Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uslyší ostatní, že jsem nervózní?

Od: pellax odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, ve škole máme hodiny kdy přednášíme. Mě to čeká tento týden, a když jsem to měla minulý rok, cítila jsem jak se mi z nervozity klepe hlas, i když mi ostatní potom říkali, že ne. Všichni ve třídě jsme vždycky nervózní, ale nikoho jsem neslyšela, že by se mu hlas třepal.

Je tedy pravda, že to, že já slyším, jak se mi klepe hlas, neznamená že to slyší ostatní?

Potřebuji trochu uklidnit.

Předem děkuji, hezký zbytek dne.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

svet*
hodnocení

0x

Tohle znám :) před přednáškou je potřeba hodně mluvit a osvojit si výřečnost . Potom ten hlas co v krku při přednáší se zadrhuje je jen pouze tvůj pocit navenek to každý ani nazaregistruje. Je dobrý plynule dýchat a mezi věty dělat menší pauzy . V těch pauzách se nadýchnout a dívat se na jedno místo mezi posluchače.Jinak začneš vnímat pocity těch poluchačů co si oni asi myslí ! PS : nevol těžká slova co jdou špatně vyslovit :)

hodnocení

0x

Tak chceš slyšet pravdu, nebo uklidnit? Jestli to první, tak je to slyšet. Jestli to druhé, tak není to slyšet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]