Nejste přihlášen/a.
Je stupidní nošení v létě mikiny s kapucí na zip se šortkami? Nebo je to OK, nošení mikiny s kapucí v létě se šortkami?
Mně to připadá dobrý, na pohodu vypadá to hustě že bych to zkusil.
Co myslíte?
Dobrý den, mladí Vám to pochválí. Já ne. Ovšem, hustější bude, když si vezmete na ruce i palčáky uvnitř s beránkem. Zdravím!
doctor46 - ta číslice ve Vašem nicku je Váš věk? Pokud ano, tak v tom budete vypadat trapně.
Vídám tento typ oblečení ve věkové kategorii od starších dětí, přes puberťáky až po mladistvé.
Já za tím vidím nějaký vzdor, snahu o něco jiného, snahu někam se zařadit a snad na to mají právo. Pokud to chce nosit člověk starší, tak je to hloupé. A na blbé kecy si zde nestěžujte - sám nemáte jistotu, jestli je to pro Vás vhodné oblečení, protože jinak se nebudete ptát.
doctor46 - zeptejte se doma rodičů.
To je snad jedno, jestli si obleče tohle nebo něco jinýho.Teda když v tom zrovna nepřebírá státní vyznamenání . Každopádně už nejsme všichni uniformovaní. Takhle mi je hned jasný, s kým mám tu čest, a zařadím si ho k určité skupině.
A ty přívalové deště jsou taky častější. A večer v zahrádce u pivnice bývá chladno...
Samozřejmně že to lze nosit bez nějakého rozrušení. Pravdou je, že kapuci nemusíte mít na hlavě. Takže co se teda řeší? Jelikož mi v chladnějším počasí více vyhovuje mít zakryté ruce než nohy, tak samo při jemném letním deštíku, kdy se i ta kapuce hodí, tak osobně taky mívám šortky a mikinu.
Ale hlavně to nosém pro sebe a svůj pocit, ne pro pocit nebo zrak ostatních. Ať si ostatní chodí třeba nazí.
Netuším proč se mikyny s kapucí vyrábí, mikynu s kapucí neobleče děcko pod zimní bundu a v létě mikynu s kapucí + šortky, to nechápu už vůbec.
Hel, všechno, co nosí selébrity, je cool a super , i když to budou trapný čepice s kšiltem na bok alá Bieber nebo harémky, ve kterých každá holka vypadá jak s plínkou nebo že má naděláno( a podle průzkumu jde o jednu z nejvíc odpuzujích věcí). Ale jsou oblíbené a vyrábějí se dál... proč? Protože se vždycky najde ovečka, co chce vypadat hustě
.
Když jdu v létě ven a budu se vracet v noci, tak si to klidně vezmu. Když bude zima nebo bude pršet, tak se to bude hodit. Ale že bych si to vzal přes den v parném létě, kdy se potim i v tričku? Možná někomu pomáhá, že je cool a tím ho to i chladí, ale na mě to nefunguje
Jinak mi mikiny s kapucí přijdou vrcholně nepraktické, protože v zimě to buď musim vrazit pod bundu a mám hrb nebo to musim natáhnout na hlavu, i když nechci.
A už vůbec nechápu řidiče s kapucí na hlavě. Na ty si dávám 100x větší pozor než na tradičně vysmívané kloboukáře. Ta kapuce totiž zásadně ovlivňuje periferní vidění a takový řidič většinou vnímá jen to, co vidí předním oknem.
nechápu proč řešíte takové banality. Je to moderní , mladým se to líbí a hlavně když to mají čisté a nerostrhané. Je to pořád lepší než ty šílené kalhoty flákajíc se mezi rozkrokem a spuštěný co nejvíce dolů. Taky jsme byli mladí a věřím že některým tehdejším padesátníkům se to nelíbilo a nám jo.Mám tady 14 letého vnuka co žije v Usa a takovou mikču , má taky a dnes byla po ránu zima tak měl na hlavě tu kapuci a ejhle moc mu slušela. hezký večer...
korina. Naprostý souhlas. Taky jsme se kdysi snažili oblečením odlišit, provokovat "dospěláky". A ten klučina na spodní fotce - pěěěěěknej kluk
tondac Mám se potit v triku nebo v mikině, myslím že to bude nastejno
No mikiny s kapucí teda jsou vysoce praktický.
On i ten kloboukář může mít periferní vidění špatný. A to třeba ani nevíte.
Jenže ten kloboukář se jen potřebuje dostat z bodu A do bodu B a na rozdíl od kapucáře si nepotřebuje nic dokazovat agresivní jízdou. Kloboukář ví, že na to už nemá, zatímco kapucář si nedokáže připustit, že na to ještě nemá a on si k tomu kapucí uzavře výhled bočními okny.
Já se teda potím víc v mikině s dlouhým rukávem a kapucí než v lehkém triku s krátkým rukávem. A to triko narozdíl od mikiny večer hodím do prádla. Pak se možná kolemjdoucí za coolmikinářem otočí né kvůli trendu, ale kvůli zápachu.
Jo. Je to hustý. Já už se ničemu nedivím. Stejně si myslím, že si tě nikdo nevšimne. A pod tu mikinu to ale chce vysportované tělo, nic rachitickeho, ta asi chapeš, že.
Pro Doctora46: Já si z vás srandu nedělám. Když budete mít svalnatý hrudník, který vám z té mikiny bude vidět, tak se taky ráda kouknu. A berte to tak, že každý mladý se chce nějak odlišovat. Ať už je to těmi příšernými tepláky s rozkrokem proklatě nízko, nebo něčím jiným...
Kolikrát vidím lidi, spíš starý ve vedru ve svetrech a přes to ještě kabát.. To je teprve hustý. Jestli jste starší, děláte si trapnou srandu i sami ze sebe?
Na té první fotce, není to náááhodou princ Harry? Ten by mohl chodit v čemkoliv. Nejen proto, že je to princ, ale hlavně proto, že je to krásný mužský.
Mono, děkuji. Fakt to bude on cs.wikipedia.org/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.