Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce v PPL

Od: mikin121 odpovědí: 10 změna:
Dobrý den,má někdo zkušenost s prací u PPL jako řidič? Přemyslím že bych do toho šel..Díky.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

je to časově náročná práce a ty peníze tomu neodpovídaj

mikin121
hodnocení

Upřímně nevím co mám dělat za práci. :D

to co umis

mikin121
hodnocení

Skoro nic. Řídit. :D
mot
A umis opravdu ridit nebo jenom drzet volant?

Mikine, to je tedy hodně smutná odpověď. Pokud by takto odpověděla většina mladých, není divu, že naše staré a osvědčené české podniky se prodávají cizincům, na polích bují místo obilí sluneční elektrárny. Že chybí dřívější zlaté české ručičky a že se pomalu ženeme do záhuby. Kdy naše nebude nic /ono už vlastně skoro ani není/ a budeme jen námezdní dělníci v kdysi českých podnicích.

Snad ses, proboha, něčím vyučil. Jsi určitě kuchař, truhlář, zámečník, nebo instalatér...Tím by ses měl živit. A ten řidičák je spíš jako bonus, ne jako to hlavní, co umíš.

Navíc, když už ŘP, tedy takový, aby bylo možno třeba i střídat. Mít na osobák, náklaďák, návěs, autobus. Ale jezdit u PPL a nemít žádné další představy o dalším postupu o něčem novém, jen kroutit kolečkem, to není dobrý tah. Nechtěla bych jezdit celý život u PPL, snad jenom přechodně, když nebude nic jiného. Ale jinak bych se živila tím, čemu jsem se vyučila.

Jen tak mimochodem, před pár dny u nás řidič PPL zvonil se zbožím ve 21 hodin. Dívali jsme se na televizi. Uhoněný mladík nám vrazil balík a postěžoval si, že je ten den už od 6 hodin na cestách. Tedy 15 hodin práce. To bys chtěl? Jaga.

mikin121
hodnocení

Mám úžasný obor obchodník který mi je na nic. :)

hodnocení

0x

Však ve smlouvě budeš mít i zkušební dobu. V té můžeš odejít bez problémů, jakmile zjistíš, že na práci nestačíš. Záměrně nepíšu, že tě nebaví. Jestli práci potřebuješ, chceš se sám živit, vyzkoušej. Každá zkušenost tě posune dále.

hodnocení

0x

Soused chtěl vyzkoušet PPL a jeden den tam byl na zkušené u jednoho řidiče... - aby se stíhalo, co předepíší nahoře, musel řidič porušit min. 20x předpisy. Takže pokud byste chtěl jezdit u nich a nebýt vyhozen, máte riziko ztráty ŘP.

hodnocení

0x
Je to šílená honička, včera bylo pozdě, stojíš furt někde v zákazech, porušuješ kdejaké předpisy. Čili jen pro otrlé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]