnil výraz v obličeji, když jsme šli za ním na návštěvu poprvé po operaci na JIP a on jí rozeznal mezi námi.. Já v tom tedy rozdíl vidím, jen bych nikomu nepřála, aby si podobnými věcmi musel projít.

Jasně, ať si každý dělá, co chce. Souhlas. Ale ať se nesnaží přesvědčovat druhé, že tohle je ta nejlepší cesta, když je tak, řekněme, poněkud zvláštní...

Jago, rozumím tomu, co jsi chtěla říci Ale je tady velké ALE. Co teda ženy? I ty někdy nepotřebují k životu muže. Já se tím nechlubím, ale jsem také už několik desítek let sama a rozhodně si na stará kolena nebudu hledat muže jenom kvůli tomu, že až budu nemocná, on mi uvaří a podá hrnek čaje, nebo mne bude navštěvovat na LDN. A co když ten chlap ani nebude umět ten čaj uvařit, natož aby se pachtil v kuchyni.

Takže v tom Tvém příběhu jsme my ženy vlastně diskriminovány a odsouzeny k bezmocnosti ať už toho chlapa máme, nebo nemáme. A abych měla na krku celý život chlapa jenom proto, aby měl ON tu výsadu, že JÁ se v jeho nemoci a stáří o něho postarám a případně ho do té LDN nešoupnu, zatímco on by to klidně udělal, a všichni by mu to schválili, protože by domácí práce a mne nemocnou stejně nezvládl, tak to mi teda promiň, ale to se do LDN dokážu doplazit i sama, až to bude zapotřebí. K tomu nepotřebuji chlapa.

suzymon,,,,,,výborná -pravdivá odpověď..

Suzymon - Ale to bylo jistě myšleno i tak, že lidi si pomáhají, podporují se, radují se spolu, mají společné aktivity a nejsou osamoceni. LDN byla jen přenesený význam, teda podle mně.

hodnocení

0x

na toto bych moc hrdý nebyl...

Zdá se, že ses naučil zničit svoje svědomí, abys mohl žít naplno...

Nemáš strach, že to tvoje svědomí opravdu neunese a že si zničíš vztah s nějakou skvělou ženou?

hodnocení

0x

Hrdymuzi, je mi Vas upřímně líto *plac*. Máte vůbec tušení, o čem je láska?

vilik*
Láska je množstevní sleva po desátém čísle nebo psí konzerva z akce...;).

figurek*
hodnocení

0x

No vidíte to. Já jsem taky šťastný. A je to proto, že mám doma ženu nejvyšší kvality a prostitutky nepotřebuji.

pt®
hodnocení

0x

"hrdymuz", ono to do jisté doby jde, až na to stáří...jenže pak je pozdě bycha honiti...

hodnocení

0x

No já jsem teda žena. Hrdá jsem také, ale na úplně jiné věci. Ale proč teda odpovídám. Také totiž žiji už desítky let sama. Já zase nepotřebuji muže. Ale opravdu nepotřebuji. Vy se jak je vidět vůbec bez žen neobejdete. Nežijete pouze se psem, vodíte si domů soustavně "bezva holky". To hlásáte Vy. Chlubíte se tím, že když Vás jedna přestane bavit, šupitopresto ji vyměníte za jinou. Dovolte, abych se od srdce zsmála. *smich* To bych chtěla vidět alespoň jednu jedinou živou slečnu, která by beze slov akceptovala, že ji berete pouze jako "předmět k pobavení" . Tedy drž pusu, tady si lehni a snaž se abys mne dobře "pobavila"...

Já si myslím, že jste si určitě koupil tu nafukovací krásnou pannu a to docela chápu, že po čase přestane bavit. Tak ji jednoduše vytáhnete ventilek a jdete si koupit jinou. To by odpovídalo vašemu líčení situace. Ale nemyslíte že to leze do peněz? Tyhle panenky jsou docela drahé. Ale je fakt, že do ničeho nekecají, děláte si s ní co chcete a ona jenom tupě zírá. Chápu, že časem jedna a ta samá omrzí, ale na druhou stranu jste opravdu svým pánem a dokonce i jejím.

venkov4ever*

Také jsem chtěl tazatele upozornit na logický lapsus, contradictio in adiecto, oxymoron čili protimluv, ale pak jsem si uvědomil, že slovo "žena" může mít posunutý význam jakožto "manželka". On tedy potřebuje osobu (osoby) ženského pohlaví, ale zříká se manželského soužití. To ovšem nic nemění na tom, že s ním nesouhlasím. *stop*

72mona3*
hodnocení

0x
No jo, druhá míza je svi*a. *smich* To přejde *mala*

hodnocení

0x

Já se nebudu dívat dopředu, nebudu vás upozorňovat na nic. Chcete to tak, máte to tak. Až to nebudete chtít, změníte to. Gratuluji, že víte, co chcete a máte to. *palec* Jsou tady hory dotazů, jak ven ze situace nebo dokonce celého života, který se tazateli zašmodrchal a nelíbí se mu. Jste jediný, pokud si vzpomínám, kdo nenaříká, nehledá řešení. *slunce*Hodně štěstí vám přeji z celého srdce.

doplněno 23.06.16 15:33:

pt, já si myslím, že o pomoc nevolá. Užívá si pocit volnosti, nezávislosti. A taky kapku pocitu nezodpovědnosti. Až se mu to přestane líbit, změní to na to, co jemu bude vyhovovat. Prozatím to chce tak. :-D Neptá se, jen si úlevně vydechnul. Ať si to užije! A snaží se neublížit.

Ženy jsou nepotřebné
pt®

babko, já si zase myslím, že je to právě volání o pomoc. Skrývá se za hrdost, ale za hrdost si nic nekoupí. Jsem si téměř jista, že časem bude chtít najít zpřízněnou duši, jen aby nebylo pozdě..."všeho do času, jen husa do klasu..."

Jó, jó... Kolik známých mluvilo stejně nadšeně ještě rok po rozvodu, vymetali bary, hospody, dělali si, co chtěli, nadšeně o tom u piva vyprávěli, než jimto pivo tak nějak začalo hořknout. Po delší době už mluvili úplně obráceně. Nikdo je doma nečeká, vyhlížejí s kým by na to pivo vůbec mohli jít, můžou na pivo kdy chtějí, ale kdo má pořád poslouchat ty stejné hospodské kecy... A najednou pusto, prázdno.

Blešíku, máte pravdu. K tomu musí každý dospět a dozrát sám. Navíc, když mu to budou všichni vymlouvat, šprajcne se a bude dokazovat. Ikdyž ho to třeba už ani těšit nebude.

venkov4ever*
hodnocení

0x

Nesnáším pseudoelitářství, ale přece jen bych těm více inteligentním návštěvníkům Poraďte.cz doporučil filmy rakouského režiséra Ulricha Seidla. Ti hloupější je nepochopí. V tomto případě snímky Hundstage, Tierische Liebe a Import/Export. Rakušané jsou nám povahově mnohem více podobní, než bychom si my (a zejména oni) přáli. Tazatel uvedené tři filmy svým způsobem protíná. Rodinu a jiné dlouhodobé soužití odmítá jakožto obtížný a únavný přežitek. Tahá si domů šlápoty a nezávazné rychlovky jako aktéři filmu Hundstage, blízkou osobu mu nahrazuje mufík jako ve filmu Tierische Liebe a s velkou pravděpodobností ho čeká osud klientů levné LDNky jako ve filmu Import/Export...ztracené pleny na chodbě, šest lidí na cimře, z nichž nejméně polovina mnoho let netuší, kde vlastně jsou. Není divu, že je Seidl v Rakousku velmi nepopulární. To, co Ulrich národu ukazuje, je neradostná realita, která s pravděpodobností převyšující 75% čeká většinu diváků, pokud v ní už dávno nežijí. *uf*

Děkuji za tip na filmy tohoto režiséra. Sice jsem z uvedených viděl pouze jeden, ale i na dobu natočení filmu je to skoro po 15 letech pořád aktuální téma. Že by se společnost v rozvinuté evropě stále nepoučila...

eulalie*
hodnocení

0x

A víte, že přesně takto žije i spousta rozvedených žen? Takže já se vám vůbec nedivím. Akorát tady netvrďte, že ženy k ničemu nepotřebujete, když na sex jsou vám dobré. Měl byste svůj život dotáhnout do dokonalosti... a na sex se ženami se vykašlat, protože je přeci k tomu nepotřebujete, ne? Buďte chlapem... a i v této oblasti života se spolehněte jen sám na sebe, protože jinak si protiřečíte a ženy k životu potřebujete jako sůl.

jabraka*
hodnocení

0x

Jsou takoví "hrdí muži".Ale jinak se jim říká SOBCI

JABRAKA

danys*

Když vidím ten materiál, tak se ani nedivím, že chce být někdo bez trvalého vztahu a k životu potřebuje opačné pohlaví pouze na sex, někdo ani to ne. Každého věc, vy tazatele nazýváte sobec, já říkám blbec těm, co mají doma nějakou krůtu nebo ženy totální joudy - a že jich v mém okolí je:)

janm*

-jabraka

A jsou i takové "hrdé ženy" ale nejen je ale ani ty hrdé muže bych nenazval slovem "sobci" :) Za tou "hrdostí" je spíš jen velká bolest, zklamání, frustrace ze vzájemného "nenaplnění" , naopak je za tím velká touha "po opaku", "hrdost" zakrývá jen velkou bolest...

hancule*
hodnocení

0x

Bolest a problémy při rozvodu se svým negativním účinkem na člověka dají srovnat se závažným onemocněním.Pokud bezprostředně trauma odezní,nastává uvolnění..v takové situaci jste,Hrdymuzi,nyní Vy.Užíváte života svobodného muže,jste v této pozici šťastný a je to pochopitelné.Víte,všechno chce svůj čas.Je-li rozvod velmi psychicky zatěžující,tím delší doba je potřeba na rekonvalescenci.Jsou ženy a muži,kteří již nenajdou odvahu k novému manželství nebo vážnému vztahu po zbytek života,žijí tzv.,na hromádce,.Jiní do roka vstupují do nového svazku.Je možné,že Vám single život bude vyhovovat celý život a je to v pořádku - jste šťastný a spokojený - a o to v životě jde.K Vašemu doporučení závěrem - na manželství jsou vždy 2 a oběma jim musí na udržení dobrého vztahu záležet stejnou měrou zodpovědnosti,jinak je zle a většina párů potom řeší to,z čeho jste odešel Vy. Než žít ve stresujícím vztahu,lépe být sám.Přeji Vám hodně štěstí.

doplněno 24.06.16 12:41:

Ano,je to protimluv - ženy jsou nepotřebné a přitom si užíváte přítomnost žen a dívek.Myslím,že Váš příspěvek měl vyznít jako pobídka směrem k ženatým mužům,kteří jsou neštastní v manželství a měli by,podle Vašeho názoru,situaci vyřešit tak,jak jste ji řešil Vy. Situace je ale v každém svazku jiná-děti,majetek,nemoc,rodiče a další- a také řešení je pokaždé jiné,není to šablona,podle které se má nebo může jednat.

martinaa*
hodnocení

0x

*smich* Jó, frajere, a to se vlastně chlubíš, že si domu vodíš mladé coury podobného ražení, co za pár panáků nebo tisícovek v peněžence roztáhnou nohy? *smich* Tak hodně štěstí, nejen aids je pěkná mrcha ;). Normální slušná holka o takového ani kolo neopře :).

doplněno 24.06.16 06:31:

"Myslíte, že normální slušný holky po pár krásných slůvkách neroztáhnou?" Rozhodně méně, než pochybné dámičky, kterých jsou po večerech plné bary ;). Navíc, tazatel si svým chováním zřejmě získá (nebo získal) pověst, díky které se mu slušné dívky vyhnou.

danys*

Jak víte, že si domu vodí mladé coury? Myslíte, že normální slušný holky po pár krásných slůvkách neroztáhnou? *hi* Tazatel ani nemusí být po nějakém psychicky náročném rozvodu. Pokud mu to takhle vyhovuje, proč ne. Trochu jiný styl života, ale chápu, že tenhle "dotaz" je pro mnoho dam trochu urážlivý! *smich*

doplněno 24.06.16 13:06:

Na druho stranu si přiznejme, že je hodně žen k nepotřebě a hlavně k ničemu

"Na druho stranu si přiznejme, že je hodně žen k nepotřebě a hlavně k ničemu."

Ne že by to nebyla pravda, ale zrovna tak to platí i z té druhé (mužské) poloviny. ;) Čili myslím, že jako obzvláštní zdůvodnění tazatelova názoru je to tak trochu irelevantní. Normální člověk má vždycky šanci si najít někoho normálního, jen je potřeba vyvinout určité úsilí.

pt®

"ildika", vystihla jste to dobře...:)

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Já bych pána hned tak příkře nesoudil. Prostě to tak má asi nastavený a nějak mu to asi vyhovuje. Až to bude chtít změnit, je otázka, jestli se mu to tak nějak podaří. Mám to částečně podobné. Taky asi 5 let rozvedený a někdy své přátele ,,nasírám,, , že si jsem svým vlastním pánem. A ani psa nepotřebuji. Mají se ke mě čokolové od mých známých. Asi pět a několik koček. Nějak jsem se nedostal do stavu, že bych měl mít nějakou ženskou přímo doma. A ani u žádné nějak déle setrvávat. Většinou se holkám chce si jen vybrat nějaké ty výhody. Bude mě někdo taky soudit?

hodnocení

0x

To přejde!

culdabulda1*
hodnocení

0x

autor zřejmě žil s nějakou semetrikou a teď si holt užívá svobody !

Vůbec se mu nedivím, jednu takovou máme v příbuzenstvu - sice je hezká, celkem pracovitá - ale do "pohodového kamaráda" pro harmonické manželství má daleko.

A pokud bude mít tazatel zásobu mladých holčin a dobré zdraví - bude se mít dobře. A to umírání o samotě v nějakém hospici nakonec "uteče jako voda" ! - ostatně - končí tak mnozí z nás ...šťastní-nešťastní, hodní-nehodní... .

pt®

"culdo", i tak je to možné, ale také to může být tak, že lítal za ženskejma už v manželství a dostal od manželky "kopačky", kdo ví? Tak ať si to užije, někomu stačí k životu málo, jen to vzrůšo...:-D

mirex*
hodnocení

0x

Spíš myslím, že jsi vystresovaný a opuštěný. Ty krásné mladé holky jsou jen tvoje představa. Ale pro obohacení fóra je tvůj flame dobrá volba. Pozdravuj Žeryka.

hodnocení

0x

Podobně to má spousta žen, jen obráceně.

Ženy jsou nepotřebné, chlapi jsou nepotřební... hergot, tak k čemu tady vlastně jsme? *smich*

janm*

No jo no, to je to lidské "ego" ženy si ho dokazují tak že nepotřebují muže, muži tak že nepotřebují ženy, vážím si mužů a ještě více žen kteří jsou "rozumní" a dokáží se na to povznést...*smich*

Omyl pane janm, třeba zrovna já jsem nic nepotřebovala dokazovat ani sobě, ani nikomu jinému. Prostě jsem si jednoho dne uvědomila, že nemá smysl žít s mužem ve společné domácnosti. Věděla jsem, že ho nedokáži udělat šťastným a tím pádem jsem byla nešťastná i já. Žádné moje ego v tom nehrálo roli, ale rozum. Nebudu tady vsvětlovat příčiny, do toho nikomu nic není, jen mne nadzvedlo to Vaše kategorické "vyřešení příčiny". A také by mne zajímalo jak jste to myslel s tím povznesením. Nad co se mají ty ženy a muži kterých si Vy vážíte povznést? Ta věta nedává smysl.

janm*

suzymon

Ale ta věta platí pouze pro ty co se "vyhraňují" vůči druhému pohlaví na základě úvahy muž/žena je k nepotřebě, netýká se těch co žijí sami, ale ne z důvodu "averze" jež vychází z této egoistní úvahy...znám hodně svobodných mužů i žen kteří jsou "bezva" nemají žádný problém komunikovat nebo se bavit s druhým pohlavím pouze celý život žili sami bez rodiny to je vše, jsou to milí a přátelští lidé, ti zkrátka druhé pohlaví "neodsoudili" mají jiné důvody proč žijí sami, prostě jim třeba nevyhovuje rodinný život nejsou rodinné typy, nic k takovým věcem necítí nic v tom nevidí ale neodsuzují to a jsou spokojeni...čili tam opravdu žádné ego roli nehraje a zřejmě to tak máte i vy jak píšete na čemž není vůbec nic špatného.

Vyřešení příčiny se tedy týká pouze tohoto případu ale netýká se všech kdo mají jiný motiv proč nežijí s druhým pohlavím, na tom není nic co by někoho mělo nadzvednout...

Být sám neznamená být špatný mít averzi vůči druhému pohlaví, je to otázka postoje ne toho jsem-li nebo nejsem-li sám toť vše...

Tu větu s tím povznesením nemohu najít, nevím v jakém to bylo kontextu smysl to ale jistě má

NAPIŠTE MI PŘESNĚ TU VĚTU JAK JSEM JI PSAL nebo souvětí nebo odstaveček A JÁ VÁM JI BEZ PROBLÉMU VYSVĚTLÍM

nevím co přesně máte na mysli

doplněno 24.06.16 21:43:

Jojo přehlédl jsem zrovna ten poslední příspěvek už to mám :)

Ano tak vážím si mužů a žen které se dokáží povznést nad to své ego které není výhradně svázané s pohlavím, zkrátka jsou více "lidmi" než "muži a ženami" na nic si nehrají vědí že každý má své chyby a umí je akceptovat, vědí že jsou tu "pro sebe" nikoli "proti sobě" (společnost dnes staví "pohlaví" do pozice "konkurentů") to ale většinou předpokládá jistou psychickou "zralost"...Rovněž to ale nemá co společného s tím zda-li jste nebo nejste sama jde o vnitřní postoj, člověk může žít trvale sám a mít kladný postoj k lidem bez ohledu na pohlaví, nebo může být sám z důvodu vyhranění což jsem psal výše...

doplněno 24.06.16 21:55:

Píšu o přístupu, vnitřním přístupu nebo postoji vnější okolnosti mohou a nemusí být jeho výsledkem. Tak například je-li někdo "mnich" nebo "jeptiška" neznamená to, že žijí v klášteře bez druhého pohlaví proto že by ho "nenáviděli" nebo se vůči němu egoistně vyhraňovali ano může to tak být ale tento postoj je spíše vyjímečný a neměl by být v žádném případě "pravou motivací" tou pravou a jedině správnou motivací je fakt, že člověk se "naplno" věnuje určitému úkolu pro nějž je zkrátka rodina rušivá zátěž nikoli však ve své podstatě "špatná". Zkrátka někdy nelze sedět jedním zadkem na dvou židlích...

Je hodně lidí co kvůli své práci nebo jistému životnímu stylu nemělo čas a ani ho nechtěli věnovat rodině či partnerství apod.,ale neznamená to že by trpěli, museli trpět nějakou "averzí" vůči druhému pohlaví...

jmenomejeja
hodnocení

0x

Takže je vlastně potřebujete... Co byste pak dělal bez těch mladých koček ;)

balzerka
hodnocení

0x

Tak to budete mít ve stáří těžké. Zdravotnický personál nemocnic a LDNek i personál domovů důchodců, tvoří převážně ženy.

hodnocení

0x

To si stezujes nebo se vytahujes?

culdabulda1*
hodnocení

0x

oni teď budou rodit muži? - to by řada z nás brala !

iveta*
hodnocení

0x

Někdo tvrdí,že je lepší být nešťastný s láskou než být šťastný bez ní.Já osobně si myslím pravý opak.Člověk může být šťastný,pokud žije sám se sebou v míru a má-li co dělat.Z Vašeho příspěvku vyplývá,že jste byl v manželství nešťastný,tak je logické,že se ulevilo. Ale až se z toho oklepete,třeba potkáte ještě někoho úžasného. Nejsou všechny ženské potvory. :)

korina*

dobrý večer, nemohu spát a jen tak ležet mne nebaví.Jsem doma né na chatě tak využívám svůj oblíbený internet.Zamyslela jsem se nad pisatelem , ženu nechce domů ale milenkou nepohrdne. A copak od mladé děvuchy očekává? pouze sex a co uvařit , upéci jahodový koláč , nebo vyprat a vyžehlit, co grund v bytě kde je s ním pan pes?No nechtěla bych to u něho vidět , v posteli jednou žínka po druhé psí kámoš bezva .Já taky nemám partnera a na muže jsem nezanevřela i když jejich myšlení je dost obtížné.Mám dost známých a pár přátel a někdy je mi z toho muže který se předvádí před námi dost smutno a jeho ženu obdivuji.Prostě člověk nebyl na tom správným místě tehdy když pan dokonalý sháněl pani pro život.Co se dá robiť?ale určitě sse nepujdu oběsit, jsou horší věci než život bez partnera...

Určitě znáte to rčení-urvaný ze řetězu. No a to je právě hrdýmuž, tazatel. Rozvedl se, má byt, má čas, nemá za koho zodpovídat, má chuť si dokázat, jaký je jůra. Až se přejí, zklidní a bude hledat jiné hodnoty.*uf*

mcfight
hodnocení

0x

Jako, fpohodě. Na rozdíl od předřečníků, Vám vážně věřím to, že jste šťastný a chcete se podělit z čisté euforie typu, konečně = "heureka". Pokud bych ale mohl komentpovat Váš vzorec ku štěstí - já bych byl z něj jenom nešťastný. Předně, nemusím pejskaře. Říkám jim hovínkáři, jak hezky uklízí v dešti a blátě exkrementy. Nic proti zvířátkům, jako dítě jsem jich měl požehnaně ale vztahy si chci kvalitativně a kvantitativně budovat - udržovat, aktuálně pouze s lidmi. Chápu, že se psem je to snadnější. Ono se řekne lehni, sedni a vážným dialogem hlava nezabolí...

Co se žen týče. Nebyl jsem vychován k takovému hbytému a nezávaznému střídání partnerek, takže bych si připadal jako takový obšourník nebo kurevníček., prosťáček.. takže., tahle Vaše rada by mě taky šťastným neudělala, GL.

hodnocení

0x

Co na to říci? Každý svého štěstí strůjcem !

elinborg
hodnocení

0x

A můžu se zeptat, kde ty krásné mladé holky berete? já jsem v podobné situaci, ale nevím, kam na ty chlapy chodit a samota mě už nebaví...

Tak nějak mám dojem, že ty slečny za ním nechodí z čiré lásky, čili že je to "obchod".

72mona3*
Ale klidně mohou. Mladý, rozvedený, s bytem...dobrá perspektiva. Jim rozhodně neřekne tu samou verzi jako tady *frajer*

Pokud by to byly 1-2 slečny (a před tou druhou by skrýval, že je "druhá"), potom bych to brala. Nevěřím ovšem, že ty zástupy dívek, jak tazatel popisuje, tam chodí čistě ze zájmu o jeho osobu a bezplatně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]