Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mikina s kapucí a šortky - v létě

Od: doctor46 odpovědí: 38 změna:

Je stupidní nošení v létě mikiny s kapucí na zip se šortkami? Nebo je to OK, nošení mikiny s kapucí v létě se šortkami?

Mně to připadá dobrý, na pohodu vypadá to hustě že bych to zkusil.

Co myslíte?

Mikina s kapucí a šortky - v létě
Mikina s kapucí a šortky - v létě #2
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

38 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, mladí Vám to pochválí. Já ne. Ovšem, hustější bude, když si vezmete na ruce i palčáky uvnitř s beránkem. Zdravím!

doplněno 19.06.16 22:30:

doctor46 - ta číslice ve Vašem nicku je Váš věk? Pokud ano, tak v tom budete vypadat trapně.

Vídám tento typ oblečení ve věkové kategorii od starších dětí, přes puberťáky až po mladistvé.

Já za tím vidím nějaký vzdor, snahu o něco jiného, snahu někam se zařadit a snad na to mají právo. Pokud to chce nosit člověk starší, tak je to hloupé. A na blbé kecy si zde nestěžujte - sám nemáte jistotu, jestli je to pro Vás vhodné oblečení, protože jinak se nebudete ptát.

doplněno 19.06.16 22:42:

doctor46 - zeptejte se doma rodičů.

doctor46

Vtipe vylez.*hej*

doctor46

Neeeee, proč? Mnohem míň!

Prostě jestli to vypadá dobře, pohodově, tahle kombinace.

doctor46

Těm už je to jedno.

hodnocení

1x

Já bych to vylepšila ještě maskou přes obličej. A rozeplým puntem šortek. Když už, tak už. To bude teprve ta pravá pohoda.

doctor46

Blbý kecy si prosím nechte.

doctor46
hodnocení

Fotk y z internetu, svůj xicht sem dávat nechci..:D

solenza*
hodnocení

0x

Mě to přijde ujetý. Když už šortky, tak i tričko. Takhle to vypadá, jako když čekáš přívalový déšť. ;)

doplněno 19.06.16 18:56:

Ty mikiny bez zipu jsou lepší.,

hodnocení

0x

Klidně, ale zpocená hlava, vlasy a tělo, to není zas až tak pohodové.

vilik*
hodnocení

0x
Mi přijde, že páni na fotkách mají se sebou nějaký problém. Psychický.
Ale jestli máte pocit, že vám toto kouzelné oblečení a obutí zvedne sebevědomí, nemám proti tomu námitky.
Smát se budu tak, abyste si toho nevšiml.

hodnocení

0x
Ti na fotkách jsou zřejmě týpci,kteří si chtějí něco dokazovat.
Tuhle módu vymysleli tuším černoši,
zpívající rap a blues.
Jinak si představ,že takhle vykráčíš ve třiceti,potažmo čtyřiceti stupních celsia.
Evidentně ti příjemně nebude a ostatní si budou klepat na čelo.
Není to hustý,je to trapný *bzum*

martinaa*
hodnocení

0x

Je stupidní nosit kapuci na hlavě, pokud není vítr, neprší a podobně. "Hustě" to bohužel vypadá pouze pro nositele, pro ostatní kolem to vypadá směšně. Taktéž rozepnutý zip na holém těle... namistrovaní frajírci, fuj.

Kombinace normální mikiny se šortkami ok :).

doctor46
hodnocení

Tak jako ne hustý, nevím jak to mám napsat- prostě jako uvolněné, jako pohoda, no.

Jiné mikiny nemám

balzerka
hodnocení

0x

To je snad jedno, jestli si obleče tohle nebo něco jinýho.Teda když v tom zrovna nepřebírá státní vyznamenání . Každopádně už nejsme všichni uniformovaní. Takhle mi je hned jasný, s kým mám tu čest, a zařadím si ho k určité skupině.

A ty přívalové deště jsou taky častější. A večer v zahrádce u pivnice bývá chladno...

doctor46
hodnocení

Jo, na večer bude každopádně dobrá. Tak nemusím tu kapucu mít pořád na hlavě, ona se dá sundat.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Samozřejmně že to lze nosit bez nějakého rozrušení. Pravdou je, že kapuci nemusíte mít na hlavě. Takže co se teda řeší? Jelikož mi v chladnějším počasí více vyhovuje mít zakryté ruce než nohy, tak samo při jemném letním deštíku, kdy se i ta kapuce hodí, tak osobně taky mívám šortky a mikinu.

Ale hlavně to nosém pro sebe a svůj pocit, ne pro pocit nebo zrak ostatních. Ať si ostatní chodí třeba nazí.

doctor46

Ale i když bude teplo? Prostě klasický léto.

lidus*
hodnocení

0x

Netuším proč se mikyny s kapucí vyrábí, mikynu s kapucí neobleče děcko pod zimní bundu a v létě mikynu s kapucí + šortky, to nechápu už vůbec.

doctor46

Protože jsou super, oblíbený, proto je vyrábějí*palec*

martinaa*

Hel, všechno, co nosí selébrity, je cool a super *smich*, i když to budou trapný čepice s kšiltem na bok alá Bieber nebo harémky, ve kterých každá holka vypadá jak s plínkou nebo že má naděláno( a podle průzkumu jde o jednu z nejvíc odpuzujích věcí). Ale jsou oblíbené a vyrábějí se dál... proč? Protože se vždycky najde ovečka, co chce vypadat hustě *smich**modla*.

20.06.16 18:21

100 bodů *palec*

jofa*

A ty bačkory k tomu, tak to je super.

Ještě bych přidal "módní pecku" - holínky ve tvaru kozaček.*haha*

tondac*
hodnocení

0x

Když jdu v létě ven a budu se vracet v noci, tak si to klidně vezmu. Když bude zima nebo bude pršet, tak se to bude hodit. Ale že bych si to vzal přes den v parném létě, kdy se potim i v tričku? Možná někomu pomáhá, že je cool a tím ho to i chladí, ale na mě to nefunguje :)

Jinak mi mikiny s kapucí přijdou vrcholně nepraktické, protože v zimě to buď musim vrazit pod bundu a mám hrb nebo to musim natáhnout na hlavu, i když nechci.

A už vůbec nechápu řidiče s kapucí na hlavě. Na ty si dávám 100x větší pozor než na tradičně vysmívané kloboukáře. Ta kapuce totiž zásadně ovlivňuje periferní vidění a takový řidič většinou vnímá jen to, co vidí předním oknem.

korina*

nechápu proč řešíte takové banality. Je to moderní , mladým se to líbí a hlavně když to mají čisté a nerostrhané. Je to pořád lepší než ty šílené kalhoty flákajíc se mezi rozkrokem a spuštěný co nejvíce dolů. Taky jsme byli mladí a věřím že některým tehdejším padesátníkům se to nelíbilo a nám jo.Mám tady 14 letého vnuka co žije v Usa a takovou mikču , má taky a dnes byla po ránu zima tak měl na hlavě tu kapuci a ejhle moc mu slušela. hezký večer...

sebod*

korina. Naprostý souhlas. Taky jsme se kdysi snažili oblečením odlišit, provokovat "dospěláky". A ten klučina na spodní fotce - pěěěěěknej kluk ;)

doctor46
20.06.16 22:35

.

doctor46

tondac Mám se potit v triku nebo v mikině, myslím že to bude nastejno

No mikiny s kapucí teda jsou vysoce praktický.

On i ten kloboukář může mít periferní vidění špatný. A to třeba ani nevíte.

tondac*

Jenže ten kloboukář se jen potřebuje dostat z bodu A do bodu B a na rozdíl od kapucáře si nepotřebuje nic dokazovat agresivní jízdou. Kloboukář ví, že na to už nemá, zatímco kapucář si nedokáže připustit, že na to ještě nemá a on si k tomu kapucí uzavře výhled bočními okny.

Já se teda potím víc v mikině s dlouhým rukávem a kapucí než v lehkém triku s krátkým rukávem. A to triko narozdíl od mikiny večer hodím do prádla. Pak se možná kolemjdoucí za coolmikinářem otočí né kvůli trendu, ale kvůli zápachu. :)

doctor46

Kde jste přišel na to že kapucář musí jezdit agresívně?*ee*

hodnocení

0x

Co by ne. Je to jen vaše volba. My těmto lidem s kapucí na hlavě v parném létě říkáme "Bubáci."

hm*
hodnocení

0x

Ten drsnej týpek s kapucí a v domácích pantoflích vyhrává! *haha*

eulalie*
hodnocení

0x

Jo. Je to hustý. Já už se ničemu nedivím. Stejně si myslím, že si tě nikdo nevšimne. A pod tu mikinu to ale chce vysportované tělo, nic rachitickeho, ta asi chapeš, že.

doplněno 21.06.16 10:33:

Pro Doctora46: Já si z vás srandu nedělám. Když budete mít svalnatý hrudník, který vám z té mikiny bude vidět, tak se taky ráda kouknu. A berte to tak, že každý mladý se chce nějak odlišovat. Ať už je to těmi příšernými tepláky s rozkrokem proklatě nízko, nebo něčím jiným...

doctor46

Kolikrát vidím lidi, spíš starý ve vedru*slunce* ve svetrech a přes to ještě kabát.. To je teprve hustý. Jestli jste starší, děláte si trapnou srandu i sami ze sebe?

72mona3*
Doctor46 - staří lidé mají jinou termoregulaci (nižší potivost) a nevím, jestli jste si toho všiml... NEŘEŠÍ, JESTLI JSOU COOL. Můžete je takto vidět, protože vstávají, když je ještě chladno a vrací se, když teprve vy začínáte fungovat. M.

hodnocení

0x

Na té první fotce, není to náááhodou princ Harry? *sok* Ten by mohl chodit v čemkoliv. Nejen proto, že je to princ, ale hlavně proto, že je to krásný mužský. *palec*

doplněno 21.06.16 15:08:

Mono, děkuji. Fakt to bude on cs.wikipedia.org/...

Mikina s kapucí a šortky - v létě #3
Mikina s kapucí a šortky - v létě #4
72mona3*
@babkazov - Ne ne. Channing Tatum. M.
jofa*

Žijí v menším městě kde se mladí lidé viceméně navzájem znají (školy, bary, zábavy) a když takhle oblečeného mladého člověka potkám a jdu s někým mladším kdo jej zná, tak téměř vždy řekne: Jo toho znám, on "prdlej" i ve škole atd.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]