Nejste přihlášen/a.
2x
Dobrý den, mladí Vám to pochválí. Já ne. Ovšem, hustější bude, když si vezmete na ruce i palčáky uvnitř s beránkem. Zdravím!
doplněno 19.06.16 22:30:
doctor46 - ta číslice ve Vašem nicku je Váš věk? Pokud ano, tak v tom budete vypadat trapně.
Vídám tento typ oblečení ve věkové kategorii od starších dětí, přes puberťáky až po mladistvé.
Já za tím vidím nějaký vzdor, snahu o něco jiného, snahu někam se zařadit a snad na to mají právo. Pokud to chce nosit člověk starší, tak je to hloupé. A na blbé kecy si zde nestěžujte - sám nemáte jistotu, jestli je to pro Vás vhodné oblečení, protože jinak se nebudete ptát.
doplněno 19.06.16 22:42:
doctor46 - zeptejte se doma rodičů.
0x
Tuhle módu vymysleli tuším černoši,
zpívající rap a blues.
Jinak si představ,že takhle vykráčíš ve třiceti,potažmo čtyřiceti stupních celsia.
Evidentně ti příjemně nebude a ostatní si budou klepat na čelo.
Není to hustý,je to trapný
0x
To je snad jedno, jestli si obleče tohle nebo něco jinýho.Teda když v tom zrovna nepřebírá státní vyznamenání . Každopádně už nejsme všichni uniformovaní. Takhle mi je hned jasný, s kým mám tu čest, a zařadím si ho k určité skupině.
A ty přívalové deště jsou taky častější. A večer v zahrádce u pivnice bývá chladno...
0x
Samozřejmně že to lze nosit bez nějakého rozrušení. Pravdou je, že kapuci nemusíte mít na hlavě. Takže co se teda řeší? Jelikož mi v chladnějším počasí více vyhovuje mít zakryté ruce než nohy, tak samo při jemném letním deštíku, kdy se i ta kapuce hodí, tak osobně taky mívám šortky a mikinu.
Ale hlavně to nosém pro sebe a svůj pocit, ne pro pocit nebo zrak ostatních. Ať si ostatní chodí třeba nazí.
0x
Netuším proč se mikyny s kapucí vyrábí, mikynu s kapucí neobleče děcko pod zimní bundu a v létě mikynu s kapucí + šortky, to nechápu už vůbec.
Hel, všechno, co nosí selébrity, je cool a super
, i když to budou trapný čepice s kšiltem na bok alá Bieber nebo harémky, ve kterých každá holka vypadá jak s plínkou nebo že má naděláno( a podle průzkumu jde o jednu z nejvíc odpuzujích věcí). Ale jsou oblíbené a vyrábějí se dál... proč? Protože se vždycky najde ovečka, co chce vypadat hustě ![]()
.
0x
Když jdu v létě ven a budu se vracet v noci, tak si to klidně vezmu. Když bude zima nebo bude pršet, tak se to bude hodit. Ale že bych si to vzal přes den v parném létě, kdy se potim i v tričku? Možná někomu pomáhá, že je cool a tím ho to i chladí, ale na mě to nefunguje ![]()
Jinak mi mikiny s kapucí přijdou vrcholně nepraktické, protože v zimě to buď musim vrazit pod bundu a mám hrb nebo to musim natáhnout na hlavu, i když nechci.
A už vůbec nechápu řidiče s kapucí na hlavě. Na ty si dávám 100x větší pozor než na tradičně vysmívané kloboukáře. Ta kapuce totiž zásadně ovlivňuje periferní vidění a takový řidič většinou vnímá jen to, co vidí předním oknem.
nechápu proč řešíte takové banality. Je to moderní , mladým se to líbí a hlavně když to mají čisté a nerostrhané. Je to pořád lepší než ty šílené kalhoty flákajíc se mezi rozkrokem a spuštěný co nejvíce dolů. Taky jsme byli mladí a věřím že některým tehdejším padesátníkům se to nelíbilo a nám jo.Mám tady 14 letého vnuka co žije v Usa a takovou mikču , má taky a dnes byla po ránu zima tak měl na hlavě tu kapuci a ejhle moc mu slušela. hezký večer...
korina. Naprostý souhlas. Taky jsme se kdysi snažili oblečením odlišit, provokovat "dospěláky". A ten klučina na spodní fotce - pěěěěěknej kluk ![]()
tondac Mám se potit v triku nebo v mikině, myslím že to bude nastejno
No mikiny s kapucí teda jsou vysoce praktický.
On i ten kloboukář může mít periferní vidění špatný. A to třeba ani nevíte.
Jenže ten kloboukář se jen potřebuje dostat z bodu A do bodu B a na rozdíl od kapucáře si nepotřebuje nic dokazovat agresivní jízdou. Kloboukář ví, že na to už nemá, zatímco kapucář si nedokáže připustit, že na to ještě nemá a on si k tomu kapucí uzavře výhled bočními okny.
Já se teda potím víc v mikině s dlouhým rukávem a kapucí než v lehkém triku s krátkým rukávem. A to triko narozdíl od mikiny večer hodím do prádla. Pak se možná kolemjdoucí za coolmikinářem otočí né kvůli trendu, ale kvůli zápachu. ![]()
0x
Jo. Je to hustý. Já už se ničemu nedivím. Stejně si myslím, že si tě nikdo nevšimne. A pod tu mikinu to ale chce vysportované tělo, nic rachitickeho, ta asi chapeš, že.
doplněno 21.06.16 10:33:
Pro Doctora46: Já si z vás srandu nedělám. Když budete mít svalnatý hrudník, který vám z té mikiny bude vidět, tak se taky ráda kouknu. A berte to tak, že každý mladý se chce nějak odlišovat. Ať už je to těmi příšernými tepláky s rozkrokem proklatě nízko, nebo něčím jiným...
Kolikrát vidím lidi, spíš starý ve vedru
ve svetrech a přes to ještě kabát.. To je teprve hustý. Jestli jste starší, děláte si trapnou srandu i sami ze sebe?
0x
Na té první fotce, není to náááhodou princ Harry?
Ten by mohl chodit v čemkoliv. Nejen proto, že je to princ, ale hlavně proto, že je to krásný mužský. ![]()
doplněno 21.06.16 15:08:
Mono, děkuji. Fakt to bude on cs.wikipedia.org/...

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.