Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dopis A4 do Japonska - zkusenosti, rady

Od: kailas* odpovědí: 3 změna:

Dobry den,

chceme zaslat do Japonska nekolik malo dokumentu formatu A4, uredne overeny rodny list, apod. Vloni sme neco podobneho posilali do USA pres Ceskou postu a prislo to dlouho a poskozene, mate prosim nekdo jakekoliv zkusenosti s podobnym pripadem, ktery by nam mohl pomoct pri rozhodovani o firme, pres kterou to tam poslat? Predem dekuju a preju pekny den, milan

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Posílám do Japonska balíčky i dopisy. Pokud nepřesáhnete 2 kg jde to poslat jako doporučená zásilka. Zásilku sleduji na internetu a když se objeví, že byla odeslána do země určení (většinou druhý den). Tam už to není v moci České pošty a není třeba mít obavy. Japonská pošta by mohla být příkladem jak pošta má správně fungovat. Většinou dojde do 7-mi až 10-ti dnů a nepoškozená. Doporučoval bych bublinkovou obálku a výztuž z tvrdšího papíru.

kailas*
hodnocení

ok, dekuju moc za odpoved, hodne mi pomohla...jinac Fedex nabidl cca 2300 kc, DHL o cca 400 kc levnejsi, mejte se ok, milan

Na poště jsem platil kolem 500 Kč. Domnívám se, že podle váhy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]