Nejste přihlášen/a.
Ja osobně mám ráda žvejkačky rúzných příchutí to jsou ovocné ,bylinkové,pepermintové sú prostč úžasné a vy také?
Často jezdím v noci z práce - sám a cca 40 minut. Pomáhá mi žvýkačka a rádio s humorem - když se zasměju, trochu se probudím
U všeho potřebuju mít puštěné rádio s hudbou, ale v autě mne hudba zvláště v noci uspává.
Já občas ujíždím na těch ,,besipkách´´ co prodávají v Lidlu u pokladny - takový ty kulatý lipo. Občas taky na TicTac - těch klasických, peprmint.
Co se týče poslechu - leta letoucí jsem poslouchával Impuls, prakticky ještě v dobách, kdy to bylo rádio Alfa. Ale poslední dobou stále více inzerce na kartáře, věštce a jiné příživníky mě docela odradilo, nemluvě o ,,koulaři´´ Brázdovi - to je případ pro Bohnice. Takže jsem oželel i docela dobré dopravní zpravodajství - to mi vynahrazuje suprově navigace Waze. No a místo rádia poslouchám při každodeních jízdách audioknihy - naprostá suprovka, momentálně mám období Forsytha, už jsem u Mstitele
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.