Nejste přihlášen/a.
Poradte kam s malymi dětmi 3 a 8let na jednodenní výlet či zábavu v jihomoravském kraji a okolí,ne Praha,ta je pro nás už dál.Máme v plánu dinopark a nějaké ZOO,ale dál nevím,děkuji
Ve vašem kraji hodlám letos shlédnout Westernové Městečko v Boskovicích a na Macochu. Zoo ve Vyškově je úžasná včetně dinoparku.
Zdravím, byli jsme v Boskovicích tuším předloni s táborem... jezdecká show nádherná, ale pro děti dlouhá, takže pak už poposedaly, za všechny atrakce - práskání bičem, střelba atd. se platilo zvlášť a co se mi obzvlášť nelíbilo, bylo úvodní představení s přepadením dostavníku. Jakože vymyšlené to bylo pěkně, dobrá akce... ale na začátku šerif četl noviny, zamíchali tam aktuální problémy, aby to bylo i vtipné pro dospělé - a do mikrofonu povídal něco ve stylu "ájé, zase přepadli dostavník, to je v prdeli..." Představení pro děti, fakt.
Dinopark je se zoo a pro ty děti je to na celý den - jen pozor, dinosauři jsou postraši. Můj mladší syn se jich bál i v 5ti letech, a to tak moc, že po 3 uklidněních u prvních 3 zvířat (s velkou obavou až histerií) jsme se odebrali jinam... Brněnské prigl - lodička a výlet je úspěšný vždy. Kolem Hodonína můžete využít Baťův kanál - také hezký výlet.
Aqualand moravia - dost drahé, kupte si lístky v nějaké akci na slevových portálech, ale pozor na omezení (neplatí třeba na víkend, svátky).
zámky - bučovice, slavkov - půl dne to zabere, ale děti moc nezaujme...
Zoo v Hodoníně je pro tak malé caparty ideální - v Brně se pořád chodí a je to únavné, v Hodoníně je tak nějak vše útulné, malé, navíc je tam hezké dětské hřiště.
Zámky určitě ne,to by je nebavilo a Hodoníně jsme byli minuly rok a libilo se nám tam,ve Vyškově jsme byli taktéž,i v Jihlavě moc pěkné Zoo,o westwrnovém městečku jsem uvažovala ale myslím si že je to tak pro děti kapku starší,taktéž i Macocha ale nevím co tam mají a čím bysme je zaujali
Už tady padlo ZOO Lešná, já přidám westernové městečko Šiklův mlýn, pěkné ZOO je taky v Olomouci. V Lednici se dá strávit taky celý den, nemusíte na zámek, stačí zajít na parádní letové ukázky dravců, projet se na lodičce nebo v kočáře, pěkná vycházka je na Janův hrad...
Zdravím, v jihomoravském kraji jsem doma, takže - Pálava, Znojmo (hrad, podzemí!, národní park Podyjí s mraky živočichů a přilehlé cyklostezky se spoustou nádherných vyhlídek. Zítra je třeba otevřené opevnění - bunkry- prohlídka s průvodcem. Kemp Pasohlávky před Mikulovem - Aqualand Moravia, dost lidem se tam líbí. Vranov - zámek, koupačka, krásné okolí, parníky, možnost zajet ke hradu Bítov...minizoo. Brno - výlet kolem přehrady, hrad Veveří, koupačka, katakomby, zábavný vědecký park Vida, Kostkoland, lanové centrum Jungle park...
martinaa,určitě si něco z toho vyberem a ještě by mě pro sebod zajímalo,v tom westernovém městečku se musíme objednat nebo je tam možné kdykoliv přijet a bude tam pořád program pro děti?
V tom městečku je pravidelný program. Když jsem tam byl před cca 5ti lety, líbilo se mi tam, ale už tenkrát bylo hodně věcí opotřebených a viditelně poškozených. Střelba v představeních je pro některé děti velmi nepříjemná - jak snáší vaše děti hluk a střelbu?
Ještě mám jednu zkušenost s cestou - po cestě tam (v podstatě polní cesta) se mi dítě dost zblilo. Ale jak píšu - bylo to min. 5 let, možná už tam mají silnici?
Zkuste si zajet do Bošovic, je tam papouščí zoo, také se tam chystáme, podle referencí pěkné. Nedaleko je i větrný mlýn v Kloboukách a historická kovárna v Těšanech, třeba si vyberete. Na zpáteční cestě se můžete stavit třeba v Brně v Olympii, mají tem u parkoviště perfektní vláček na vození lidí a spoustu prolézaček a tak pro děti.
Moravský kras, pro začátek nevolte Punkevní jeskyni ale třeba Kateřinskou. Buchlovice-zámek, Buchlov-hrad (nestojí za mnoho), Živá voda u Velehradu-úžasné, tunel pod rybníkem, ZOO Zlín-dle mého názoru a názoru 6ti leté vnučky, nejkrásnější ZOO v ČR, ZOOKOUTEK + dinopark Vyškov. Brno a okolí-rozhledny, už jsme jich projeli 14 (pravda s invalidním vozíkem jsem nebyla ani na jedné), Brno- Anthropos, Špilberk, ZOO, Výstaviště- Vida, Bongo nebo ten novější co nevím jak se jmenuje, přehrada-výlet parníkem nebo na zapůjčené motorové loďce, hrad Veveří( pokud tam není žádná akce, cvičení orlů...rytířské slavnosti..., nestojí za vidění, no a večer třeba do divadla Radost. Rudka u Kunštátu (Blaničtí rytíři, malá rozhledna), aquapark Moravia nebo jen koupaliště Morkovice u Kroměříže, koupaliště Kuřim, riviera v Brně-nic moc, Brno-Bystrc obora s daňky, muflona, divoká prasata.Napajedla-hřebčín + projížďky na koni. Mám vnučky 2,5 a 6 let, úžasný zážitek byla jízda vlakem, to totiž do té doby neznaly. Všude na cestách navštíví ta starší info centrum, vezme si prospekty a koupí turistickou známku. Co mám vnučky, miluju tyto výlety ono by mě asi nenapadlo objíždět samotnou třeba ZOO v ČR. Můj muž říká, že nejhezčí zážitek holky měly když je vzal na chalupě do lesa, ke studánce a když si uvařili v kotlíku guláš s konzervy na ohništi a jedli ho z ešusů. Nevím, výlet jsem odmítla ale odešli kolem 10h a vrátili se v 19h, nadšeni, unaveni a hladoví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.