Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film Já Olga Hepnarová

Od: slzicka* odpovědí: 9 změna:

Viděli jste ho? Líbil se Vám?

Já jsem fanda českých filmů, téma se mi zdálo velice zajímavé, proto jsem byla v šoku, že někdo dokázal natočit něco tak extrémně nudného :(

Co na film říkate vy? Děkuji za vaše názory.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Mám stejný názor. Bylo to nudné, některé scény nekonečné. Při jedné z nich- pohled do chodby, jsem myslel, že se zasekl obraz. Asi byl dobrý nápad černobílé zpracování, ale to je tak vše.

Byl to film který je založen na psychologii. Nebyla to žádná fiktivní zábavná detektivka,ale opravdový příběh o životě jednoho člověka v určité době.

atreus*
hodnocení

0x

csfd.cz/...

film tam má hodnocení 70 %

hodnocení

0x
Nejsem typ který by se díval na filmy pro náročného diváka, ale přijde mi zajímavý. Ač to nemá bůh ví jaký spád událostí, přesto se určitě dodivam. Zatím jsem v půlce. :-D
Výběr herců mi přijde dobrý.
Hodnocení čsfd beru s rezervou. Dost filmů kolem 80% jsem viděl jen do půlky a naopak některé 60% mi přišly opravdu dobré. V tom hodnocení je i jedinečnost příběhu apd... Takže nějaká originální kravina má super hodnocení. :-P

majsterjoe*
hodnocení

0x

No jelikož za posledních deset let z kina nevyšel žádný český film, který by za to stál, řadím i tento mezi průměrné. Je pravdou, že je to trochu moc natáhnuté, zbytečné scény ale i přesto to má něco více, než obvyklý český film za poslední dobu.

hodnocení

0x

No takový filmy jako za komunistů už asi nebudou.

vrbos

Máte pravdu. A kdyby byl dnes komunismus, nebyl by tento film, ani tato diskuze.

hodnocení

0x

Viděl jsem ho v pátek a je fakt, že jsem nazorově na stejné lodi, jako ostatní, ale je třeba říct, že scénař je vlastně originál dle toho jak se to stalo... a to právě jen těžko může být nějaká napínavá senzace uměle vytvořena na míru divákovi.

Každopádně ta holčina co hrála Olgu byla dobrá.Ten celkový rozsah role od erotiky až po popravu určitě není jednoduchý...

Jako dokument na objasnění celé situace ten film beru dobře...

hodnocení

0x

Asi budete hodně mladá a zřejmě nemáte vůbec ráda psychologické filmy. Já nemám ráda kovbojky, tak se na ně ndívám, protože mi přijdou nudné zase ty kovbojky, nebo nesmyslné akční filmy, kde se střílí jako o závod a krev teče proudem.

Film jsem si stáhla a dnes na něj koukala. Je to výborně natočené psychologické drama podle skutečné události a mohu říci že v něm byla dokonale vystižena tehdejší doba . Tenkrát mi bylo 25 let, žila jsem v Praze a velice dobře si na tuto událost pamatuji. V té době jsme samozřejmě neměli podrobné informace o případu, ale já jsem shodou okolností byla případu dost blízko, neboť jsem znala jednoho ze soudních psychiatrů, kteří se k tomtuto případu vyjadřovali a doma se o tom hodně diskutovalo.

Filmu se nedá vytknout vůbec nic. Je nejenom dobře a citlivě natočený, ale i ta herečka která hrála hlavní roli byla výborná. Atmosféra pravdivá a vynikající, hudba a vůbec všechno. Já Vám děkuji, že jste tady o tom filmu napsala, uniklo by mi to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]