Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké rozhodnutí bylo těžké?

Od: hancule* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, co považujete ve Vašem životě za jedno z nejtěžších rozhodnutí? Jak jste k němu došli?Děkuji za odpověď.

doplněno 19.06.16 16:46:

Uska a patronka mají pravdu - otázky tohoto typu sem nepatří.Nechala jsem se k nim svést proto,že jsem myslela,že by někdo mohl najít cestu ze svých problémů,pokud by četl příběh jiného člověka.Tato otázka byla poslední - neodpovídejte tedy na ni.Ty z vás,které odpověděly - děkuji./pro statistiku a moji práci to opravdu nepotřebuji.../

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Bylo toho opravdu hodně, kdy jsem musela rozhodnout a dát se jinou cestou. Nejhorší rozhodnutí byly dva rozvody. Bylo to po uvědomění si, poznání, že alkohol je silnější než já. Ale ty cesty k poznání, ty byly strašné, nepředstavitelně bolestivé! Toho prvního jsem nesmírně milovala a ta láska ve mně zůstala dodnes, ikdyž vím a chápu, ale srdci neporučíš. Zní to jako klišé, ale u mně je to tak. Druhý byl skvělý člověk, jak jeho maminka říkala, zlatého srdce. Ale stačilo, když šlápnul na špunt od piva, pak se změnil v zuřivé, agresívní hovado. Ale ta hanba, dvakrát rozvedená baba se dvěma děckama! Tenkrát to bylo něco nepředstavitelně degradujícího. U obou jsem žádost o rozvod vzala nejprve zpět, ale když se nic nezměnilo, dotáhla jsem to do konce. A znovu začínala s holým zadkem, ale hrdá, požádat kohokoliv o pomoc. *sok* Ale po druhém manželství, díky dloudodobému stresu, přišla lupenka a z ní velmi bolestivá psoriatická artritida. Která nelze vyléčit, jako mi vyléčili rakovinu. Vlastně i to bylo velmi těžké rozhodnutí. Mám krásná prsa, ale jedno si vezměte. *plac*Jak to je všecko dávno, jak je to všecičko pryč a lhostejné. Dvě dostudované dcery, vnučka čeká druhé dítě, kluci -vnuci, te je obrovské potěšení. A je mi obrovským potěšením to, že se všichni starají a všichni se mi snaží život ulehčit a zpříjemnit.

doplněno 19.06.16 10:56:

Tyyyjoo, to je ale opravdu hodně osobní otázka a osobní povídání. Ale proč ne? Jen by to chtělo přesunout do diskuze.

babkazov - Mám ráda upřímné lidi a dovedu je ocenit. Máte moje sympatie.

patronka*
hodnocení

2x

Dobrý den, vaše otázky jsou v rozporu se smyslem této poradny a jejich umístění mimo volnou diskuzi nepovažuji za úplně správné. Chatovacích serverů je dost jinde, pokud vím, tady by podobné "dotazy" převažovat neměly. Hezký den. Patronka

uska*

Souhlasím s Patronkou. Nevím, zda tyto odpovědi Hancule potřebuje do statistiky v práci, ale nejvíc mne zaráží, že sama se k otázkám nikdy nevyjádří. K čemu tento pokec mimo volnou diskuzi? Na jeji dotazy přece PORADIT nelze. Třeba mi Hancule odpoví.

hodnocení

2x

nejtěžší rozhodnutí by pro mne bylo odejít od manžela i když občas o tom uvažuji...

pt®
hodnocení

0x

Asi by bylo pro mně těžké rozhodování ohledně zdraví. Například darovat sestře ledvinu...

jh®

Trefa. ;)

doplněno 19.06.16 11:36:

pt: to nebylo zas tak těžké. :-D

pt®

*placni* pochopil...

lidus*
hodnocení

0x

Nejtěžší pro mně bylo uvědomit si svoji nemoc a to, že když já "nelyžuju" tak ten zdravý má právo "lyžovat".

Liduš - Ne každý to zvládne a musí to být hodně těžké se povznést sama nad sebe, ale když jste to dokázala, stala jste se lepším člověkem. Zvládla jste zkušenost, kterou většina z nás nemá. V našem městě žijí tři slepci. Jsou nenápadní, jeden se snaží pomáhat druhým masážemi, druhý žije spokojeně a nenápadně, baví se spřáteli a ten třetí je zlý, vzteklý a arogantní chlap, který se i hnusně chová ke svému slepeckému psovi, dokonce do něj kope a bije ho, že už mu ho chtěli odebrat a psalo se o tom v místních novinách. Člověk se musí v životě naučit potlačiz své Ego, vcítit se do druhých a nevidět jen sám sebe. Vy jste zvládla, nebýt sobecká a dopřát druhému, co Vám bylo odepřeno. Klobouk dolů.

pt®

Liduš a nejde jen o lyžování...

zvládla jste úplně jiný způsob života a na to je třeba hodně síly, ale pokud jsou kolem lidé, rodina, o které se lze opřít, tak to jde trochu líp...

moc Vám přeju, že jste vše zvládla...

chatarka
hodnocení

0x

Odejít od muže po 28 letech a všechno tam nechat. Řekl, že se kvůli mně nebude nikoho vzdávat.Tak jsem to vzdala já.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]