Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trubička z alkoholtesteru

Od: nopember® odpovědí: 8 změna:

Po dechové zkoušce na alkohol vám policie podá trubičku se slovy že je vaše. Berete si ji nebo odmitáte?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cicko*
hodnocení

0x

V Albánii ano, v ostatním civilizovanějším světě ne, tam se již tato metoda delší cobu nepoužívá!

danys*
hodnocení

0x
Není to úplně jedno?! Spis bych se zajímal,jestli vám dají nerozbalenou a nepoužitou když už to člověk strka do pusy, než řešit takový blbosti
doplněno 17.06.16 23:03: Tu trubičku si sam vybalis a nasadis rozume :)

vikingii
hodnocení

0x

Odpovidam: Neni moje, tudiz si ji neberu... ;)

Taky nevim, zda si policajt umyl ruce po toalete a pak nasazuje trubicku na tester. Pri nasazovani trubicky nedodrzoval zasady sterilni aplikace s ochrannim pytlikem. Firma Draeger, ktera mimochodem dodava zdravotnicke pomucky a prislusenstvi by je mnela do spravne aplikace radne zaskolit.

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, každý by měl mít právo si vybrat se sáčku s více zabalenými koncovkami-naústky, ten si poté sám vybalit a nasadit na přístroj, po měření by ho měl odebrat a sám zlikvidovat.

hodnocení

0x
Já dýchal teda zatím dvakrát, ale vždycky bez trubičky, jen jsem malé vzdálenosti foukal na měřič, který následně napsal, že je výsledek bez alkoholu.

hodnocení

0x

No, nechal jsem si ji.
Rekl jsem si, nechce mit odpadky (sam jsem si ji vybalil) tak si ji necham at nechce videt treba lekarnicku (lekarnicku mam taky dobrou). Ulehcujou si praci, nemusej resit odpad.

svyjabob*
hodnocení

0x

Jak u Lionů, tak i u dragerů včetně těch nových s dlouhou trubičkou, vždy žádám, aby mi dali nerozbalené balení, v případě, že mi dají rozbalené/natrhlé nebo dokonce přímo z ruky strážníka/policisty již bez obalu, odmítám dýchat, a žádám novou hubičku či trubičku. Zatím vždy bez problému, a vždy si to ponechám a sám zlikviduji.

hodnocení

0x

tak už jsem viděl na aukci tenhle typ alkohol testru, a to bez náústků, takže policie dělá ženerózní gesto a prověřovaný by udělal dobře, kdyby s díky přijal a pečlivě uschoval...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]