Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem a zároveň prosím o radu. U firmy chce šéf reklamní tabuli, kde bude název a logo a mám za úkol kolem toho všechno zařídit. S tabulí by problém nebyl,ale nevím, jak to nejjednodušeji upevnit. Jsme v nájmu, takže zabetonování asi nebude to pravé ořechové. Jde mi hlavně o to, aby se to případně dalo co nejjednodušeji přemístit (už jsem se stěhovali několikrát) a aby ta tabule hlavně držela. Nějaké tipy? Předem díky A samozřejmě by to nemělo být moc drahé, prý firma šetří
Jak to bude velké?Pokud by to stačilo velikostí udělal bych klasické Áčko.Svařit z jeklů a je to. Takto obyčejný
doplněno 23.05.13 12:59:
Tabule bude u firmy, takže na trávě. Původně to měla být nějaká plachta na baráku, ale majitel to nepovolil.
Velikost má být cca 2,5x1,5 metru (to ještě není finálně rozhodnuté) a reklama budou oboustranná. No to áčko je moc malé, takže to padá ze hry.Jo a jak upevnit ceduli u parkoviště s informací, že je to soukromé?Pokud možno taky bez betonování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.