Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook na klíně - nemožnost mít děti?

Od: zajimalobymeto odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, kdysi dávno jsem slyšel, že pokud při pracování na notebooku máme (my muži) notebook na klíně, tak, že prý může nastat, že v budoucnou nebudeme mít děcka.. Co je na tom pravdy? Já osobně tuhle polohu preferuju. Slyšeli jsem někdy o tom a jaký je na to váš názor?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajimalobymeto
hodnocení

*Slyšeli jste někdy o tom?

danys*
hodnocení

0x

Jestli budeš preferovat pouze tuhle polohu s notebookem na klíně, tak opravdu děti mít NEBUDEŠ!

hodnocení

0x

Ta teorie může být s ohledem na ventilátory NTB - pokud je teplo směrem na varlata, zabíjí to údajně spermie. Obecně známo je varování před formou spodního oblečení "slipy" - klasické trencle prý nezhoršují plodnost a prospívají celému obsahu...

Další možnost je, že když budete mít na klíně NTB místo ženy, oplodnit můžete max. ten notebook...

bunda09
hodnocení

0x
Je vědecky prokázaný, že notebook na klíně poškodí spermie a si jen tak jako horká ,,teplá" vana. Takže bych se toho moc nebál. Jestli mi nevěříte tak napište do vyhledávače: Okay.cz/pohrbili jsme 13 faktů o elektru. Je to jeden z faktů kterým lidé stále věří a bojí se toho. Jsem rád, že jsem vám mohl pomoci :)

no, mezi těmi "fakty" jsou taky docela prasečiny... LED display je lepší než LCD - jistě, asi jako vrtulník a helikoptéra. LED display je ve skutečnosti LCD využívající diody". Naprosto nic neříkající odpověď. Jde o to, že místo podsvícení CCFL je podsvícen LEDkami. Díky tomu může mít vyšší svítivost, nižší spotřebu a delší živostnost, takže vlastně ano, je lepší.

Když aplikaci nepoužíváte, mobil ji sám vypne - blbost, mobil ji nevypne. Vypne ji násilně jen tehdy, pokud není dostatek volné operační paměti. Vypnutím aplikace uvolníte místo pro jiné běžící aplikace.

A jako poslední blbost je srovnávání tranzistorového rádia s mobilním telefonem v ohledu "škodění na zdraví". Tranzistorové rádio narozdíl od mobilního telefonu není i vysílačem, ale jen a pouze přijímačem, tedy nemá jak škodit.

hodnocení

0x

No ono to je myšleno tak, že pokud budete mít neustále notebook na svém klíně, tak nemůžete mít děti z toho důvodu, že "ho" prostě nemáte možnost ani vytáhnout a něco kloudného s ním podniknout. ;) Že to teda musím napsat takto. Je to taková alegorie na určité chování. Není to myšleno doslova a nemá to nic společného s nijakým ozařováním. Je to prostě namířeno k lidem, kteří se takzvaně "ukájí" s notebookem v klíně...

Takže žádný strach, pokud to nepřeháníte a nepatříte mezi závisláky na noťasu a sem a tam si místo něho do postele vezmete i přítelkyni, je všechno v pohodě.

adam20
hodnocení

0x

Notebook, když je zaplá wi - fi nebo podobná bezdrátová komunikace, vyzařuje elektromagnetické záření, které je v okolí notebooku pochopitelně nejsilnější. Když je tedy položený na vejcích, dobře jim to pochopitelně nedělá a je prokázáno, že to souvisí s problémy plodností.

adam20

Podobně je to u mobilních telefonů, které by se neměli nosit v kapse ( blízko spermií ), na internetu si o tom lze mnoho přečíst

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]